Futura Club Emmanuele Residence

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Futura Club Emmanuele  se formează din 4 insule rezidențiale pe două nivele,cu apartamente cu intrarea independentă, în categoria de Bilical pentru 4 persoane și Trilocal pentru 6 persoane. Satul de vacanță dispune de o zonă în întregime piedonală cu alei care se întind până la plaja nisipoasă, rezervată și amenajată, cu bar, dușuri și servicii, la care se ajunge pe jos. Pentru fiecare cameră este rezervat o umbrelă în lemn , un șezlong și un scaun de plajă. Copii au la dispoziție un parc de joacă și un anfiteatru unde echipa de animație organizează spectacole și diferite jocuri. Multe alte servicii cum ar fi cinema în aer liber, marea pișcină cu zonă hidromasaj, teren sportiv și diferite cursuri pot să întrețină oaspeții. Futura Club Emmanuele  este dog friendly, prietenii pe patru picioare sunt bine veniți și au la dispoziție Bau Beach cu zona dedicată și amenajată pe plajă (pot face baie pe plaja liberă din apropiere). În interiorul complexului este Dog City, un parc amenajat unde animalele pot să zburde libere și să se antreneze în parcursul de agility. Obligatoriu să poate zgardă și carnetul de sănătate. Animalele sunt mereu și oricum ținute să respecte regulamentul satului de vacanță și nu au acces în zonele comune cum ar fi restaurantul și pișcina.

Localitatea
Manfredonia este un drăguț oraș în care turismul, în principal cel balnear, este destul de dezvoltat. Centrul este plin de magazine unde se pot cumpăra suvenir și obiecte tipice al artizanatului local, coșuri împletite, ceramică și sculpturi dealizate în lemn.

De vizitat și de cunoscut
Castello Svevo și Muzeul Arheologic Național. Primul, construit la dorința lui Manfredi în 200, a trecut prin lărgiri și modificări dealungul secolelor și azi găzduiește Muzeul Arheologic Național, unde este expusă o colecție care atraversează întreaga istorie a vechiei lagune de la Sipontina.

Catedrala de la Manfredonia, în stil gotic, este dedicată lui San Lorenzo Maiorano și păstrează moaștele sfântului. Fațada restaurată în anii 60, este în marmurp travertină.

Biserica San Leonardo, la 10 km de Manfredonia, este o biserică de mare valoare artistică și istorică. În antichitate făcea parte dintr-un complex de abații și are trei naosuri cu trei pronaosuri.

Biserica San Domenico, cu alăturata mânăstire, se află în Piața Poporului și a fost construită la sfărțitul anilor 1200, prin cererea lui Carlo II d'Angiò și în antica capelă sunt încă vizibile patru afresche de la 300.

Basilica di Santa Maria Maggiore, construită în stil romanic- pugliese, unde un timp se ridica un templu păgân dedicat zeiței Dea Diana. În subteran este posibil să se viziteze cripta. Basilica se află pestrada S.S. 89 către Foggia și este la o distanță de circa 3 km de Manfredonia.

Mânăstirea de la Santa Maria della Vittoria, ridicată inițial în 1571, distrusă de turci în 1620 și reclădită circa patrusute ani mai târziu. În anii '800 mânăstirea a fost închisă definitiv și înglobată definitiv în actuala biserică cu cimitirul anexat. Din antica construcție râmăn doar unele ambiente printre care cel mai interesant este foișorul.

Grotta Scaloria, o cavitate în interiorul cărora au fost regăsite resturi de morminte și ceramici care fac să se supună că în trecut a fost o necropolă. Pe baza acestor resturi se presupune că a fost folost pentru a celebra ritualuri religioase legate de divinitatea de apă.

