Hotel La Madonnina

8,3 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul La Madonnina este situat pe litoralul de la Casamicciola Terme și se bucură de o spendidă priveliște a mării. Restructurat de curând, această structură, în stil mediteranean, are 21 camere dotate de orice confort printre care balcon sau terasă. Oaspeții pot comod să ajungă la plaja privată folosind liftul și să se bucure de apa limpede a acestei localități, trăind experiența unică de a se cufunda în mare și de a găsi izvoarele naturale de apă care ies la 40 °C. Pe platforma Solarium este prezent un longe-bar care servește snack și feluri întâi permițând astfel să luați prânzul direct pe plajă. Noul centru bunăstare din interior oferă o pișcină cu apă caldă acoperită, hidromasaje și cascade cervicale, parcurs kneipp, saună, două dușuri emoționale cu caracteristici diferite și o serie de tratamente estetice.

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separă comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno prin carteierul Fundera (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și  Santa Maria Maddalena Penitente.
Este o biserică ridicată în dată necunoscute , dărâmată de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui : San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata. 

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică (mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii  și călătorii in natura din  "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.   

Vechia fabrică de teracotă Mennella (intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident. Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până în ora 11.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la  ora 8:00 pînă la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 pînă la ora 21:00.
Animale admise (de talie mică).

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Plajă privată se ajunge și cu liftul, cu platformă solarium.
Pișcină cu apă caldă acoperită, hidromasaje și cascade cervicale.
Transferiment de la și către portul din Casamicciola Terme.
Conexiune wi-fi în cameră și în zonele comune.
Parcurs kneipp, saună, două dușuri emoționale.
Seif în toate camerele.
Consierge service 24din 24.
Zonă fitness.
Prosop de mare.

Servicii cu plată
Serviciul de baby-sitter.
Serviciul de spălătorie.
Serviciu în cameră.
Parcare privată.

Activitați
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii la munte (cu plată).

Restaurant
Hotelul La Madonnina dispune de două săli, una externă, luminoasă și sugestivă numită ”Mediterraneo” și o alta internă cu vedere care lasă fără cuvinte spre mare. Folosirea materiilor prime de bună calitate și măestria bucătarului sunt punctele tari ale bucătăriei acestui hotel, care propune feluri sănătoase și foarte gustoase. Dimineața oaspeții vor fi primiți cu un bufet bogat de prăjituri făcute în casă și chestii sărate la fel de invitante, pentru a satisface gusturile tuturor.

Oferta include
Serviciu de plajă privată cu platformă solarium și dotat de prosoape de mare.
Transferiment de la și către portul din Casamicciola Terme (la cerere).
Folosirea centrului de bunăstare cu pișcină cu apă caldă acoperită, hidromasaje și cascade cervicale.
Parcurs kneipp, saună, două dușuri emoționale, zona Fitness.
Ciclu de nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale către un centru convenționat S.S.N. în apropriere, se ajunge cu serviciul de navetă gratuit.

Un cadou la alegere dintre cele propuse în lista de prenotare 
Turul insulei Ischia in barcă.
Turul insulei Capri în barcă.
Turul insulei Procida în barcă.
Excursie la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu de taxi cu transfer de la Port/Hotel.
Intrarea la parcul acvatic Castiglione cu 15 pișcine și ieșire la mare.
Tur Napoli ieri și azi cu o vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Turul insulei Ischia în autobuz GT cu ghid și degustare de preduse tipice.

Prețul nu include
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și bagajului.
Bacșiș și tot ce nu este descris în cuprins.

Suplimente
Single €20,00 pe noapte.
Dublè folosită single € 40,00 pe noapte.

Reduceri
Al treilea pat -20%.
Al patrulea pat -30%. 

Notă
Reducerile și suplimentele pot să aibă o variație vizibilă în foaia de prenotare.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!