Hotel Santa Lucia

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita entro 7 giorni dalla data di check-in

Hotelul Santa Lucia este situat dealungul mării la  Forio d'Ischia, în poziție centrală, la 500 m de centru și circa un km de plaja de la Citara, clasificată printre cele mai frumoase plaje ale Ischiei, și de celebrul parc termal Poseidon. Imediat la ieșirea din hotel se găsește stația de autobuz publică pentru a ajunge celelate ținte turistice ale insulei dar și diferitele atracții naturale și istorico-culturale care sunt oferite. În interiorul structurii este prezentă o pișcină în aer liber cu șezlonguri și umbrele și o pișcină internă. Oaspeții pot să efectueze cicluri nămolo-balneoterapeutice sau de aerosol și inhalații lângă un centru convenționat, la mică distanță și cu un serviciu de navetă foarte comod pus la dispoziție de hotel. Camerele hotelului Santa Lucia se împart în: Economy/Standard, Confort și Confort cu vedere la mare. Toate dispun de servicii private, baie privată, uscător de păr, tv, telefon cu selectare directă, încălzire. Aerul condiționat este disponibil în majoritatea camerelor, la cerere și cu o mică taxă.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, uscător de păr și telefon in cameră.
Zonă comună/sala TV.
Fax/xerox.
Depozit bagaje
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
În această zonă specială a hotelului se alternează un joc de senzații: cerul gurii se va mira de armomele mâncărurilor tipice ale insulei, parfumurile mediteraneene învăluie și vedrea panoramică a mării, direct de pe marea terasă deschid șcenariul perfect pentru a gusta delicatesele bucătarilor noștri. Bucătăria este atent pregătită pe baza produselor tipice insulare și meniul a la carte, cu o largă alegere de verdețuri la bufet. Micul dejun este tip bufet cu multe produse dulci sau sărate.

Oferta include
Pișcine termale acoperite și în aer liber. 
Solarium amenajate cu șezlonguri și umbrele.
Nămoluri/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket) în un centru în apropiere cu un serviciu navetă.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Masă extra euro 15,00.
Masa de Revelion euro 40,00 de persoană.
Aer condiționat Euro 10,00 de cameră pe noapte.

Reduceri
Copii de la  0 la 2 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat fără limite de vârstă  -50%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi verificate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!