Hotel Thermal Park Nausicaa Palace

8,1 5 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita entro 7 giorni dalla data di check-in

Hotelul Thermal Park Nausicaa Palace situat în aproprierea Piezzei Bagni, zonă faimoasă încă din timpuri antichității datorită prezenței de izvoare de apă vindecătoare. Deloc distantă de la portul din Casamicciola Terme, cu un parc intern compus din diferite tipuri de pișcine termo-minerali, această structură este potrivită familiilor și celor care aleg un sejur curativ și în același timp să petreacă o vacanță de neuitat, purtătoare de beneficii nu doar corpului ci și minții. Camerele hotelului sunt mobilate după un stil sobriu și esențial, dispun toate de toaletă, duș, bidet, uscător de păr, tv, telefon, încălzire/aer condiționat, terasă sau fereastră pentru cele standard, balcon la cerere. Hotelul Thermal Park Nausicaa Palace dispune de un parc pișcine care include o pișcină termominerală externă, cu șezlonguri, pișcina termală Minerva (35°C- 37°C) cu hidromasaj cervical și dorsal,  Pișcina termală Thana (33°C- 35°C) cu hidromasaje dorsale,  pișcina termală Urcla (35°C-38°C) cuh idromasaje,  Piscina termală Aura (35°C- 38°C) cu hidromasaj,  pișcina termală Urania (36°C- 38°C) cu hidromasaj dorsal, un percurs Kneipp Melissa cu circuit vascular cald (37°C)/rece (15°C), 2 bazine hidromasaj, un bazin Jacuzzi, o Pișcină termală acoperită (38°C) și Baia Turcească Aars cu aburi termali naturali de subpământ.

 

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separează comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena Penitente sunt biserici , ridicate în date necunoscute , dărâmate de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui : San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică(mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella(intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident.Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Sunt admise animale de talie mică.
Conexiune Wi- Fi în zonele comune.
Depozit bagaje.
Sală de lectură.
Reception 24h.
Lunch packet la cerere în cazul de absență la o masă.
Bar cu sală TV internă și zonă externă. 

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Zona restaurant a Hotelului Thermal Park Nausicaa Palace, este compusă dintr-o sală cu un ambient unic. Bucătăria are arome simple, cu o notă de feluri regionale și de gustul tradiției italiene, este zilnic servită de o echipă specializată care, zi de zi, propune trei feluri întâi și la alegere din trei feluri doi cu contur de verdețuri și desert, totul după un bufet bogat de aperitive și de verdețuri crude, legume, pizze și bruschete. la micul dejun se prepară un bufet continental cu mâncăruri dulci și sărate. 

Oferta cupinde
Pișcina termominerală cu area solarium amenajată.
Pișcina termală Minerva (35°C- 37°C) cu hidromasaje cervicale și dorsale.
Pișcina termală Thana (33°C- 35°C) cu hidromasaje dorsale.
Pișcina termală Urcla (35°C- 38°C) cu hidromasaje.
Pișcina termală Aura (35°C- 38°C) cu hidromasaje. 
Pișcina termală Urania (36°C- 38°C) cu hidromasaje dorsale.
Percursul Kneipp Melissa cu circuit vascular cald/rece.
Bazine hidromasaje Jacuzzi. 
Pișcină termală acoperită (38°C).
Baie Turcească Ares cu aburi termali.
Nămol/băi termale sau aerosol/hinalații termale (plata unui ticket ).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Copii de la 0 la 2 ani euro 20,00 pe zi cu mese și pătuț incluse.
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat fără limite de vârstă -50%.

Notă
Reduceri și suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!