Messapia Hotel & Resort

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Messapia Hotel & Resort este un complex hotelier de 4 stele situat la 800 metri de mare, într-o poziție panoramică, și cuprins în mod armonios într-un șcenariu natural tipic vegetației mediteraneene, cu înfățișare spre splendidul teritoriu de la Santa Maria di Leuca. Hotelul dispune de 110 unități locuibile împărțite în camere de hotel și apartamente residence, cu diferite tipologii, cu scopul de a satisface diferitele exigențe ale clienților. Camerele, disponibile în tipologiile de Standard, Comfort și Family, sunt simple și confortabile, dispun de comodități gen TV, minibar (furnit la cerere și cu plată), aer condiționat, telefon, seif, baie cu duș și uscător de păr, patio condivizibil. Clădirea care găzduiește hall, restaurantul, pișcina cu apă de mare și principalele servicii, are o particulară conformație și arhitectura sa propune motivul unei ”ferme întărită cu turn”, o istorică structură Salentină în timpuri antiche folosită ca sistem de apărare. Structura dispune în interiorul său de două pișcine, dintre care una pentru copii, de un eficient centru spa dotat cu hidromasaje și saună, în care este posibilă efectuarea de tratamente de plăcere pură și de relax, de un centru estetic calificat, un coafor, o zonă green printre pajari (contrucții tipice) și măslini seculari, folosită ca solarium și o zonă de joacă pentru copii. Iubitorii de artă vor găsi în aceastră structură ceea de ce au nevoie, datorită prezenței unei galerii de artă în interiorul turnului și de un lobby-bar panoramic, unde se pot gusta aperitive (bine furnit de rhum și țigări cubane). Messapia Hotel Resort dispune de un bar champagnerie cu peste 400 cocktails, o zonă grătar, pizzerie și osterie de mare și un roof garden unde se organizează, din când în când și la cerere, cine și seri tematice cu o panoramă care lasă fără cuvinte a Mării Ionice și Adriatice. La circa 8 km este prezentă renumita zonă ale Maldivelor din Salento, se ajunge cu naveta pusă la dispoziție de structură, în timp ce la circa un km se găsește o plajă liberă și stabilimente pe platforme de lemn în centrul Santa Maria di Leuca, se ajung cu naveta cu plată. Nicolaus Team va face sejurul și mai distractiv cu un bogat program de animație și pentru copii este la dispoziție Nicolino Club, cu personal calificat și în compania mascotei Nicolino, împărțit pe vârste.

Localitatea
Santa Maria di Leuca, destul de des indicată doar cu nomele “Leuca”, este deschisă către splendida mare a Pugliei, de pe vârful extrem al Salento. Situată în provincia Lecce, Santa Maria di Leuca este una dintre localitățile turistice cele mai cunoscute ale Pugliei, aceasta din cauză că șcenariile pe care coasta le oferă vizitatorilor sunt cu adevărat de o frumusețe de nedescris, aproape magică. Zona costieră pe care se dezvoltă Santa Maria di Leuca este una dintre zonele cele mai fermecătoare ale Pugliei, cu insenature stâncoase, mici golfulețe de nisipuri albe și peșteri submarine și de suprafață.

De vizitat și de cunoscut
Dealungul mării Cristofor Columb, considerată una dintre minunile Pugliei, renumit port turistic din Salento meridional, se diferențiază prin farmecul său caracterizat de o particulară faleză care ține loc de ramă mării sale limpezi și cristaline. Faleza sa este cunoscută pentru plimbările romantice îmbogățite de multele vile de la 1800 construite de cele mai bogate familii din Salento.

Il Lido Azzurro, primul stabiliment balnear de la Santa Maria di Leuca, deschis din 1960, este punctul de întâlnire cel mai important în interiorul căruia se poate folosi serviciul restaurant pentru a gusta bucătăria tradițională salentină, în plus serviciul pizzerie cu muzică până seara târziu, apoi are o terasă mare pentru a savura aperitive, admirând spectaculoasele culori ale apusului salentin.

