Oferte de calatorie Calabria

Unde natura, arta, istoria, cultura și produsele alimentare și vinicole se îmbină într-un teren unic.

Hotelurile recomandate la Calabria

Suite Hotel Club Dominicus

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Grisolia Lido 9.0 Excepțional

În inima Rivierei Cedrilor, în una dintre cele mai fascinante zone din Calabria, se află Hotelul Club Dominicus, la doar 250 de metri de o plajă echipată, oferind servicii de calitate.

La € 51 / persoană noapte

Hotel Club Guardacosta

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Cirella 8.5 Fabulos

În inima Cirellei, la 4 km de Diamante, Hotel Club Guardacosta se află într-un parc cu vedere la Riviera dei Cedri, între plaje și stânci.

La € 52 / persoană noapte

Futura Club Itaca Nausicaa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Rossano Calabro 8.3 Fabulos

Adiacent al parcului acvatic Odissea 2000, Itaca Nausicaa oferă acces direct la mare, terenuri de sport, piscine și divertisment pentru o vacanță plină de relaxare și distracție.

La € 83 / persoană noapte

Villaggio Club Baia dei Gigli

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Isola di Capo Rizzuto

Villaggio Club Baia dei Gigli este o stațiune încântătoare situată în golful Capo Piccolo, în Calabria. Oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate și se află într-un cadru natura ...

La € 50 / persoană noapte

Villaggio Club La Pace

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Tropea 8.4 Fabulos

Într-o poziție panoramică de unde se admiră spendidul Gofl Lameția și Insulele Eolie, la 3 km de centrul Topea și de stația ferovială. Ideal pentru familii și pentru cupluri, în formul ...

La € 54 / persoană noapte

Borgo di Fiuzzi Resort & SPA

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Praia a Mare 8.8 Fabulos

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa este o invitație de a descoperi tot ceea ce miroase a mare și natură, tradiție și sate, castele și stânci care se cufundă în Marea Tirrenilor.

La € 93 / persoană noapte

Futura Club La Praya

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Pizzo Calabro

Villaggio La Praya este situat în Pizzo Calabro, la 450m de plaja cu nisip. Ideal pentru familii și cupluri, oferă două piscine, terenuri de sport, centru de wellness, saună și divertisment.

La € 71 / persoană noapte

Futura Club Casarossa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Crotone Capo Colonna 7.9 Foarte bun

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

La € 56 / persoană noapte

Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria San Nicola Arcella 8.7 Fabulos

Hotelul Apulia Villaggio Baia di Dino este destinația ideală pentru o vacanță la mare în Calabria, cu camere cu vedere la mare, piscine, spa și bucătărie tradițională calabreză. Rezervați ...

La € 50 / persoană noapte

Futura Style Baia Tropea

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Tropea

Situat într-unul dintre cele mai evocatoare puncte ale „Costa degli Dei”, la mai puțin de 4 km de încântătoarea și istorica Tropea, unde arta și cultura se îmbină cu marea cristalină, ...

La € 74 / persoană noapte

Hotel Sea Palace

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Fuscaldo Marina

Hotelul Sea Palace este situat în Marina di Fuscaldo, la scurtă distanță de centrul orașului, chiar pe plajă, într-un tronson fermecător al coastei calabreze.

La € 37 / persoană noapte

Dolomiti sul Mare

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 7.9 Foarte bun

La doar câteva minute de Briatico, într-una dintre cele mai pitorești porțiuni ale coastei tirrenice din Calabria. Apropierea de centrul orașului, camerele spațioase și varietatea serviciilor ...

La € 60 / persoană noapte

Ce să vezi la Calabria

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Calabria

Calabria cunoscută ca poziție și ca formă ca formând ”vârful Italiei”, o regiune încântătoare cu siguranța de vizitat. Această mică peninsulă în marea peninsulă italiană este prea des și în mod greșit considerată doar abordarea turismului de vară , este de spus că această zonă Calabria poate fi apreciată în orice periodă a anului. In acest ghid găsiți ce  puteți vedea și care sunt zonele cele mai frumoase de văzut în Calabria.   

Clima destul de favorabilă permite să vizitați Calabria în orice perioadă a anului, descoperind de fiecare dată o nouă fațadă. Udată de Marea Ionică, pe celaltă parte de Marea Tireniană, Calabria primește vizitatorii săi de vară oferind litorale și coaste cu plaje de nisip auriu și o mare cristalină. Scalea, Praia a Mare, Pizzo Calabro, Capo Vaticano, Cirò Marina, Diamante, Amantea, Roseto Capo Spulico sunt țărmurile preferate de turiștii de vară, așa cum și orașul de la Tropea, veselă și înfloritoare tot anul. Iubitorii naturii pot să se aventureze în interior, unde păduri , munți, cascade și lacuri fac din peisaj unul unic de văzut. Iarna nu se lipsește de posibilitățile de a vizita teritoriul calabrez , care, înzăpezit, permite practicarea sporturilor de iarnă, cum ar fi schiat și snowboard.

Produsele culinare și vinicole sunt caracteristice Calabriei, care oferă patrimoniului culinar internațional, nenumărate produse DOC cunoscute și exportate în toată lumea. Prin multele târguri și desele evenimente, vizitatorii pot să fie protagoniști ai adevătatelor vacanțe culturale, unde tradiții și noutăți se îmbină și crează mâncăruri cu arome intense și sănătoase.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)