Nelema Village Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Nelema Village Resort se află la San Nicola Arcella, în Calabria, între Praia a Mare și Diamante. Structura este contruită de curând și se bucură de o minunată împletitură între mare și munte, dispune de 147 camere împărțite în duble, triple și cvadruple. Cele 117 camere Standard sunt situate în vituțe alipite, aflate pe toată zona de la Nelema Village Resort și sunt colegate cu clădirea centrală prin serviciul de navetă intern. Cele 30 camere superior, în schimb sunt situate în clădirea centrală, deasupra pișcinei și a Hall. Oaspeții pot să folosească pișcina, terenurilor de fotbal în iarbă sintetică , teren de tenis și teren de bile, tras cu arcul, ping pong, beach volley pe plajă, beach soccer pe plajă, adventure running (cu un parcurs printre copaci) și de o animație cu mini club. În fiecare săptămână au loc întreceri și turnee de fotbal, beach volley, beach soccer, bile, și multe altele. Plaja este la mai puțin de 1.5 km distanță de structură, se ajunge pe jos sau cu naveta structurii. Oaspeții pot folosi și lido amenajat cu șezlonguri și umbrele care a fost desemnat de mai multe ori cu premiul  ”Bandiera Blu”, sinonim de calitate și de curățenie a apelor. Serviciul de plajă și serviciul de asistență rezervat oaspeților hotelului, este garantat de la ora 9:00 până la ora 19:00.

Localitatea
San Nicola Arcella este o comună a provinciei de la Cosența, în Calabria, situat pe marginea unei văi, la 110 metri deasupra mării cu o panoramă minunată care se deschide spre golful de la Policastro. Tipica poziție geografică de la San Nicola Arcella, pe colina și în același timp pe mare, determină o climă în mod particular favorabilă și care permite veri răcoroase și ierni nu prea reci. Coasta este prevalent stâncoasă și cuprinde unele plaje înrămate de stânci. Teritoriul se caracterizează prin prezența plantei de cedru, motiv pentru care San Nicola Arcella constituie începutul zonei de coaste denumită ”Riviera dei Cedri”.

De vizitat și de cunoscut
Insula Dino se află în fața localității Praia a Mare. Numele derivă probabil de la faptul că pe insulă se ridica un templu (aedina) dedicată Venerei, sau derivă din etimologia grecească dina, adică vârtej, furtună. Vegetația este tipică mediteraneană dar se pot găsi și numeroase plante rare, cum ar fi palmierul pitic, talittro calabrez, garoafa stâncilor (Dianthus rupicola) și, în special, Primula di Palinuro. Flora bogată a determinat insituirea unei Rezerve Naturale care se va deschide curând. Fauna cuprinde multe specii de păsări călătoare, pescăruși și unii prădători; caracatițe, cernie și alte specii de pești.

Torre Crawford, vechiul Turn saracen, de pe timpul Lord Francis Marion Crawford, scriitor american îndrăgostit de baia de la San Nicola Arcella în timp ce explora Italia la bordul unei mici bărci însoțit de soția sa și de un marinar. Crawford obișnuia să sejurneze la Torre, unde se inspira pentru povestirile sale, unele ambientate chiar în micul centru calabrez.

Sanctuariul Diocesano S. Maria de la Grotta. Sanctuariul este loc recules și liniștit, care invită la rugăciune și la reflexie, aproape o oază de pace. Cu sigurnață este o bună alegere pentru pelegrini și, cu localele de la Casa Canonica complect restaurate, o ocazie pentru zile de convivere, scurte sejururi, și momente de rugăciune și de contemplare. Invităm pe toți să viziteze vechia Grotta și Santuariul della Madonna, la Praia a Mare în provincia de Cosenza.

Grotta leului, situată pe insula Dino, datorează numele său prezenței, în interiorul său, unei stânci care seamănă mult cu un leu întins. Este una dintre cavitățile prezente pe coasta Insulei Dino.

Plaja de la San Nicola Arcella Arcomagno este cu siguranță una dintre destinațiile cele mai apreciate de pe tireniana de sus calabreză și printre plajele cele mai frumoase ale Calabriei. O stâncă înaltă de circa 100 m deaspura mării, oferă o panoramă care lasă fără cuvinte a coastei calabreze, îmbrățișând apropiata insulă Dino și înconjurul care cuprinde întregul golf Policastro.

Mica plajă numită Marinella este cea mai apropiată pentru a ajunge la Arco Magno de la San Nicola Arcella, cunoscută și ca Grotta del Saraceno. Un adevărat monument natural, sculptat de efectul eroziv al mării dealungul secolelor.

Grotta Arco Magno sau Saraceno se ajunge fie înot, fie cu o barcă. Mica plajă a Arcului Magno, cunoscută ca plaja Enea, se prezintă exploratorilor săi ca un mic paradis terestru, cu o lagună naturală în formă de semilună care se extinde pe circa 25 metri. În trecut saracenii care atravesau coastele calabreze ajungeau de pe mare și chiar aici, în Grotta del Saraceno, se pare că găseau o bază naturală unde se puteau opri. Pietriș mic acoperă întreaga plajă. Pe partea dreaptă, către sfârșit, se deschide Grotta Saraceno, destul de umedă, din cauza izvorului de apă dulce din interiorul său. Dar vizita la Arco Magno nu se termină aici. Pe partea din față a plajei Enea, sunt grupate stânci și pietre pe care se deschide un mic arc natural, cunoscut ca Arco di Enea care conform legendei a trecut prin acea zonă, după căderea Troiei.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in după ora 16.00-Check out până la ora 10.00.
Prânzul este servit de la 12.30 până la 14.30.
Cina este servită de la 19.30 până la 21.30.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostro
Animație și mini-club.
Pișcină panoramică în aer liber.
Navetă către plajă la orarii stabilite.
Serviciu plajă o umbrelă și două șezlonguri de cameră.
Teren iluminat de fotbal cu iarbă sintetică, teren de tenis, teren de bile.
Sală meeting dotată de wi-fi, monitor, proiector, microfoane și aparate audio.
Tras cu arcul, ping-pong, beach volley pe plajă, beach soccer pe plajă, adventure running.

Servicii cu plată
Închiriat auto și transferimente.

Activitate
Excursii diferite (cu plată).

Restaurant
În interiorul Nolema Village Resort este posibil să mâncați la restaurant, care poate să găzduiască până la 600 persoane. Mai sunt în plus 3 baruri care efectuează orar continuu de la 7.00 până la 01.00. 

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este indicat mai sus. 

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!