Il Borgo di Punta Marana

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Borgo de la Punta Marana reprezintă soluția ideală pentru cei care caută plaje și mare minunată, pentru cei care vor să se refacă în timpul vacanței și să îmbine viața eferveșcentă de noapte. Aeroportul și portul de la Olbia sunt la 15km, în timp ce Porto Rotondo la 5 km. Structura oferă două tipologii de sejur: Formula Residence, cu 130 de apartamente unele cu vedere la mare, la parter sau la primul etaj, cu patio sau verandă, amenajate cu grijă și revizuite cu o atenție dedicată detaliilor, dispun de servicii, TV LCD SAT, mașină de spălat, mașină de spălat vase. Se  împart în Mono 3 cu largă zonă de zi, zonă de gătit și canapea extendibilă dublă și fotolui/pat; Bilo 4 compus la fel ca mono, cu canapea extendibilă și cameră matrimonială; Bilo 4 DS, la fel ca bilo 4 dar cu grup sanitar dublu; Trilo 6 DS cu o sufragerie mare, zonă de gătit, canapea dublă sau două fotolii care se deschid în pat, cameră matrimonială, cameră dublă, și două băi. Sunt de altfel disponibile apartamente ”vip” construite recent, cu mobilier de lux și detalii bine definite, pot fi situate la parter cu patio sau la primul etaj cu verandă și se împart în Mono 3 Vip ca cele mono 3, în plus cu aer condiționat inclus în preț; B4 Vip, ca bilo 4, în plus cu aer condiționat inclus în preț; T6 Vip ca cele trilo 6 DS în plus cu aer condiționat inclus în preț dar cu o singură baie; T6 Vip DSca cele trilo 6 DS, în plus cu aer condiționat inclus în preț. Oaspeții pot decide de a sejurna și în formula Hotel, prevăzută pentru apartamentele tip Vip (cu curățenia de facut personal) cu patio/verandă amenajată, care se împart în: Dubla Mono, cameră matrimonială cu posibilitatea de a avea al 3lea pat; Suite Bilo, cameră matrimonială cu sufragerie, 3°/4° pat și posibilitatea de a avea pătuț în afara al 4 lea pat. Pentru formula Hotel este dat în folosință prosopul de mare cu schimb zilnic. Plaja cea mai apropiată de complex dispune de o nouă zonă balneară privată, amenajată cu umbrele și șezlonguri la dispoziția oaspeților. Un parcurs scurt și plăcut pe aleile complexului printre granit și tipica vegetație mediteraneană conduce la un alt golfuleț de nisip rezervat oaspeților și amenajat de la 01/06 până la 30/09.

Localitatea
Olbia, identificată în trecut cu numele de Terranoa, este înconjurată de splendide plaje dar și de nenumărate situri arheologice care se pot vizita și cu ghiduri specializate. Încă din antichitatea preromană, Olbia reprezintă accesul preferat și privilegiat al frumuseților insulei, de unde se pot ajunge cu extremă comoditate cele mai exclusive localități ale coastei: Porto Rotondo, Portisco, Porto Cervo, Capriccioli și tot ce include Coasta Smeralda. În localitate sunt prezente importante realități comerciale și unele dintre pricipalele agenții de artizanat sard. Din orașul Olbia, în plus, se dezleagă majoritatea arteriilor și a feroviilor care permit să ajungeți ușor la cele mai importante centre ale insulei ca Sassari, Tempio Pausania, Nuoro e Cagliari.

De vizitat și de cunoscut
Dacă ajungeți cu avionul la Olbia, cu doar 10 minute de auto de aeroport, ajungeți la piața Centrală Regina Margherita. În zona antică a orașului, în apropierea cursului Umberto, sunt multe restaurante bune și unele piețe frumoase unde să luați un drink bun.

Basilicata de la San Simplicio, locul cel mai celebru de la Olbia, o basilică Pisano-romanică, construită în granit de la Gallura. Absida găzduiește două fresce din secolul XIII, cel din stânga al lui San Simplicio, protectorul orașului Olbia. Sărbătoarea lui San Simplicio, celebrarea cea mai mare de la Olbia, se ține pe 3 zile la jumătatea lunii mai.

Golful de la Olbia este susținut de un anfiteatru spectacular din munți de granit și de formații rocioase extraordinare sculptate de vânt. În sudul orașului se ridică insula de la Tavolara, dominată de stâncile sale impunătoare de circa 564 metri. Este locul ideal pentru sportivi, pentru suv și pentru a se bronza pe plaja de la Spalmatore, sau să vizitați Restaurantul lui Tonino (Tonino’s restaurant), nume dat antecedenților săi de regele Carol Alberto de Sardinia în onoarea vânătorilor și al banchetelor care urmau.

