Ce să faci în vacanță în insulele Azore

sfaturi practice pentru vizitarea celor mai frumoase atracții din Azore

Nessun risultato disponibile.

Ce să faci în insulele Azore

Dacă cauți o destinație de vacanță care să îți ofere relaxare, să descoperi peisaje spectaculoase și să te bucuri de natură, insulele Azore sunt alegerea perfectă. Situate în mijlocul Oceanului Atlantic, la jumătatea distanței dintre Europa și America, cele nouă insule vulcanice oferă multe activități și experiențe unice. Iată o listă de lucruri de făcut în timpul vacanței tale în Azore:
 

6 lucruri de făcut absolut în insulele Azore

1. Excursii și drumeții

Insulele Azore oferă o gamă largă de trasee de drumeție, de la plimbări ușoare la excursii mai solicitante. Munții vulcanici și pădurile verzi oferă peisaje spectaculoase și oportunitatea de a vedea diferite specii de animale și plante.

Drumeții și drumeții în Azore
 
 Excursii la Santa Maria - afla unde sa dormi
 

2. Activități marine

De la scufundări subacvatice la excursii cu barca pentru a vedea balene și delfini, Azorele sunt un paradis pentru iubitorii de mare. Fauna marina a insulelor este una dintre cele mai bogate și variate din lume, cu multe specii unice și protejate.
 
Scufundări în Insulele Azore
 

3. Relaxare la băi termale

Azorele sunt cunoscute pentru izvoarele lor termale naturale, care oferă ocazia de a te relaxa în ape calde și revigorante. Există multe opțiuni de spa și centre termale, unde poți savura un masaj sau un tratament de wellness.
 
Ape termale din insulele Azore
 

4. Vizite culturale

Insulele Azore au o istorie și o cultură unică, reflectată în arhitectura lor, gastronomia și tradițiile. Poți vizita muzee, biserici și situri istorice, participa la festivaluri și evenimente locale și descoperi cultura autentică a insulelor.

Evenimente din Azore
 

5. Activități în aer liber

Dacă ești pasionat de sport și activități în aer liber, Azorele oferă multe oportunități de a-ți practica hobby-ul preferat. De la plimbări cu calul la excursii cu bicicleta, de la escaladă la sesiuni de yoga, există ceva pentru toți.

Plimbare cu bicicleta in Azore
 

6. Gustul bucătăriei locale

Bucătăria Azore se bazează pe ingrediente proaspete și locale, precum peștele, carnea și legumele. Poți gusta preparate tradiționale, cum ar fi cozido, o supă cu carne și legume, sau bolo levedo, un pâine tradițională. Nu uita să încerci celebrul brânză Azore, făcută din laptele vacilor locale.

Cozido portughez azorean
 
Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face în Azore în timpul vacanței tale. Planifică-ți călătoria și pregătește-te să trăiești o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Filtra per destinazione

Filtra per categoria

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)