Nicolaus Club Marina Torre Navarrese

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Nicolaus Club Marina Torre Navarrese  se ridică pe o frumoasă localitate de la Lotzorai, în apropierea plajei și la căteva minute de caracteristicul centru de la Santa Maria Navaresse. Resort dispune de 140 de camere care se împart în camere Standard de 2/3 locuri și camere Family de 2/4 locuri, alcătuite din cameră de zi cu canapea extendibilă dublă și cameră matrimonială. Sunt toate mobilate în stil sard, cu o verandă acoperită, și tot confortul necesar. O plajă lungă și nisipoasă este la doar 150m de structură și oaspeții au la dispoziție câte o umbrelă și două șezlonguri de cameră, de la al treilea rând în sus(primele două sunt cu plata unui supliment pe loc) incluse în costul card-ului club, cu posibilitatea de a închiria prosoape de mare. Nicolaus Club Marina Torre Navarrese dispune de o pișcină de 1000 mp cu efect lagună în care se poate relaxa și de un solarium amenajat cu umbrele și șezlonguri. În timp ce copii vor fi ocupați cu activitățile de joacă și recreative organizate de o echipă de experți în animație, adulții pot să profite pentru a se dedica bunăstării lor fizice și mentale în interiorul zonei masaje, alegând tratamente specifice pentru propriile exigențe. Resort permite să petreceți sejururi de neuitat și să aveți totul la îndemână, de la plajă la distracții și la relax,la tutungerie, ziare la recepție. O parcare privată nesupraveghiată în interiorul resort-ului permite celor care au venit cu mașina proprie să o parcheze gratuit și sigur. Pentru cei mici distracția este asigurată de parteciparea Nicolaus Team, care va umple zilele cu un bogat program de animație cu jocuri, întreceri sportive, turnee, cursuri colective de tennis, aerobic, dans. Oaspeții vor petrece nopți magice în numele distracției cu programe serale și piano bar, spectacole în anfiteatru, seri tematice. Nicolino Club, poziționat în zona amenajată cu jocuri de extern, este îngrijit de personal calificat și, în compania mascotei Nicolino, îi va distra pe cei mai mici cu activități specifice vârstei: Nicolino baby club 3/8 ani și Nicolino mini club 8/12 ani, cu un bogat program de activități sportive, de joacă, didactice și recreative care vor face sejurul ”Super eroilor” și mai plăcut. Nick club 12/18 ani va da tinerilor posibilitatea de a socializa, de a condivide emoții și a povesti aventurile trăite împreună cu cei de aceeași vârstă în timpul întrecerilor sportive, a evenimentelor și al party dedicate lor.

Localitatea
Comuna Lotzorai este un mic orășel de circa 2000 locuitori situat în centrul provinciei Ogliastra, în Sardinia orientală, într-o zonă mai sălbatică și fermecătoare a acestei insule minunate.Teritoriul acestul oraș a fost locuit încă din antichitate și mărturii ale popoarelor de la neolitic sunt bine documentate în diferitele site-uri arheologice. Astăzi este o stațiune înfloritoare care se bazează pe turism, agricultură și păstorit, apreciată de vizitatorii din toată lumea pentru marile ocazii pe care le oferă. Este de fapt la un km de frumoasele plaje, cu deschidere la o mare limpede și plină de viață. Dar este și aproape de munți, mutându-se câțiva chilometri se poate atinge o altitudine de 1000m. În interiorul teritoriului de la Lotzorai se poate practica alpinism liber, excursionism, ciclism pe stradă sau cu mountain bike. În respectul naturii, se poate uzufrui de un ambient variegat și de o climă dulce, care poate găzdui cele mai diferite activități. Camping-urile, hotelurile și agroturismele din zonă sunt amenajate pentru și turiștii cei mai activi, dar și pentru a lăsa loc celor care în schimb sunt în căutarea unei vacanțe cu tot relaxul.

De vizitat și de cunoscut
Castelul zis al Meduzei, construit în epoca medievală pe ruinele unei vechi construcții punice. Pe teritoriu sunt prezente unele Domus De Janas, morminte colective săpate în stâncă din epoca cuprului (2700-1800 î.Hr.), situate majoritatea în zona de la Funde și Monti delungul străzii provinciale spre Talana. Tradiția povestește că la Domus de Janas au fost sălașuri de zâne bune sau rele, chiamate în dialectul sard "Janas".

Nuraghe de la Orzudeni, În fața plajei de la Lotzorai este situat Isolotto de la Ogliastra, o splendidă masă de granit porfirică roz înaltă 47 metri și se extinde peste 10 hectare. O oază ca o vedere la mică distanță și de Arbatax și de Sfânta Maria Navarrese, ușor de ajuns pe mare, fie cu propriile bărci fie cu vaporașele.

