Online din 2003

Travellero S.r.l. este o agenție de turism italiană care, din 2003, operează în sectorul turistic și este specializată în realizarea de pachete de vacanță complete, capabile să ofere turistului călătorii de neuitat, datorită competenței și serietății echipei de lucru și a cunoașterii perfecte a teritoriilor propuse. Hotelurile propuse sunt alese cu grijă și tarifele sunt competitive, zilnic revizuite, sunt punctul de plecare folosit pentru a oferi clientului un pachet unic și de bună calitate. Travellero garantează cele mai bune prețuri pentru orice tip de structură, de la Bed and Breakfast cu conducere familiară la hotelul luxuos de 5 stele, oferind o asistență gratuită clienților, dispunibilă în diferite limbi și activă 24h.

Mulțumită eficientului serviciu telefonic, personalul expert este în măsură să propună clienților alegerea ideală fiecărei persoane, împărțind secrete și sfaturi de călătorii cu o atenție în plus acordată evenimentelor locale și a atracțiilor unice specifice fiecărui loc care, fără nici un dubiu, completează experiența ludică a călătoriei și contribuie la completarea frumuseții. Cu Travellero clientul va fi urmărit pas cu pas în achizire, profitând astfel de comoditatea unui confruntări directe cu experții permițând o mai bună cunoaștere a destinațiilor alese și a hotelurilor interesate.

Travellero propune cinci diferite tipologii de căutare: Hotel- B&B, Apartamente și Vile - Zbor - Zbor + Hotel - Pachete Vacanță. Căutarea se bazează pe criterii simple bazate pe sistemul special studiat pentru a face ușoară, intuitivă și personalizată propria căutare și de a putea prenota în toată comoditatea oricare ar fi tipul de sejur ales. Online sau la telefon, căutare o soluție potrivită este comod, rapid și sigur datorită prezenței unui serviciu eficient și complet gratuit, fără nici un cost suplimentar pentru proprii clienți și pot fi prezenți pe perioada vacanței.

O atenție ridicată este dedicată după vânzare, și căreia i se recunoaște importanșa absolută. Pentru acest motiv, în orice an, Travellero investește multe resurse pentru a îmbunătăți și a garanta mai multă asistență propriilor clienți și va fi mereu prezentă și pe timpul vacanței. Acest aspect este cu siguranță unul dintre punctele de forță ale agenției Travellero care, dealungul timpului a permis fidelizarea clienților care de ani buni se bazează pe această agenție pentru a organiza vacanțele. Travellero se denumește ”artizană de turism”, și nu se laudă că propune destinații turistice din lumea întreagă dar își propune doar să ofere ceea ce cunoaște cel mai bine.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)