Hotel Punta Imperatore

8,0 5 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Punta Imperatore, la Forio d'Ischia, este ținta ideală pentru cei care aleg o vacanță plină de relax și de soare. La dispoziția clienților este o pișcină în aer liber ozonizată la 34°C, cu hidromasaj și solarium amenajat, o saună finlandeză și un bazin hidromasaj interior, unde oaspeții se pot relaxa și alege eventual să se bucure de unul dintre multele tratamente estetice propuse de centrul beauty al hotelului. Stația de autobuz care este în fața hotelului, la 15 metri, ușurează mișcarea oaspeților care nu au venit cu mașina, către portul de la Forio, (colegat direct cu Napoli) sau către centrul de la Forio, unde puteți petrece dupăamiezile de shopping sau plăcute seri în multele localuri prezente. Hotelul Punta Imperatore, în afara clădirii principale, mai are o clădire secundară în care sunt prezente camerele Depandance care, precum cele Basic și Confort din clădirea principală, dispun de orice confort și, unele, și de vedere la mare. Tratamentele curative termale, cum ciclurile nămolo-balneoterapeutici sau de aerosol, pot fi efectuate în centrul din apropiere cu care hotelul are un acord, și cu serviciul de navetă oferit.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) se poate vizita doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în limita disponibilităților.
Încălzire, aer condiționat.
Reception 24h.
Check-in și check-out express.
Posibilitatea de la lua  pranzul la sac.
Serviciu în cameră.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Serviciu bilete.
Agenție turism.
Reception 24h.
Zonă de joacă.
Lift.
Suite nupțială.
Ziare.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Bucătăria hotelului Punta Imperatore oferă zilnic un bogat bufet de început cu posibilitatea de a alege între două meniuri. Alegerea materiilor prime de sezon și de calitate este punctul de sprijin principal al bucătăriei unde o echipă bine pregătită se angazează să mulțumeasă cerințele fiecărui client. Nu vor lipsi, de altfel, seri de gală romantice la lunima lumănării și muzica locală live.

Oferta include
Saună finlandeză.
Pișcine acoperite și în aer liber.
Bazin Jacuzzi cu hidromasaje.
Solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilății.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale(plata unui ticket) în un centru termal cu serviciu navetă.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, eventual se pot concorda separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 10,00 pe zi.
Animale de talie mică euro 5,00 la zi.
Galà de 15 august obligatorie euro 60,00 de persoană.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat de la 2 la 12 ani -30%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -10%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!