Hotel Terme Principe

7,9 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Situat într-o poziție favorizată, foarte aproape de strada piedonală și de plaja convenționata, Hotelul Terme Principe este un primitor trei stele care se prezintă ca o adevărată grădină in inima Lacco Ameno. Structura, mobilată cu gust urmărind tipicul stil mediteranean, este formată dintr-o clădire centrală cu 20 de camere dotate de largi ferestre, mobilier tradițional în lemn, baie privată cu set de produse de baie oferit, cu TV led; o vilă de 8 camere și o a treia clădire de camere poziționate toate în jurul grădinii. În interiorul parcului sunt prezente o pișcină termală în aer liber, o pișcină acoperită cu jeturi de hidromasaj, o baie turcească naturală, un bazin jacuzzi și un parcurs kneipp(cald/rece) cu liber acces pentru oaspeți, care pot să petreacă propriile zile în totală liniște și relax. În zona centrală a hotelului se găsesc termele, alimentate de vechia sursă ”principe”. Această apă vindecătoare fantastică vine utilizată pentru nămoluri, băi, inhalații. Sunt diponibile, de altfel, numeroase masaje și tratamente estetice în interiorul centrului Health & Beauty, unde este posibil să găsiți un acord cu personalul foarte bine calificat pentru a avea pachete în întregime personalizate, pentru a întâmpina exigențele fiecărui client.    

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este Fungo(Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției , luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați.

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului "Varulo". Plaja se compune zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteși folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIIIlea secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, între cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale Ischiei, încastrat perfect în Baia de la San Montano, se caratterizează prin presența internă de pișcine, saune, plajă , centru termal și spa, bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii pronenind din diverse părți ale Italiei și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar 400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la Lacco Ameno, icoană antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită.
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Camerele dispun de aer condiționat, încălzire,Tv sat, phon și telefon, seif.
Posibilitatea de a lua masa de prânz.
Fax/xerox.
Servicii VIP în cameră.
Spa & centru bunăstare.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere în baza disponibilitățiilor.
Plajă privată.
Depozit bagaje.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis(cu plată).

Restaurant
Hotelul Terme Principe pune mare atenție calității produselor și ale bucătăriei. În afara plăcerii gustului, în aromele felurilor pregătite de bucătari calificați, oaspeții vor redescoperi naturalețea alimentelor selecționate cu grijă. Bucătarii chef propun excelențele culinare mediteraneene, ischitane și naționale. Meniul de la prânz și cină este la alegere, în timp de micul dejun este bufet. 

Oferta include
Parcare privată.
Cocktail de bun venit.
Jacuzzi și Baie Turcească.
Pișcină termală în aer liber.
Percurs kneipp în aer liber.
Hidromasaj termal în aer liber.
Pișcină termală internă cu hidromasaj.
Plaja inclusă în lunile de mai-iunie-septembrie.
Solarium amenajat prezent pe terasele panoramice, cu șezlonguri și umbrele.
Serviciu Navetă de la/către centru, plaja baia de la San Montano și Parcul Termal Negombo la orarii stabilite.
Nămoluri/băi termale sau aerosol/inhalații termale  (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 8,00 pe zi. 

Reduceri
Copii până la 3 ani neîmpliniți gratis.
Copii de la 3 la 18 ani -50%.
Al treilea pat adulți -10%.
Al patrulea pat adulți -15%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!