Hotel Terme Parco San Marco

8,0 1 commento
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita entro 7 giorni dalla data di check-in

Cine alege Hotelul San Marco găsește aici un spațiu cu totul personal într-un unghi liniștit al comunei Forio d'Ischia, unde puteți petrece în mod plăcut propriile vacanțe. Hotelul este situat pe o mică colină fapt care dă posibilitatea de a aprecia diversele fațade ale peisajului înconjurător: la mică distanță se găsesc golful de la Citara și plaja de la Cava insulei. În spate sunt verzile coline foriene. Camerele sunt mobilate cu grijă, iar culorile calde reflectă nuanțele apusului de soare de care vă puteți bucura, creând astfel un plăcut sejur romantic natural. Patru frumoase pișcine alimentate de apă termală de la sursele foriane vă așteaptă pentru a trăi momente adevărate momente regeneratoare. Două pișcine sunt descoperite, cu apă de diferite temperaturi pentru a satisface exigențele cele mai diferite, sunt înconjurate de palmieri, Bougainville, și pini maritimi creând astfel un loc plăcut și proaspăt. Celalte două pișcine sunt acoperite și dotate de toate serviciile pentru un relax complect. Oaspeții hotelului San Marco beneficiază de termele hotelului Royal Palm care în sânul unei tradiții vechi le valorizează cu un special centru de ape termale, cu propretăți terapeutice demonstrate, dar și eficiente și moderne. Un personal calificat va avea grijă de frumuseșea și sănătatea dumneavoastră. Zona  Wellness cu saună, baie turcească, dușuri plăcute, cascadă de ghiață și sală de relax (cu plată) în structura de la  Royal Palm.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprins de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s-au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri
amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso, (biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plajele de la Forio (la orari prestabilite).
Tv sat, phon și telefon in cameră.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibității.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Zonă Wellness la hotelul Terme Royal Palm cu saună, baie turcească, dușuri , cascadă de ghiață și sala relax.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Seif în cameră.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Hotelul San Marco face parte alături de  Hotel Terme Royal Palm din același grup, iar oaspeții au la dispoziție amplii săli ale restaurantului unde pot savura mâncăruri delicioase 'condimentate' de vederea   pe care peisajul înconjurător o oferă. Marile săli restarant  “Cava dell’Isola” și “Citara cu veranda Punta Imperatore”, cu un ambient proaspăt și sănătos , sunt o adevărată deliție pe care bucătăria o oferă. Bucătarii noști sunt în grad de a satisface toate gusturile, de la cele mai simple ale bucătăriei tradiționale  la cele mai elaborate ale bucătăriei internaționale. 

Oferta cuprinde
Folosirea pișcinelor în aer liber și a celor acoperite.
Folosirea solariului prevăzut de șezlonguri și umbrele.
Folosirea navetei către plaja de la Citara la orarii prestabilite.
Un percurs Spa Vitality care se va efectua în Hotelul Terme Royal Palm cu folosirea saunei, băii turcești, duș cromatic, duș vela, sală relax cu cromoterapie.
Nămol/băi termale sau  aerosol/inhalații termale (plata unui  ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, eventual stabilită separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Mic dejun în cameră euro 3,00 pe zi.
Cameră cu balcon euro 5,00 de persoană pe zi.
Animale domestice euro 50,00 pe săptămână.
Pătuț euro 10,00 pe zi.

Reduceri 
Copii 0/2 ani euro 10,00 pe zi.  
Al treilea și al patrulea pat  de la  2 la 5 ani -50%. 
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!