Pe teritoriul acestei comune sunt presenți nu mai puțin de 7 chilometri de plaje libere. Nu este posibil să găsiți stabilimente balneare cum sunt prezente pe continent. Natura este incontaminată, chiar dacă nu lipsesc camping și structurile care închiriază umbrele, șezlonguri sau alte tipuri (surf, canoe și altele).

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sejururi libere minim 3 nopti până pe 24/6 și după 09/9, de sâmbăta până sâmbăta pe restul perioadei.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Accesul  liber la pișcina în aer liber.
Șezlonguri la bordul pișcinei.
Camere antialergice și nefumatori.
Parcul de joacă pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune.
Parcare auto privată nesupraveghiată.
Încălzire/aer condiționat.
Agenție de turism.
Sală comună/zona tv.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Card Club pentru pișcină externa amenajată cu umbrele și șezlonguri, animație de zi și de seară, parteciparea la cursuri colective, folosirea meselor de ping-pong și a celei de fotbal de masă, loc pe plajă de la al treilea rând în sus cu două șezlonguri și o umbrela.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Restaurant
Micul dejun internațional, prânzul și cina cu serviciul bufet și băuturi incluse (apă minerală, vin alb și roșu, bere și soft drink la dozator). Așezarea la masă este fixă pe toată durata șederii. Pe timpul săptămânii sunt prevăzute: o cină tipică și o cină elegantă. La micul dejun este prevăzut și colțul somnorosului (posibilitatea de a lua micul dejun soft la bar de la 9.45 la 11.00 cu cafea și cornete). Colțul natură și bunăstrare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață care prevede o bucătărie sănătoasă au la dispoziție o zonă cu produse specifice (biscuiți, pâine prăjită, biscuiți din orez, torturi, lapte din soia sau din orez, miere, dulcețuri biologice, cereale, corn flakes, semințe de in, centrifugate din fructe și verdețuri de zi). Intoleranțe: pentru oaspeții care au intoleranțe alimentare(gluten/ lactoziu) sunt disponibile produse confecționate(pâine, pastă, biscuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără gluten); clineții pot integra totul cu propriile produse. Este necesară în orice caz semnalarea în fază de prenotare. Pentru eventuale alte intoleranțe sau alergii este esențială verificarea și confirmarea disponibilității serviciului din partea structurii. Biberon: la dispoziția celor mici și în mod gratuit, un local amenajat cu plite, chiuvetă, frigider, încălzitor de biberon, cuptor cu microunde, mixer, vase de gătit, fețe de masă. În plus sunt disponibile produse de bază gătite și negătite: ciorbe vegetale, creme de legume, sosuri proaspete, pastă mică, lapte proapăt, yaurt, gemuri, biscuiți, ceaiuri, fructe proaspete, felii de carne, pește. Este exlus laptele pentru nou născuți, praf și lichid, omegeneizate, produse specifice. Soft Inclusive: pensiune completă, cu băuturi la mese (apă minerală, vin, bere și soft drink la dozator). Către Barul Central de la ora 10:00 până la ora 22:00 consumul nelimitat (la dozator, servit în pahar de plastic) de apă, suc de portocale, cola, sucuri de fructe, granite, thè rece și cafetărie. De la 11.30 la 12.15 și de la 19.00 la 19.30 Aperitime la Barul Centrale. Notează bine: cu plată toate consumațiile către alte baruri, alcoolice și superalcoolici naționale/extere, băuturi și apă în sticlă, înghețată, snack și toate produsele confecționate și tot ce nu este inclus în Soft Inclusive.

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Parcul de jocuri pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club obligatorie pe săptămână euro 42 de persoană de la 3 ani, de plătit pe loc.
Asigurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Animale de talie mică  4/5 kg (nu în zonele comune) euro 10,00 pe zi plus euro 70,00 pentru dezinfectarea finală.
Locuri pe plajă în primele două rânduri : cu disponibilitatea limitată de cerut și de plătit pe loc.
Primul rănd euro 140,00 pe cameră pe săptămână de la 29/7 până la 19/8, euro 105,00 în celelate perioade;
Al doilea rând euro 105,00 de cameră pe săptămână de la 29/07 până la 19/08, euro 70,00 în celelate perioade .
Al treilea pat de la 3/12 ani plata meseloe obligatorie de plătit în agenție euro 10,00 pe zi din  17/6 până la 01/7, euro 15,00 pe zi de la 01/7 până la 15/7 și de la 26/8 până la 02/9, euro 20,00 pe zi de la  15/7 până la 05/8;
Al patrulea pat de la  3/18 ani euro 20,00 pe zi de la  3/6 până la  17/6 și de la  02/9 până pe 23/9.
Pătuț euro 10,00 la zi, de plătit pe loc.

Reduceri
Copii de la 0 la 3 ani gratis în pat cu părinții, mese incluse. 
Al treilea și al patrulea pat până la 18 ani.
Al treilea și al patrulea pat adulți -40%.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!