Lago Salso, face parte din Parcul Național de la Gargano și este o mare zonă de interes naturalistic, întru cât apele noroioase și canalurile oferă habitatul ideal pentru numeroase specii de păsări și pești care locuiesc. Oaza de la Lago Salso se poate vizita cu bărci electrice, putând explora întreaga vale, sau este posibil să faceți bird watching de pe turnurile situate dealungul parcursului care se deznoadă pe circa 5 km.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 16.00-Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică și medie sunt admise cu supliment.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate ofertele noastre 
Parc de joacă pentru copii pe plajă și zona pișcină.
Parcare auto nesupraveghiată.
Conexiune internet WI-FI pișcină.
Anfiteatru și sală fitness.
Serviciu de concierge.
Depozit bagaje.
Reception 24 din 24.

Card Club
Include folosirea marei pișcine cu zona hidromasaj și zonă copii amenajată cu umbrele și șezlonguri, cinema în aer liber, ping pong, beach volley,teren polivalent fotbal/tenis cu iarbă sintetică, animație pe zi cu jocuri, turnee sportive și sedentare, cursuri colective sportive, gimnastică, aerobică, stretching și seri cu spectacole, muzică, discotecă.
Serviciu plajă.

Servicii cu plată
Serviciu medical.

Activitate
Cursuri de diving, scufundări (cu plată).
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).

Animație Star Club
În fantastica lume de la Futurlandia veselia și distracția însoțesc copii pe durata întregii zile alături de un team specializat. În compania mascotei Futurotto copii vor petrece în totala siguranță zile pline de emoții. Kids Club 3/6 ani: jocuri în zona dedicată, jocuri pe plajă, activități ludice, sportive și creative, laborator senzorial, baby dance seara. Young Club 7/11 ani: jocuri, gare și turnee, laborator teatral, activități didactice și formative, introducere la sport, prepararea de spectacolee și mini show săptămânal.

Animație X Club
Un Club exclusiv dedicat copiilor 12/17 ani. Întreceri, turnee sportive, jocuri pe echipe la mare și în pișcină, spectacole, show, cabare și multă muzică. Zilnic o activitate diferită legată de creativitate și artă. Și altele, seri la temă și nopți în compania staff-ului nostru, multe răsete și noi prieteni.

Top Futura
Include check in în zona rezervată, late check out ore 12.00, cadou 2 prosoape de mare Futura Vacanțe, reordinarea camerei pe seară, prima furnitură la frogo bar (2 băuturi+2 sucuri), 2 sticle de apă (1/2 l) în cameră pe zi, masă rezervată la restaurant, 1 gadget Futura Vacanțe. De cerut în faza de prenotare, și de plătit în agenție.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Lenjerie de baie € 9 la kit.
Loc de parcare acoperit € 50 pe săptămână.
Foișor pe plajă € 120 pe săptămână.
Serviciu plajă în primul rând € 50 pe săptămână.
Serviciu plajă în al doilea rând € 30 pe săptămână.
Schimb de lenjerie de pat pe timpul săptămânii € 16.
Depozit cauțional € 50 de apartament de lăsat la sosire.
Pătuț Baby 0-4 ani € 35 pe săptămână (nu se acceptă pătuț propriu).
Activarea aerului condiționat în Trilocal € 60 de apartament pe săptămână.
Animale de talie mică sunt admise la cerere, € 15 pe noapte de plătit pe loc.
Forfait pentru servicii obligatoriu pentru consumul energiei electrice, primul serviciu de lenjerie de pat, curățenia finală (exclus zona de gătit care revine clinetului, sau cu un alt cost suplimentar de € 30), de apartament pe săptămână, până pe 01/07 și de pe 2/09 € 150 în Bilocal, € 190 în Trilocal, de pe 01/07 până pe 05/08 și de pe 26/08 până pe 02/09, € 200 în Bilo, € 240 în Trilo, de pe 05/08 până pe 26/08 € 250 în Bilocal, € 290 în Trilocal.
Card Club de pe 3/6 până pe 16/9 obligatoriu de plătit pe loc, € 43 de persoană pe săptămână, copii 0/4 ani nu plătesc.

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!