Destinații turistice dealungul mării de la Leuca sunt gelateriile, una dintre ele gelateria Martinucci care din îndepărtatul 1950, produce o înghețată cu un gust irezistibil. Un loc ideal pentru a lua micul dejun la răsărit după o seară în discotecă este Ice on the Road deschis toată noaptea de la 22:00 în sus, pentru a gusta o fabuloasă patiserie și o aromatică cafetărie, tipică localității mediteraneene din Salento.

Grotele Marine de la răsărit și de la apus care încântă dintotdeauna mii de turiști în fiecare an, rămân un punct fix pentru oricine vizitează Salento. Incredibila combinație de culori prismatice generate de amestecul de peșteri și de mare va fi o imagine imposibil de uitat, o perlă de păstrat în mod gelos în amintirile voastre cele mai scumpe. Circa treizeci de peșteri, de vizitat în momente diferite ale zilei, vor face și mai specială vacanța voastră.

Fântâna Monumentală, pe promontoriul Japigio, care se ridică pe panta promontoriului cu o sugestivă cascadă de apă sălcie care ajunge până la mare. În origine, Fânâna însemna încheierea apeductului Pugliez datorită căruia s-a resușit să se aducă la Leuca apa din fluviul Sele. Stilul monumental al Fântânii a fost o alegere personală a lui Mussolini, cu scopul de a sărbători încheierea unei opere grele, care crease nu puține piedici și economice și sociale.

Vilele de la Optsute. Santa Maria di Leuca este și sediu de nu mai puțin de 43 de vile de la 1800 care mărturisesc cum vechiele familii nobile aleseseră aceste locuri pentru a petrece vacanțele lor. Aceste vile sunt adevărate exemplare ale talentului extraordinar al arhitecților ca Ruggeri și Rossi, care au știut să creeze reședințe de rară și diferită frumusețe. Cu un stil diferit, dau viață unei expoziții permanete care se înșiră dealungul mării de la Santa Maria di Leuca.

Biserica de la Santa Maria di Leuca. Pe 1° agust din 343 Anno Domini, Papa Giulio I consacra Sanctuariul, cunoscut cu numele de Basilica De Finibus Terrea (care însemna sfrâșitul pâmăntului, nume dat de vechii romani). Astăzi la Basilica este țintă de pelegrinaje dealungul anului și este destinația miilor de vizitatori care ajung în lunile cele mai calde, fermecați de peisaj, curioși de măestuasa arhitectură și de frumusețea locurilor interioare de cult.

Nu departe de sanctuariu, se găsește farul, imponentă construcție din 1864, inițial un turn de control din sec XVI. Forma sa octagonală se ridică pe 47 metri, în afara celor 100 deasupra mării. O scară în spirală de 254 trepte oferă o panoramă care taie răsuflarea. Farul este în funcțiune și este una dintre atracțiile cele mai emoționante ale Santei Maria di Leuca.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check după ora 17.00 .
Check out până la ora 10.30.
Animale de talie mică sunt admise, cu un supliment. 
La cerere sunt posibile intrări în timpul săptămânii și sejururi lungi 10/11 nopți.
Sejururi libere de minim 3 nopți până la 11/06 și după 03/09.
Sejururi duminica/duminica în restul perioadei.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Wi-Fi în zona reception și în zona pișcină.
Parcare auto rezervată nesupraveghiată.
Șezlonguri la bordul pișcinei și solarium.
Structură și camere amenajate pentru persoane cu dizabilități.
Navetă la orari prestabilite pentru plaja de la 8 km.
Camere antialergice și pentru nefumători.
Posibilitatea de a lua prânzul la pachet.
Încălzire/aer condiționat.
Zonă de joacă pentru copii.
Agenție de turism.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Galeria de artă.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Navetă aeroportuală.
Închiriat prosoape pentru mare.
Închiriat biciclete și cărucioare.
Card Club pentru animație de zi de de seară, în anfiteatru, jocuri și activități recreative și 
folosirea pișcinelor cu apă de mare, una dintre ele pentru copii.

