Grand Hotel Terme di Augusto

8,5 8 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

O mare și primitoare intrare așteaptă oaspeții de la Grand Hotel Terme di Augusto într-o atmosferă elegantă. Vastitatea ambientului a fost dorită propriu pentru a primi oaspeții și a le ura un bun venit într-un conac aristocratic care va fi ambientul perfect pentru un sejur în stil mare. Mobilier de anticariat, tablouri vechi, decorări prețioase, țesături fine, canapele , fotolii comode și un pian pentru concerte vor transporta clienții într-o atmosferă fără timp, pentru a descoperi plăcerile imperiale și saloanele termale. Zona cea mai panoramică este rezervată de roof garden și se deschide către micul port de la Lacco Amneo. Poziția sa ridicată deasupra locuințelor, îi dă acestui royal place al bunăstrării o absolută privacy și o atmosferă de liniște și pace, și este pentru acest motiv că în această zonă a fost rezervată o parte pentru nudiști. Pe roof garden este un solarium amenajat cu șezlonguri și scaune de plajă, o pișcină mare cu vedere și un proaspăt pergolat înflorit care acoperă barul cu mesele și scaunele în fier forjat. Grand Hotel Terme di Augusto are la dispoziție 4 pișcine alimentate cu apă termală de la celebrele surse de la Lacco Ameno. Două dintre pișcine sunt externe: una cu apă dulce la 32°/36°c; alta cu apă termală la 34°/38° C și foarte panoramică. Două pișcine sunt interne: kneipp 40/17° C; una cu apă termală la 32°/40° C. Camerele hotelului se împart în trei categorii dotate de tot confortul: Comfort, situate deasupra grădinii cu vedere la Muntele Epomeo; Superior, spre parc cu vedere spre pișcină sau la mare; Junior suite, cele mai largi și confortante cu vedere la mare.

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este Fungo(Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției , luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați.

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului "Varulo". Plaja se compune zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteși folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIIIlea secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, între cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale Ischiei, încastrat perfect în Baia de la San Montano, se caratterizează prin presența internă de pișcine, saune, plajă , centru termal și de bunăstare , bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii pronenind din diverse părți ale Italiei și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar 400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la Lacco Ameno, icoană antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Plajă rezervată la San Montano, la Parcul Termal Negombo, cu umbrelă, șezong.
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Pian bar ”TUTTA ISCHIA” cu muzica live, animație cu seri de gală la temă.
Parcare privată, locuri la cerere în baza disponibilității.
Curs de aqua gym și gimnastică dulce.
Solarium cu pișcină și area nudiști.
Navetă/Bus la orari prestabilite.
Sală de sport.
Teren de booling.
Internet point.
Conexiune Wi- Fi în toată structura.
Depozit bagaje.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).

Restaurant
Grand Hotel Terme di Augusto dispune de două restaurante: Scilla și Cinzia. Ambele sunt caracterizate de un ambient chic și elegant, unde ochiul se umple de frumusețe într-o sărbătoare de arome și gusturi, printre rețete mediteraneene și internaționale. Așezarsi la o masă rotundă cu o față de masă impecabilă și cu tacâmuri prețioase, pentru a gusta un mic dejun cu un croissant abia ieșit din cuptor, sucuri de fructe proaspete, și cafeaua aleasă cu grijă, va fi modul cel mai bun pentru a începe ziua. Sau să gustați împletitura de mare și pământ ale tipicelor bunătăți ischitane la prânz, la cină, regăsind delicatesele cele mai sănătoase, peștele abia ieșit din mare sau fructele abia culese, și să descoperiți ce aromă are masa bunăstării. ”Colombaia” de la Grand Hotel Terme di Augusto este locul dedicat dansurilor și petrecerilor, și momentelelor celor mai plăcute ale vacanței, un mare salon cu pereți de sticlă, o terasă enormă unde lumină este protagonistă unui spațiu care pare suspendat în cer. Unele din întâlnirile care se desfășoară în sala Colombaia: Augustus Party, o exclusivă seară în costum cu muzică de la epoca imperială; Ciao Ischia, o scufundare în aromele ischitane, cu feluri tipice ”coniglio di fosso”; Viva Bacco, dedicată nectarului zeilor, vinurile cele mai bune din cramele ischitane, cu muzică live; Carosello Napoletano: cele mai frumoase melodii napoletane care au facut istoria muzicii, poezii cântate îndrăgite de toată lumea, într-o seară absolut romantică.

Oferta include
Navetă/Bus la orari prestabilite.
Internet point.
Parcare privată.
Teren de boowing.
Curs de aqua gym și de gimnastica dulce.
Solarium cu pișcină și area nudiști.
Folosirea celor 3 pișcine cu umbrele, șezlonguri și prosoape de baie.
Folosirea calidarium (40° C, saună / baie turcească).
Folosirea percorsului terapeutic Kneipp (40°/17° C). 
Folosirea hidromasajului în pișcina termală acoperită (36°/39°C).
Folosirea sălii de sport amenajată (cu personal trainer).
Piano bar "TUTTA ISCHIA" cu muzica live, animație cu seri de gala la temă.
Plaja rezervată la Baia de la San Montano, către Parcul Termal Negombo, cu umbrele, șezlong.
Cicluri de băi și de nămoluri terapeutice, aerosol și inhalații.
Medic Specialist pentru Insufflații Endotimpaniche.
În perioada de la 08/01 la 23/04 și de la 27/08 la 19/11, mereu inclus în sejur, 1 tratament bunăstare la alegere dintre următoarele: 1 presoterapie; 1 masaj regenerant cu jojoba; 1 masaj drenant  față anti-age.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

 

 

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Cina de 15 august și de Revelion euro 50,00 de persoană.
Animale de talie mică euro 70,00 pe săptămână.
Pătuț cu mese incluse euro 30,00 pe zi.

 

 

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

 

 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!