Egipt

unde istoria și frumusețea se împletesc într-o călătorie fără timp

Hotelurile recomandate în Egipt

Vezi hartaVezi harta

Albatros Royal Grand Sharm

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Egipt Sharm el Sheikh 9.3 Excepțional

Albatros Royal Grand Sharm este un hotel de 5 stele situat direct pe mare, într-unul dintre cele mai frumoase golfuri din Sharm el Sheikh, Ras Om el Seid.

Futura Club Albatros Palace

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Egipt Sharm el Sheikh

Palatul Futura Club Albatros este situat pe mare cu plajă privată, oferă 9 piscine, 9 baruri și se află la 11,2 km de aeroportul Sharm El Sheikh, sunt cadrul ideal pentru o ședere fermecătoare.

Futura Club Brayka Royal

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Egipt Marsa Alam

Situat aproape de una dintre cele mai spectaculoase golfuri ale coastei Marsa Alam, Futura Club Royal Brayka este un colț al paradisului, construit în întregime din piatră locală.

Futura Club Brayka Bay

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Egipt Marsa Alam

Futura Club Brayka Bay este construit în piatră locală, situată într-una dintre cele mai frumoase plaje ale coastei Marsa Alam, pe Marea Roșie, se bucură de o poziție strategică care oferă ...

La € 80 / persoană noapte

Ce să vezi în Egipt

Egipt

Bine ați venit într-o călătorie fermecată prin Egipt, o țară înmuiată în mister și antichitate fără egal. Înconjurați de nisipurile aurii ale deșertului, veți descoperi o țară care sfidează timpul, leagănată de fluviul Nil, martor tăcut al mileniilor de istorie.

Explorați piramidele, gardieni impunători ai secretelor seculare, și lăsați-vă fascinați de nuantele schimbătoare ale piețelor vii, unde meșteșugul local dezvăluie priceperea transmisă din generație în generație. Magia din Luxor și Karnak se dezvăluie ca o călătorie în trecut, în timp ce sfingele păzesc străzile antice cu un zâmbet enigmatic.

Navigarea pe Nil este o experiență fără egal: printre palmieri și temple reflectate în apă, savurați farmecul atemporal al unei croaziere pe fluviu. Culorile vii ale recifelor de corali din Marea Roșie vă vor captura privirea, oferindu-vă o imersiune unică în comorile subacvatice.

Egiptul este un caleidoscop de emoții și aventuri, unde prezentul se contopește cu un trecut legendar. Încredințați-vă acestei țări a enigmelor, unde deșertul șoptește povești milenare, iar Nilul curge ca un fir de aur prin inima unei civilizații extraordinare. Bine ați venit într-o călătorie de neuitat prin Egipt, unde anticul se întâlnește cu modernul într-un dans fără sfârșit.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)