Casthotels Tramonto d'Oro

8,1 7 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Restructurat de curând, Hotelul Terme Tramonto d' Oro, beneficiază de toate comoditățile moderne și recente. Cele 92 de camere de fapt, dispun de tot confortul: aer condiționat, uscător de păr, seif și servicii igienice de ultima generație. Unele dispun de terasă sau balcon cu o vedere la mare. Un modern centru Beauty Farm intern cu un personal calificat și competent propune terapii estetice și de bunăstare personalizate, pentru a trage maximul beneficiului. Vasta gamă de masaje ayurvedic, plantar, detoxificant, masaj cu miere, sau cu ciocolată, sau cu fân complectează oferta și contribuie să înveselească musafirii dealungul zilelor. Panoramica structurii oferă emoții unice și vederi de neiutat ale apusurilor calde și îmbietoare pe care frumoasa Ischia le oferă pe tot parcursul anului. Ideal pentru familii și pentru cei care vor un loc rezervat și departe de haos pentru a petrece propria vacanță , dar în același timp nu vor să se îndepărteze prea mult de centru și de principalele atracții pe care teritoriul le oferă. Hotelul Tramonto d'Oro este situat la un km de bulevardul principal al comunei Forio d'Ischia unde este posibil să vă plimbați și să profitați să faceți shopping și să cumpărați suveniruri. Stația de autobuz este la 50 m de hotel, și se poate vizita astfel toată insula.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe, biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate gradini eden pntru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtroăicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă gradină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Sejurul incepe cu cina si se termina obligatoriu cu micul dejun.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la  saună și la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, telefon in cameră.
Uscător de păr, aer condiționat.
Conexiune Wi- Fi în hall.
Se acceptă animale.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Area restaurant a hotelului Terme Tramonto d'Oro are un stil modern, și prepară o bucătărie caracterizată de arome și produse simple cu trimitere la delicatesele regionale și la gusturile italiene. Mic dejun tip bufet continental. În fiecare zi bucătarii chef pregătesc oaspeților un bogat aperitiv ce garnituri de verdețuri crude sau coapte, pizze și bruschette. Meniu zilnic este la alegere între trei feluri principale și trei feluri doi pe bază de produse de sezon , pește proaspăt și carne în așa fel încât să mulțumească fiecare client.

Oferta cuprinde
Pișcină termală în aer liber. 
Pișcină termală acoperită. 
Mică sală de sport.
Saună și baie turcească.
Nămol și inhalații termale (plata unui ticket).
Wi-Fi în zona comună.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Parcarea privată la 100m de hotel.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Copii de la 0 la 3 ani 15,00 euro pe zi cu pătuț și mese incluse.

Reduceri 
Al treilea și al patrulea pat reducere de 50%.

Note
Reduceri și suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!