Albergo Isola Verde

7,9 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Albergo Isola Verde

Albergo Isola Verde este ideal pentru familii și pentru cine călătorește (copie sau prieteni), oferind o vacanță relaxantă între ape termale, mare și distracții serale. Structura este situată în spatele Piațetei de la Ischia și lângă Corso Vittoria Colonna, strada celebră pentru Shopping, pentru bar și localele nocturne la modă, in plus este la 800 metri de Lido di Ischia, țărmul unde sunt aranjate plajele cu plată și cele libere. Hotelul garantează o vacanță relaxantă în verde, încercuit cum este și de păduricea-parc privată și de amplii spații verzi. Camerele se împart în: Camere Economy, Camere Standard și Camere cu balcon. Primele sunt ideate pentru cine nu vrea să renunțe la acest hotel, dar are la dispoziție un buget redus, se găsesc în clădirea adiacentă pișcinei termale externe (demisol). Cele Standard sunt situate în clădirea centrală și sunt caracterizate de o atmosferă simplă și esențială cu mobilier și aredamet plăcut. Camerele Standard cu balcon, sunt situate toate în clădirea centrală. La parter cele restructurate de curând cu ceramiche artistiche și terasă, la etaje sunt cele cu balcon care oferă liniște și o panoramă către verdele înconjurător.

Localitatea
Comuna  Ischia era două nuclee, cel principal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto, și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră), care până la șaptesute colegava Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei, cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un  shopping center, care se extinde de la via Roma până la corsul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentuș și deferite atracții de tip turistic: este de ajuns să nominăm, printre altele, la așa zisa  "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și  boutique.

Ce să vedeți 
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa,astăzi cumoscut ca  Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei,dar în  315 î.C.  Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă, Aragonezilor modernul aspect al castelului, plecânde de la bărbatul Angioin în 1441  Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recălcă pe cea a  Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de cilcamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale prezente doar pe insulă, cum ar fi celebrul   ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vartă dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la  Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de  Pietro Cossa, frate al  antipapei  Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului  padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna(stâncile sfintei Ana),de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către  Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna,adevărat  centru de shopping al insulei datorită prezenței de grazie  boutique rafinate și elegante, apoi  baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile , degusând produse tipice cum ar fi  limoncelul sau  rucolino pe care magazinele de  suvenir le oferă trecătorilor. 

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii, sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Toate camerel dipun de Tv sat, phon, încălzire, aer condiționat.
Conexiune Wi- Fi în hall (nu este prezentă în restul hotelului).
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Câmp de tennis (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant 
În mod particular îngrijită este oferta  eno-gastronomică a Hotelului Parco Verde, care va conduce proprii oaspeți către descoperirea celei mai autentice bucătării ischitane, datorită măestriei bucătarului chef și a ingredintelor proaspete și sănătoase. Asaporarea delicateselor mediterane va fi și mai plăcută în frumosul restaurant cu săli inundate în lumina care trece prin marile verande și cu parfumul de grădină care îl înconjoară. La micul dejun este prezent un bufet dulce și sărat, pentru a satisface toate exigențele oaspeților. Prânzul și cina prevăd un bufet de verdețuri și legume și la alegere între trei feluri principale și trei feluri doi servite la masă.

Oferta cuprinde 
Pișcina termală acoperită.
Pișcina termală Interna cu hidromasaj. 
Pișcina termală externă.
Serata de Gală la lumina lumânării cu muzică live.
Seară de  Piano bar.
Baie turcească cu aburi  termali.
Mică sală de sport.
Reducere de  40% la pachetele Spa last minute.
Nămol și băi  termale sau aerosol  (plata unui  ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Pătuț euro 10,00 pe zi.
Masă extra euro 15,00 de persoană băutiri excluse.

Reduceri 
Copii  de la 0 la 2 ani GRATIS dacă doarme în pat cu părinții (plătește eventual mesele pe care le consumă).
Al 3 și 4 pat  (cu pat suprapus ) de la 2 la 11 ani -50%.
Al 3 și 4 pat (cu pat suprapus) de la 12 ani în sus -20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!