Area Marina Protejată Tavolara, o zonă sugestivă care cuprinde coasta de la Capo Ceraso până la Cala Finocchio și include insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto. Circa 15.000 de hectare de mare supuse protecției pentru valoarea naturalistică a ambienteler marine și insulare și pentru nivelul de păstrare al fundalului.

Rămânând în împrejurimile orășene, se pot vizita minunatele plaje de la Pittulongu, înspre direcția Golfo Aranci. De aici se desfășoară o alternață de golfuri, mici insenaturi și plaje ca cele de la Cala Banana, Sos Aranzos, Cala Sassari și Plaja Alba, până să ajungeți la Cala Moresca în fața insulei lui Figarolo. Puțin mai la sud, la doar 20km circa, se pot vizita lungile plaje de nisip super alb ale orașului San Teodoro, celebră pentru șcenarii naturale și pentru viața de noapte foarte activă mai ales vara. De nepierdut în mod special, plaja de la Capo Coda Cavallo, Cala Brandinchi, La Cinta și Isuledda. Puțin mai la sud se ajunge în localitatea Buddoni cu ale sale lungi baie de nisip fin și coborâre lentă, înconjurate de lungi fâșii de vegetație mediteraneană și luxurioase păduri. Plajele cele mai cunoscute sunt cele de la Agrustos, Cala di Budoni și Sant’Anna.

Luând-o spre nord, la puțini kilometri de Olbia, pe teritoriul de la Arzachena, se ajung la cele mai cunoscute plaje ale coastei Smeralda, caracterizate de nisip alb și de apă de culoarea smeraldului. Prima printre ele amintim Romazzino și Capriccioli în vecinătatea Porto Cervo. Pentru cei care aleg vacanța în Nordul Sardinie este obligatoriu să viziteze sugestivul Arhipeleag de la Maddalena. Cu îmbarcarea de la portul Palau, se pot vizita insulele de la Maddalena și de la Caprera, sediu al Muzeului Garibaldi. Este vorba de un adevărat colț de paradis, excepțional din punct de vedere al patrimoniului natural, cu siguranță de nepierdut.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sosiri/ plecări: duminica și miercurea, minim 7 nopți.
Formula Residence cu sejururi libere de minim 3 nopți până în 26/03-04/06 și  17/09-22/10.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).
Formula Hotel sejururi libere de minim 3 nopți.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Cadou o sticlă de vin și prăjituri sarde.
Parcare auto privată nesupreveghită.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție turism.
Reception h24.
Pentru Formula Hotel serviciu plajă (1 umbrelă + 2 șejlonguri de cameră) de la 1/6 până la 30/9.
Schimbul lenjerie de pat de 3 ori pe săptămână.
Lenjerii de baie, prosop de mare zilnic.
Camere antialergice și nefumători.
Posibilitatea de al lua prânzul afară.
Wi-Fi în zona serviciilor.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu plajă.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Trei terenuri polivalente(tennis/fotbal) în iarbă sintetică, luminate.
Serviciu plajă pentru cei cu sejur Formula Residence.
Schimbul lenjeriei pentru cei care sejurnează în Formula Residence.

Activități
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Oferta include
Serviciu plajă(1umbrelă + 2 șezlonguri de cameră) pentru cei care fac un sejur în Formula Hotel de la 1/6 la 30/9.
Cadou de produse locale conținând o sticlă de vin și prăjituri sarde.
Teli mare giornalieri per chi soggiorna in Formula Hotel.
Parcare privată nesupraveghiată.
Wi-Fi în zonele comune.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Depozit pentru apartamente de 100 euro care vă va fi restituit la plecare. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.
Sumă forfetară obligatorie peste 3 ani cuprinzând, consum energetic, prima lenjerie de pat și de baie cu schimb la săptămână, curățenia finală, (zona de gătit o curăță clientul), serviciul plajă în concesiunile private (o umbrleă și două șezlonguri de apartament). 

Suplimente
Pătuț euro 5,00 pe zi.
Schimb de lenjerii de pat sau de baie euro 10,00 de personă la schimb, 10,00 de baie de persoană la schimb.
Pat suplimentar (exclus mono 3) euro 10,00 la zi.
Animale de mică talie euro 50,00 la sejur.
Curățenia finală a zonei de gătit dacă nu este efectuată de client euro 25,00.
Sumă forfetară obligatorie peste 3 ani euro 56,00 de persoană pe săptămână și pentru sejururi inferioare.

Reduceri
Copii de la 0 la 4 ani gratis cu pătuț inclus pentru  Formula Hotel.
Reducere de 15% pentru tarifele de închiriat terenul de tenis sau de fotbal. 

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!