Oferte de calatorie Sicilia

Istorie, artă și cultură de descoperit în orașele din Sicilia

Hotelurile recomandate in Sicilia

Vezi hartaVezi harta

La € 76 / persoană noapte

Capo dei Greci Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Messina Sant'Alessio Siculo

Ideal pentru iubitorii de relax și de mare frumoasă, pe o poziție de invidiat, pe splendida coastă de la Taormina, Resort oferă amenajări dotate de tot confortul și de o platformă pe mare de ...

La € 57 / persoană noapte

Avalon Sikanì Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Gioiosa Marea

Hotelul Avalon Sikanì este situat în satul pitoresc Gioiosa Marea, pe coasta de nord a Siciliei. Cu o vedere uluitoare la mare și la Insulele Eoliene oferă un sejur de neuitat.

La € 46 / persoană noapte

La € 65 / persoană noapte

La € 40 / persoană noapte

CDSHotels Terrasini Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Terrasini

CDSHotels Terrasini este una dintre cele mai cunoscute facilități de cazare siciliene și un punct de referință pentru italieni și străini din întreaga lume de pe insulă. Poziția sa strategic ...

La € 53 / persoană noapte

Futura Club Sikania

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Marina di Butera

Futura Club Sikania este situat direct pe plaja din Marina di Butera. Varietatea serviciilor si posibilitatea de a face excursii il fac destinatia ideala pentru o vacanta confortabila.

La € 81 / persoană noapte

Futura Style Helios

Hotel starsHotel starsHotel stars Siracusa Noto

Hotelul este situat într-o poziție panoramică, direct pe marea cristalină și pe o frumoasă plajă cu nisip fin. La doar 6 km de Noto, un oraș splendid, numit „Capitala barocului” și la 25 ...

La € 56 / persoană noapte

Hotel Baia dei Mulini

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Trapani Erice

Într-o poziție privilegiată, direct pe o lungă plajă cu nisip, cu vedere la insulele Egadi, se află la doar 4 km de centrul orașului Trapani și la 15 km de splendidul oraș Erice, definit ca ...

La € 60 / persoană noapte

Cefalù Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Palermo Cefalù

Stațiunea Cefalù este înconjurată de o frumoasă grădină mediteraneană în pitorescul golf Mazzaforno. Este hotelul ideal pentru cei care își doresc o vacanță plăcută în cuplu sau cu ...

La € 78 / persoană noapte

La € 39 / persoană noapte

Ce să vezi in Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă a teritoriului italian, despărțită de continent prin Strâmtoarea de la Messina, formează o adevărată perlă națională. Natura este omniprezentă, și demonstrează toată forța sa în munți, în coline, în insulele vulcaniche și mai ales în mare, care cu minunaltele sale fundaluri și apele cristaline, este motivul pentru care turiștii din toată lumea aleg Sicilia drept țărm al propriilor vacanțe de vară. 

Marea Ionică, Marea Tireniană și Marea Mediterană udă coastele Siciliei, oferind șcenarii cu culori unice și sugestive, cum ar fi cele ale insuleor Eoliene, dintre care fac parte  Lipari, Vulcano, Stromboli, Salina, Filicudi, Alicudi și Panarea, caracterizate de ape de un albastru intens, grote presărate dealungul  coastelor, mici plaje cu ape de cristal. Egadi, Pelagie, Pantelleria și Ustica completează tabloul insular unic așa cum cei doi vulcani mereu activi  Etna și Stromboli,  erupțiile primului au creat panorame spectaculoase. 

Istoria, cultura și tradiția reies din multele locuri pe care Sicilia le oferă vizitatorilor săi, de la vechile și caracteristicile sătuce ca Taormina, particulara Isola Bella, marile orașe ca Palermo, Catania, Caltanissetta, Enna, Messina, Ragusa, Siracusa, Trapani și Agrigento. Sicilia este sediu de 5 situri UNESCO recunoscute Patrimoniu al Umanității: area archeologică de la Agrigento, unul dintre centrele principale de la Mediterană, unde templele dorice reprezintă mărturia cea mai puternică a civilizației grecești în Sicilia; Villa Romana de la Casale, a cărei importanță este legată de prezența, în interior, de mozaice exceptionale de o calitate artistică rară; insulele Eoliene, în largul coastei de nord a Siciliei; orațele tardo-baroche de pe Valea Noto: Caltagirone, Militello Val de la Catania, Catania, Modica, Noto, Palazzolo, Ragusa și Scicli; Siracusa și Necropoli Rupestre de la Pantalica, păstrează mărturii ale civilizației Grecești și a celei Romane; Muntele Etna, pentru valoarea geologică, științifică și culturală  imensă; circuitul arabo-normanno, include nouă monumente civile și religioase.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)