Oferte de călătorie în Puglia

Minune toată italiană, soare, mare, natură și toate alchimiile unui pământ antic

Hotelurile recomandate la Puglia

Apulia Hotel Eden Beach Torre Canne

Hotel starsHotel starsHotel stars Puglia Torre Canne di Fasano 9.1 Excepțional

Hotelul Apulia Eden Beach Torre Canne este situat in centrul istoric si la doar 30 de metri de lido si plaja declarata Steagul Albastru pentru puritatea si cristalinitatea marii.

La € 51 / persoană noapte

Apulia Hotel Rodi Garganico

Hotel starsHotel starsHotel stars Foggia Rodi Garganico

Apulia Hotel Rodi Garganico, într-o poziție panoramică pe un promontoriu cu vedere la mare și înconjurat de verdeață, este destinația ideală pentru a vă petrece vacanțele în familie.

La € 65 / persoană noapte

Fruit Village La Brunese

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Turnul Ursului

Complexul Villaggio La Brunese este înconjurat de tufișul mediteranean, în afara haosului și căldurii, la doar 5 minute de splendida plajă din Torre dell'Orso. Punct de plecare excelent pentru a ...

La € 63 / persoană noapte

Fruit Village Torcito Resort Sport Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Otranto

Torcito Resort Sport Village este situat în Cannole, la doar câteva minute de orașul Otranto. Structura este complet cufundată în verdeața parcului natural Torcito.

La € 54 / persoană noapte

Campoverde Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento

La câțiva pași de mare, înconjurat de o deasă pădure de 8 hectare, Campoverde Village reprezintă alegerea ideală pentru familii și pentru cei care iubesc contactul cu natura.

La € 52 / persoană noapte

La € 75 / persoană noapte

Albergo Diffuso Dimora Sant'Anna

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Carovigno 7.7 Foarte bun

Poziția sa strategică, la doar 6 km de mare și la 20 minute de Aeroportul din Brindisi, permite să vizitați comod celelate frumuseți ale Pugliei, de la Torre Guaceto la Ostuni, de la Salento la ...

La € 47 / persoană noapte

Maritalia Club Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Foggia Peschici 8.3 Fabulos

La câțiva metri de golful feeric Peschici, structura - cufundată în verdeața plantațiilor de măslini vechi de secole și a plantelor mediteraneene - este soluția ideală pentru cei care își ...

La € 115 / persoană noapte

Family Village Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Salento 7.8 Foarte bun

Hotelul Family Village se află în Frassanito, aproape de Lacurile Alimini (la 1 km), într-o zonă din Otranto. Construit recent cu piatră leccese și materiale locale, inspirat din stilul vechilor ...

La € 40 / persoană noapte

Calanè Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina 8.0 Fabulos

Situat la Castellaneta Marina, la 5 km de plaja privată, Calanè Village oferă o pișcină de 1.000mp, o pișcină pentru copii și o serie de implante sportive. Camerele sunt dispuse ca un anfiteat ...

La € 55 / persoană noapte

Valentino Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Puglia Castellaneta Marina 7.9 Foarte bun

Situat la Castellaneta Marină, Valentino Village se laudă cu o pișcină, o grădină, un parc și o mare plajă privată, se ajunge din resort cu un serviciu de navetă gratuită.

La € 76 / persoană noapte

Ostuni Rosa Marina Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Salento Ostuni

La câțiva pași de mare, în interiorul satului de vacanță internațional Rosa Marina. Structura rafinată în stil tipic mediteranean, înconjurată de splendidul șcenariu natural bogat în ...

La € 80 / persoană noapte

Ce să vezi la Puglia

Cunoscută ca ”toc al cizmei”, Puglia este o regiune încântătoare, o fâșie de pământ care se prelungește în mare, locul unde conviețiesc suflete diverse; unde artă, istorie, cultură, tradiție și spriritualitate se unesc cu natura, cu gustul și estetica peisajelor idiliace. 

Puglia este udată de marea Ionică și de cea Adriatică care se întâlnesc în vârful extrem al regiunii, la Santa Maria de la Leuca. Cele două mări dau viață magnificelor peisaje balneare, fiecare cu proprii caracteristici unice, cum ar fi plajele aurite de la Torre dell'Orso și de la Porto Cesario, coastele brăzdate de la Otranto, apele cristaline ale celor 5 insule ale arhipeleagului de la Tremiti: San Domino, San Nicola, Capraia, Cretaccio și Pianosa care formează un adevărat paradis terestru. Opțiunile pentru cei care iubesc marea sunt infinite, printre țintele cele mai dorite se numără Gallipoli, cunoscută ca ”Gemma del Salento” și Gargano, ”Sperone al Italiei”.

Iubitorii naturii nu pot să nu viziteze Parcul Național de la Murge, cel de la Gargano cu sălbatica pădure Umbra, tipicele saline, lacuri, rezerva marină de la Torre Guaceto, râpele de la Laterza și marile coline de la Altamura care, cu peisajele lor sugestive, caracterizează partea internă a regiunii. Un pământ cu origini antiche, care are chiar trei situri Unesco: trulli de la Alberobello, Castel del Monte și Sanctuariul de la San Michele Arcangelo, ca mărturie a marii contribuții pe care această regiune o dă patrimoniului istoric-cultural internațional. Trăire Puglia înseamnă cufundarea în istoria sa antică, cunoașterea originilor prin vizitarea numeroaselor catedrale, a muzeelor, al siturilor arheologice, a diferitelor castele până a se ajunge la micile sate de artă unde prind viață capodoperele artizanalului. 

În Puglia nu lipsesc sărbători, târguri și evocări istorico-religioase care atrag milioane de turiști din fiecare parte a lumii, curioși să descopere tradițiile acestui pământ care se exprimă în toată frumusețea sa în timpul evenimentelor, cum ar fi Noaptea de la Taranta de la Melpignano, o sărbătoare a tarantelei și a pizzica, care în fiecare an, la sfârșitul lunii august, chiamă oaspeți de seamă și lume din toată Europa pentru a cânta și a dansa sub clar de lună și la ritm de tambur, un eveniment de nepierdut care atrage turiștii tineri și nu numai, Carnavalul de la Putignano, Sărbătoarea de la San Nicola de la Bari și Disfida di Barletta.

 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)