Casthotels Punta del Sole

8,0 8 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotel Terme Punta Del Sole este o structură de 4 stele, deschis tot anul, care se bucură de o poziție privilegiată, în centrul vechi al comunei Forio d'Ischia, la 500 metri de plaja de la Citara și la 350 metri de plaja de la Chiaia. În aproprierea strucuturii sunt prezente cele mai importante situri culturale ale locului, și locuri simbol ca Biserica Salvării sau Torrione. Camerele hotelului sunt situate în diferite clădiri și structuri, fie interne fie externe, sunt toate prevăzute cu toaletă, duș, telefon, uscător de păr, încâlzire, aer condiționat, tv culori, seif, minibar. Se împart în două categorii: Standard, cu terasă externă sau doar cu fereastră la etajele superioare; Superior la etajele superioare, toate cu balcoane. Conexiunea la WIFI este gratuită, o pișcină termală acoperită și o pișcină termală în aer liber cu solarium amenajat. Hotelul Punta del Sole are un centru spa, un centru fitness, un salon, o agenție de turism și un depozit bagaje. În interiorul centrului este posibil să beneficiați de tratamente nămol-balneoterapie sau de inhalații și aerosol.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Sejurul incepe cu cina si se termina obligatoriu cu micul dejun.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților. 
Tv sat, uscător de păr și telefon in cameră.
Uscător de păr, aer condiționat.
Reception 24h.
Bazin hidromasaj / jacuzzi.
Sală comună/ zona TV.
Fax/xerox.
Serviciu în cameră.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Sală de sport.
Saună.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Parcare auto.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Bucătăria Hotelului Terme Punta del Sole este o bucătărie cu arome simple, cu referiri la mâncăruri regionale și la aromele tradiției italiene. Micul dejun este tip bufet și continental. Zilnic este oferit un aperitiv de susținere cu crudități, pizza, bruschetă și diverse delicatese. Meniul zilnic are o alegere multipla intre feluri diferite si feluri secundare diferite, cu apa si vin din dozator incluse.

Oferta include
Bazin Jacuzzi cu hidromasaj.
Pișcine termale acoperite și în aer liber. 
Solarium amenajate cu șezlonguri șiumbrele.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Parcare privată euro 10,00 la zi.
Copii de la  0 la 3 ani euro 15,00 pe zi inclus pătuțul și mesele.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat indiferent de vârstă  -50%.

Notă 
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!