Tindari Resort Residence

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Tindari Resort se află în interiorul complexului turistic de la Portorosa, unic în genul său. Este o structură rezidențială înconjurată de vegetația care asigură propriilor musafiri, vacanțe pline de relax și de distracție. La circa 800m de Resort, ”Marina Beach”, un grup de servicii care închide într-o unică structură, parte dintre activitățile propuse. Poziția privilegiată, dintre Capo Tindari și Capo Milazzo, îl face punctul de plecare ideal pentru a vizita locurile cele mai sugestive ale Siciliei și se ajung splendidele Insule Eolie. Tindari Resort este constiuit din 90 viluțe independente cufundate într-o vegetație bogată. Camerele mobilate cu gust, sunt înconjurate în exterior de grădini private sau terase, cu loc de parcare privat. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, conexiune WI-FI, climatizare, seif de siguranță, bucătărioară, frigider și uscător de păr. În interiorul Resort-ului oaspeții pot să folosească marea pișcină acoperită cu structură telescopică detașabilă , o sală de meeting, un restaurant cu servire bufet, un bar cu zonă relax cu tv sal, WI-FI gratuit în zonele comune și de un modern centru Spa cu centru bunăstare și estetic unde se efectuează tratamente și masaje de diferite tipuri și în plus este dotat de saună și de baie turcească. La circa 800 m distanță, către Marina Beach, se găsește o plajă de nisip amenajată cu dușuri și snack bar, ușor de ajuns cu serviciul de navetă la orarii presabilite. Serviciul de plajă inclus în Card Club (o umbrelă și două șezlonguri de apartament din al doilea rând).

Localitatea
Portorosa este un complex turistic caracterizat de vile, scufundate în verde, care se deschid pe canale navigabile, dealungul cărora, sunt presărate docuri care alcătuiesc portul turistic. Este colegat în punctul cel mai intern al golfului între sugestivul Golf de la Milazzo și cel de la Tindari. Este cel mai mare port turistic sicilian, și printre cele mai exclusive ale Mediteranei.

De vizitat și de cunoscut
La Funari: Biserica San'Antonio, construită în anii 700, din dorința principilor Marziani; acolo găsim statuia sfântului și a lui Ecce Homo, altarul magior în marmură policromă datează de la 1785. Biserica Madre, a fost construită în 1600 pe preexistentul castel al principilor Funari. De vizitat, în plus, Biserica de la Madonna del Carmine și biserica Gesu și Maria, ridicată în 1600. Printre lucrurile interesante de văzut la Funari amintim: Torre Pagana, vechi turn al castelului care a fost distrus; Teatrul comunal și Fântâna Vecchi.

Rezerva naturală orientată Laghetti di Marinello este o zonă protejată instituită în 1998 și dată în administrație provinciei Messina. Se extinde peste 400 de hectare. Situată sub promontoriul Sanctuariului de la Tindari, zona lagunoasă de la Marinello este supusă multelor variații morfologice ale teritoriului care, modificând coasta, crează lăculețe ale litoralului salmastru.

Teatrul de la Tindari a fost construit în forme grecești la sfârșitul secolului IV Î. Hr. și în următoarea epocă romană, cu o nouă decorație și adaptarea ca sediu pentru jocuri în anfiteatru. A râmas mult timp abandonat și cunoscut doar pentru ilustrații din secolul XIX, era sprijinit de naturala conformație concavă a colinei, în care au fost săpate scările dintre scaunele arenei, și avea până la 3000 locuri. În epoca romană se adăuga o verandă de cărămidă și reconstruirea șcenei, din care rămân doar fundațiile și arcada, restaurată în 1939. Orchestra a fost transformată într-o arenă, înconjurând-o cu un zid și eliminând cele patru scări inferioare.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 17.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele sunt permise la cerere și cu supliment.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Conexiune WI-FI .
Recepție 24h.

Card Club
Obligatoriu de pe 27/05 până pe 16/09 include serviciu de plajă cu o umbrelă și două șezlonguri din al doilea rând, folosirea pișcinei de la Marina Beach și a pișcinei de la Resort, navetă către plajă la orarii stabilite, folosirea terenuri de beach soccer și beach volley, animație pe zi și seara cu jocuri, turnee sportive și sedentare, trezirea musculară, dansuri de grup și latino americane, aerobică și acquagym, spectacole și cabaret (în plin sezon).

Servicii cu plată
Intrarea la centrul SPA.
Serviciu de transferimente de la și către aeroport și stații feroviale.
Închiriat auto și bici.

Activitate
Excursii ghidate (cu plată).

Restaurant
Restaurantul, la primul etaj, cu mari ferestre luminoase, propune specialități ale tradiției siciliene și feluri ale bucătăriei naționale cu servire bufet; o dată pe săptămână seară tipică; apă și vin în carafă incluse la mese, soft drink în pahar către barul hotelului de la 10:00 la 23:00. La dispoziția mamelor, la restaurant, încălzitor de biberoane, cuptor cu microunde, sosuri de roșii și ciorbițe vegetale. Alimente de bază pentru intoleranțele alimentare, de semnalat în faza de prenotare.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Set de pat € 10 de persoană la schimb.
Set de baie € 10 de persoană la schimb.
Serviciu de plajă în primul rând € 70 la săptămână.
Card Club € 49 de persoană pe săptămână de la 3 ani în sus.
Curățenia animale de talie mică € 100 de sejur (nu sunt admise în zonele comune).
Cauțiune € 150 de apartament, rembursabilă la sfârșitul sejurului (se cere depunerea lichidă).
GH Baby € 70 pe săptămână, include pătuț/ pat de tabără, cădiță de baie, mic gadget.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!