Oferte de calatorie Calabria

Unde natura, arta, istoria, cultura și produsele alimentare și vinicole se îmbină într-un teren unic.

Hotelurile recomandate la Calabria

Apulia Hotel Forte Club Scalea

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Scalea 8.7 Fabulos

Hotelul Apulia Forte Club Scalea, înconjurat de verdeață, la doar 300 de metri de plajă. Are spatii mari, numeroase servicii si este recomandata cuplurilor si familiilor.

La € 54 / persoană noapte

Villaggio San Domenico

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Parghelia 9.1 Excepțional

Satul San Domenico este situat în Parghelia, la 200 de metri de plajă și la doar 3 km de Tropea. Ideal pentru familii și cupluri, satul oferă servicii de plajă și divertisment.

La € 34 / persoană noapte

Futura Club Casarossa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Crotone Capo Colonna 7.9 Foarte bun

La 100 m de plajă, Futura Club Casarossaeste înconjurat de verdele vegetației mediteraneene, în minunata localitate Capo Colonna. Ideal pentru vacanțe în familie sau cu prietenii, acest hotel ...

La € 56 / persoană noapte

Apulia Hotel Corigliano Calabro

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Cosenza Corigliano Calabro 9.2 Excepțional

Hotelul Apulia Corigliano, la doar 30 de metri de mare, este solutia ideala pentru cei care doresc sa isi organizeze vacanta in Calabria Ionica. Potrivit pentru familii și cupluri în pensiune comple ...

Futura Club Itaca Nausicaa

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Rossano Calabro 8.3 Fabulos

Situat la 10 km de centrul Rossano, această structură dispune de acces direct la mare, terenuri sportive, cinci pișcine, serviciu de animație pentru a petrece o vacanță în numele relaxării și ...

La € 57 / persoană noapte

Apulia Hotel Villaggio Baia di Dino

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria San Nicola Arcella 8.7 Fabulos

Hotelul Apulia Villaggio Baia di Dino este destinația ideală pentru o vacanță la mare în Calabria, cu camere cu vedere la mare, piscine, spa și bucătărie tradițională calabreză. Rezervați ...

La € 40 / persoană noapte

Villaggio Green Garden Club

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Briatico 8.1 Fabulos

Satul este situat într-un golf splendid al Briatico, caracterizat de o mare cristalină și plaje de nisip moale și auriu, ideale pentru copii. Cufundat într-o grădină de măslini și portocali.

La € 71 / persoană noapte

Sayonara Hotel Club Village

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Nicotera 8.6 Fabulos

Sayonara Club Hotel Village este situat în Nicotera, înconjurat de un parc frumos. Plaja este la câțiva pași și la 50 de metri de sat. Are un serviciu de animație excelent.

La € 62 / persoană noapte

Santa Caterina Village

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Cosenza

Satul Santa Caterina este situat in Scalea, pe litoralul Tirenian inalt si dispune de 380 de camere cu acces direct si privat la mare.

La € 47 / persoană noapte

Villaggio Club La Pace

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Calabria Tropea 8.4 Fabulos

Într-o poziție panoramică de unde se admiră spendidul Gofl Lameția și Insulele Eolie, la 3 km de centrul Topea și de stația ferovială. Ideal pentru familii și pentru cupluri, în formul ...

La € 43 / persoană noapte

Residence Club Sangineto

Hotel starsHotel starsHotel stars Calabria Sangineto 8.5 Fabulos

Residence Club Sangineto este situat la doar 250 de metri de mare și plaja de nisip din Sangineto Lido, o destinație turistică populară pe mare, situată în centrul „Riviera dei Cedri”

La € 41 / persoană noapte

Ce să vezi la Calabria

Visita il nostro blog per scoprire gli ultimi eventi nella destinazione

Calabria

Calabria cunoscută ca poziție și ca formă ca formând ”vârful Italiei”, o regiune încântătoare cu siguranța de vizitat. Această mică peninsulă în marea peninsulă italiană este prea des și în mod greșit considerată doar abordarea turismului de vară , este de spus că această zonă Calabria poate fi apreciată în orice periodă a anului. In acest ghid găsiți ce  puteți vedea și care sunt zonele cele mai frumoase de văzut în Calabria.   

Clima destul de favorabilă permite să vizitați Calabria în orice perioadă a anului, descoperind de fiecare dată o nouă fațadă. Udată de Marea Ionică, pe celaltă parte de Marea Tireniană, Calabria primește vizitatorii săi de vară oferind litorale și coaste cu plaje de nisip auriu și o mare cristalină. Scalea, Praia a Mare, Pizzo Calabro, Capo Vaticano, Cirò Marina, Diamante, Amantea, Roseto Capo Spulico sunt țărmurile preferate de turiștii de vară, așa cum și orașul de la Tropea, veselă și înfloritoare tot anul. Iubitorii naturii pot să se aventureze în interior, unde păduri , munți, cascade și lacuri fac din peisaj unul unic de văzut. Iarna nu se lipsește de posibilitățile de a vizita teritoriul calabrez , care, înzăpezit, permite practicarea sporturilor de iarnă, cum ar fi schiat și snowboard.

Produsele culinare și vinicole sunt caracteristice Calabriei, care oferă patrimoniului culinar internațional, nenumărate produse DOC cunoscute și exportate în toată lumea. Prin multele târguri și desele evenimente, vizitatorii pot să fie protagoniști ai adevătatelor vacanțe culturale, unde tradiții și noutăți se îmbină și crează mâncăruri cu arome intense și sănătoase.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)