Oferte de turism Sardinia

Un paradis cu totul italian chiar în marea Mediterană

Hotelurile recomandate in Sardinia

Spiagge San Pietro Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Cagliari

Spiagge San Pietro Resort: structură superioară de 4 stele la doar 200 de metri de plajă, în renumita Costa Rei. Experimentați un sejur de lux lângă marea Sardiniei.

La € 132 / persoană noapte

Appartamenti Vecchio Stazzo

Sardinia San Teodoro

Complex de 5 apartamente într-un mediu verde, înconjurate de livezi de măslini seculari, pentru o vacanță de relaxare, plajă și distracție, foarte aproape de centrul orașului San Teodoro și ...

La € 74 / persoană noapte

Residence Borgo del Turchese

Coasta Smeralda Badesi

Residence Borgo del Turchese oferă apartamente confortabile și servicii exclusiviste la prețuri imbatabile. Nu rata frumusețile coastei sarde, plaje impresionante și atracții culturale.

La € 25 / persoană noapte

Residence Baia Santa Reparata

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura

Dată poziția sa, Residence Baia Santa Reparata este un punct de plecare privilegiat pentru cele mai diversificate excursii către cele mai cunoscute ținte turistice din nordul Sardiniei.

La € 32 / persoană noapte

Residence Satul de la Punta Marana

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Olbia

Borgo de la Punta Marana se ridică la Punta Marana, la 3 minute de mers până la plajă și la 200 metri de magazine și agenții de închiriat bărci, la 5 km de Golful Aranci. Oferă un restaurant ...

La € 25 / persoană noapte

Futura Club Baja Bianca

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia San Teodoro

Futura Baja Bianca este un sat splendid de pe plaja Salina Bamba din „Aria Marina Protejată Tavolara-Capo Coda Cavallo” nu departe de Cala Brandinchi.

La € 86 / persoană noapte

Club Esse Cala Gonone

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Nuoro Cala Gonone 8.8 Fabulos

Clubul Esse Cala Gonone, un complex exclusiv pe Golful Orosei, oferă acces la plaje premiate precum Cala Mariolu și Cala Goloritzé, și la un interior captivant, cu situri nuragice și natură ...

La € 56 / persoană noapte

Club Esse Gallura Beach

Hotel starsHotel starsHotel stars Coasta Smeralda Santa Teresa di Gallura 8.3 Fabulos

Clubul Esse Gallura Beach, înconjurat de natură și aromele măcinii mediteraneene, se află într-o locație unică pentru liniște și peisaj: în Parcul Natural Monti Russu

La € 55 / persoană noapte

Hotel Club Gli Ontani

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Orosei

Hotelul Gli Ontani, recent construit, este situat lângă Cala Liberotto, printre cele mai frumoase din Golful Orosei. Oferă două piscine cu zonă pentru copii, mini club și zonă de joacă.

La € 35 / persoană noapte

Residence Oasi e Oasi Blu

Sardinia San Teodoro

Residence Oasi este un complex situat în apropiere de centrul plin de viață al orașului San Teodoro, la câțiva pași de celebra plajă La Cinta și înconjurat de spații verzi mari, inclusiv ...

La € 33 / persoană noapte

Residence San Teodoro

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia San Teodoro

Apartamente mobilate într-un mod simplu și funcțional, cu referiri la stilul Sardinian, la parter sau la primul etaj sau la 2 niveluri, cu terasă sau verandă echipată, toate dotate cu bucătări ...

Residence Pineta Uno

Coasta Smeralda Baja Sardinia

Cufundată în pădurea de pini din Baia Sardinia, pe Costa Smeralda, la doar 300 m de centru, reședința Pineta Uno oferă apartamente confortabile și primitoare, ideale chiar și pentru cei mai ...

La € 54 / persoană noapte

Ce să vezi in Sardinia

Sardinia este o insulă în centrul mării Mediterane care se prezintă cu un teritoriu unic, dur și dulce în același timp, în prevalență muntos, dar lispit de vârfuri înalte. Flora și fauna se prezintă în tot farmecul luxuos, și sunt zone în care prezența omului lispește cu desăvârșire. Natura în Sardegna este personajul principal, marea guvernează și se infiltrează dealungul coastelor, munții se extind în mod prorompent în regiunea de la Gennargentu, unde muflonul, cerbul, caii sălbatici și vulturii reali conviețuiesc cu flora luxuoasă caracterizată de exemplate milenare. Un mare caraibic de ape cristaline cu mii de nuanțe de albastru și de verde smerald, lungi întinderi de plaje albe fine, insule, golfuri ascunse, stânci de granit, quarț dau viață unor șcenarii încântătoare cum sunt cele de pe plajele de  La Pelosa, La Cinta, Cala Mariolu, Cala Goloritzè, La Maddalena, Tanca Manna, del Povero, L‘Isuledda, Balca Brusciata, Cala Arena Bianca, Cala Granu, Portu Li Coggi  și Cala Petra Ruia.

Marea estraordinară, încântătoarele orașe istoriche și panoramele sălbatice din interior, fac din Sardegna o țintă de trăit 365 zile pe an. Una dintre primele zone de văzut este Arhipeleagul de la Maddalena cu așa zisele ”șapte surori”, insule principale care sunt caracterizate de fundaluri marine ideale pentru scufundări și pentru snorkeling. Printre locurile cele mai fermecate sunt Costa Smeralda, impreună cu frumoasa Alghero, apropriata Riviera a Corallo, orășelul  Bosa, San Teodoro, Santa Teresa de la  Gallura, Portul Quatu, Baia Sardinia. Perla Coastei Smeralda este Porto Cervo, centru de lux exagerat și modă, împreună cu Portul Rotund care se deschide către largul  Golf de la Cugnana, bogat în magazine și piețe unde să faceți  shopping.

Sardinia este un amestec perfect între mare, natură, istorie, tradiții populare și mistice. În mod particular și de o frumusețe aleasă și importanță este situl arheologic roman Tharros, situat lângă Oristano, misterioasele tombe ale giganților sau "domus de janas" împreună cu Nuraghi, foarte foarte vechi turnuri din piatră sunt monumentele cele mai mari și mai bine păstrate din toată Europa, recunoscute de Unesco ca Patrimoniu al Umanității.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)