Castiglione Village & SPA

8,0 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita entro 7 giorni dalla data di check-in

Castiglione Village & SPA, situat la Forio d'Ischia, la 500 metri de țărmul Sorgeto, este o structură de trei stele care reușește perfect să îmbine beneficiile unei vacanțe termale, cu centrul bine amenajat ”Beauty Farm” intern, care este un punct de forță a structurii și care propune nenumărate tratamente, pachete anti age, masaje tonificante și detoxifiere, cu dinamicitatea și divertismentul tipic satelor de vacanță, cu animație pentru mari și mici, prezența unui anfiteatru în care se organizează spectacole, teren de tenis, piste de bowling, sală de jocuri și sală de sport. Camerele Castiglione Village & SPA sunt situate în diferite clădiri, într-o aree largă de spații deschise, grădini și vegetașie mediteraneeană, cu o structură tip sat de vacanță, pe mai multe niveluri. Camerele se împart în: Standard, cu fereastră, terasă sau balconaș extern; Vedere la Mare, poziționate la etajul Venere și dispun toate de balcon/terasă cu vedere către promontoriul de la S. Angelo; Economy cu fereastră internă fără vedere și situate la etajele inferioare. Toate au un mobilier sobriu și esențial, în stil simplu și sunt dotate de tot confortul. Castiglione Village & SPA pune la dispoziția propriilor clienți o largă pișcină caldă în aer liber, cu temperaturi de 33 și 36 grade, o mică pișcină acoperită cu temperaturi între 38 și 40 grade, cu hidromasaj airpool și 5 cascade hidromasaj cervical, terase solarium panoramice și o zonă dedicată copiilor între 4 și 10 ani, cu două pișcine minerale.

 

 

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pntru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

 

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcine (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plajele de la Forio (la orari prestabilite).
Tv sat, uscător de păr și telefon in cameră,aer condiționat, încălzire.
Seri cu muzică live.
Conexiune Wi- Fi în hall.
Depozit bagaje.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții de călărit(cu plată).
Excursie enogastronomică(cu plată).

 

Restaurant
Sala restaurantului Castiglione Village & SPA este compusă din diferite ambiente. Bucătăria este mediteraneană și internațională cu mic dejun continental tip bufet unde sunt propuse zilnic cornete, torturi cu yaurt, gemuri mixte, unt, chifle, pâine integrală, pâine albă, ceai, cafea, lapte, capucino, cerele, yaurt, aperitive, brânzeturi, miere, sucuri și pâine prăjită. La prânz și cină este prezent un aperitiv bogat și contur de verdețuri crude bufet și oaspeții pot să aleagă între trei feluri întâi și trei feluri doi, și desert.

 

 

 

Oferta include
Pișcină Termală în aer liber "Poseidone" la 35°/37°C.
Pișcina Termală în aer liber "Venere" la 35°/36°C.
Pișcina Termală " Dafne" cu hidromasaj la 36°/37°C.
Pișcina pentru copii de la 4 la 10 ani "Ermes" cu apă minerală netermală.
Baie Turcească "Dessione" cu aburi termali și esențe mediterranee.
Solarium "Eos" cu scaune, șezlonguri și umbrele.
Seară tipică ischitana cu muzică și distracție live.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale(plata unui ticket).

 

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

 

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

 

Suplimente
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.
Card Club obligatoriu euro 35,00 de persoană pe săptămână.

 

Reduceri
Copii de la  0 la 2 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat fără limite de vârstă -50%.

 

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!