Activitate
Transfer către localele de noapte (cu plată).
Excursii în barcă cu vizite la peșteri (cu plată).
Sushi bar, rhum-bar cu țigări cubane (cu plată).
Serviciu de navetă către plajele convenționate(cu plată).
Zona bunăstare dotată de hidromasaj și saună(cu plată).
Serviciu de plajă către stabilimentele convenționate(cu plată).
Centru polivalent cu un teren de fotbal și beach volley(cu plată).

Restaurant
Micul dejun este servit cu serviciu tip bufet, în timp ce prânzul și cina sunt servite la masă, locul este dat pentru fiecare cameră (apa și vinul sunt incluse la mese). Pe timpul săptămânii sunt prevăzute o cină tipică și una elegantă. Colțul ”Somnorosului”, la micul dejun se poate lua soft, de la 10.00 la 11.00, cu cafea americană și cornete. Zona de natură și de bunăstare: pentru oaspeții care aleg un stil de viață cu preferință pentru bucătăria sănătoasă este prevăzut un colț cu produse specifice (biscuiți, felii de pâine, de orez, torturi, lapte de soia sau de orez, cereale, corn flakes, băuturi de zi). Intoleranțe: pentru oaspeții care au intoleranțe alimentare (gluten/lactoziu) sunt disponibile produse de bază confecționate (pâine, pastă, biscuiți fără gluten și/sau lactoziu, înghețată fără gluten); clienții pot integra totul cu propriile produse. Este necesară în orice caz semnalarea în fază de prenotare. Pentru eventuale alte intoleranțe sau alergii alimentare specifice este necesară verificarea și confirmarea disponibilității din partea structurii. Zona papa și mama: la dispoziția celor mici un colț amenajat cu încălzitor de mâncare, încălzitor de biberon și produse de bază (sosuri, ciorbițe, lapte proaspăt). Către Barul de la Hall (de la 10.00 la 20.00) băururi nealcoolice (suc de portocale și coca cola), 2 tipuri de sucuri de fructe și ceai rece. De la 12.00 la 12.30 șe de la 19.00 la 19.30 Aperitime către barul din Hall.

Oferta include
Navetă la orari prestabilite pentru plaja de la  8 km.
Solarium amenajat cu umbrele și șezlonguri. 
Wi-Fi în hall și în zona pișcină.
Parcare privată nesupraveghiată. 
Galeria de artă.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Card Club obligatoriu de la 3 ani în sus cuprinzând următoarele servicii: activități de distracție cu diferitele mini club-uri, 2 pișcine cu apă de mare, una dintre ele pentru copii, zona Nicolaus Club cu activități de divertisment.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Al treilea pat 3/18 ani contribut mese obligatoriu euro 15 la zi de la 09/7 până la 27/8.
Al patrulea pat 3/18 ani contribut mese obligatoriu euro 20la zi de la 04/6 până la 25/6 și de la 03/9 până la 17/9.
Mese pentru celiaci și vegani euro 7 de persoana pe zi de semnalat în momnetul prenotării și de plătit pe loc. 
Card Club obligatoriu adulți de plătit pe loc euro 45 de persoană pe săptămână.
Card Club obligatoriu copii 3/6 ani de plătit pe loc euro 25 pe săptămână.
Pătuț euro 70,00 pe săptămână la cerere, de plătit pe loc. 
Animale euro 50 pentru dezinfecție finală. 

Reduceri
Al cincilea pat 3/18 ani reducere de 50%.
Al treilea, al patrulea și al cincilea pat adulți reducere de 40%.
Baby 0/3 an gratuit în pat cu părinții, mesele din meniu incluse.

Notă
Formula Soft Inclusive exclude din tratament toate consumațiile către celelate baruri, alcoolicele, superalcoolicele naționale și extere, cafetăria, băuturile și apa care nu sunt de la dozator, înghețata, gustările și toate produsele confecționate și tot ce nu este inclus în Soft Inclusive.Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!