Contattaci e personalizza la tua esperienza di viaggio!

8 giorni / 7 notti

Orașele Imperiale ale Marocului

Orașele Imperiale ale Marocului

A partire da:€ 972

Plecare cu zboruri de la Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Plecare cu zboruri de la Roma Fiumicino - Milano Malpensa

Il viaggio in pillole

7 nopți de cazare la hotel cu pensiune completă Mese la hotel sau la restaurante locale conform programului Transferuri, vizite, excursii Ghid vorbitor de limba italiană

 • Durata

  8 giorni / 7 notti Durata

 • Volo incluso

  Volo incluso Trasporto

 • Guida italiana

  Guida italiana Accompagnatore

 • Ospiti e gruppo

  2 / 45 persone Gruppo di viaggio

 • Fascia d'età

  18/65 Fascia d'età

Descrizione del tour

Turul Orașelor Imperiale din Maroc este o călătorie fascinantă prin cele patru capitale istorice ale țării: Rabat, Fes, Meknes și Marrakech. Acest itinerar permite explorarea bogatului patrimoniu cultural și arhitectural al Marocului, cu vizite la monumente iconice precum Kasbah-ul Oudaya din Rabat, medina din Fes, impunătoarea Bab Mansour din Meknes și vibranta piață Jemaa el-Fna din Marrakech.

Fiecare oraș oferă o experiență unică, de la complexitatea străzilor labirintice din Fes până la măreția palatelor regale și a grădinilor din Marrakech. Pe parcursul turului, călătorii se pot cufunda în viața locală, savurând bucătăria tradițională, vizitând piețe artizanale și descoperind istoria milenară a acestor orașe. Turul Orașelor Imperiale din Maroc este ideal pentru cei care doresc să trăiască o aventură autentică și de neuitat, explorând inima vibrantă a culturii marocane și minunile sale arhitecturale.

 • Giorno 1 Italia/Casablanca

  Cultura Cultura
  50%
  Storia Storia
  60%
  Avventura Avventura
  30%
  Gastronomia Cibo
  30%
  Benessere Benessere
  10%

  Plecare din Italia cu zbor de linie. Sosire în Casablanca și completarea formalităților vamale. Întâlnire cu asistentul nostru și transfer la hotel. Cazare în camerele rezervate. Cină la hotel (în funcție de ora sosirii) și cazare peste noapte.

 • Giorno 2 Casablanca/Rabat/Fes

  Cultura Cultura
  70%
  Natura Natura
  40%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  30%

  Micul dejun și plecare spre Rabat. Vizitarea capitalei regatului cu Palatul Regal (Mechouar), kasbah-ul Oudaya, splendidul Mausoleu al lui Mohamed V și Turnul Hassan. Plecare spre Meknes, una dintre capitalele imperiale ale Marocului, denumită Versailles-ul marocan datorită frumuseții sale, prânz într-un restaurant. Apoi, vizitarea orașului faimos pentru cei 40 de km de ziduri încă perfect conservate, Bab Mansour, o poartă bogat decorată; vechea Medina, cartierul evreiesc și Mausoleul lui Moulay Ismail. Oprită panoramică în Moulay Idriss, oraș sfânt unde este înmormântat fondatorul Islamului în Maroc. În târziul după-amiază, trecere prin Volubilis, oraș roman, și continuare spre Fes. Cazare la hotel, cină și cazare peste noapte.

 • Giorno 2 Fes

  Cultura Cultura
  60%
  Natura Natura
  30%
  Storia Storia
  70%
  Avventura Avventura
  40%
  Gastronomia Cibo
  30%

  Colazione. Intreaga zi dedicată vizitei "capitalei culturale" a Marocului (împerecheată cu Florența), cea mai veche dintre Cetățile Imperiale, fondată de Moulay Idriss II și leagăn al civilizației și religiei țării. Aici s-a născut prima universitate religioasă din lumea islamică. Vizitarea vechii Medine cu madrasa Bou Inania, decorată cu stucaturi, inscripții și motive florale, și Al Attarine, cu poarta cu plăci de bronz cioplit și curtea cu coloane de alabastru. Vom continua cu fântâna Nejjarine, capodoperă de artă decorativă cu mozaicuri de ceramică; Mausoleul lui Mly Idriss II și Moscheea Karaouine. Prânz într-un restaurant în Medină. După-amiază, continuarea vizitei în Fes Jdid cu celebrele Souk-uri (cele mai renumite din Maroc). Cină și cazare la hotel.

 • Giorno 4 Fez/Beni Mellal/Marrakech

  Cultura Cultura
  40%
  Natura Natura
  70%
  Storia Storia
  40%
  Avventura Avventura
  50%
  Gastronomia Cibo
  40%

  Micul dejun și plecare către Marrakech. În timpul călătoriei veți traversa regiunea Mijlocului Atlasului, trecând prin Ifrane, care amintește de un sat alpin, și satul berber Immouzer du Kandar, celebru pentru meșteșugul în lemn de cedru. Oprire pentru prânz la un restaurant în Beni Mellal. Sosire în Marrakech în târziu după-amiază și cazare la hotel. Cină și cazare peste noapte.

 • Giorno 5 Marrakech

  Cultura Cultura
  60%
  Natura Natura
  50%
  Storia Storia
  50%
  Avventura Avventura
  40%
  Gastronomia Cibo
  50%

  Prima colazione. Ziua întreagă dedicată vizitei orașului "Marrakech la rouge" (cu casele și monumentele ocra), a doua capitală imperială după Fez, fondată în secolul al XII-lea de dinastia Almoravides. Acest oraș minunat și legendar impresionează prin comorile sale artistice, arhitectura hispano-maură și grădinile verzi. Vizitarea Palatului Bahia, un exemplu luxuriant al arhitecturii maghrebiene; Koutoubia, ale cărei minarete este simbolul orașului, înalt de 77 de metri (inclusiv vârful); și Muzeul Dar si Said. Prânz în hotel. După-amiază continuarea vizitei în Souks-ul din Medina pentru a încheia cu Piața „Djemaa El Fna”, un teatru natural pentru călugări, încântători de șerpi și vânzători de apă. Întoarcere la hotel. Cină tradițională și cazare la hotel.

 • Giorno 6 Marrakech

  Micul dejun și restul zilei sunt la dispoziție pentru relaxare, cumpărături sau excursii optionale. Prânzul la restaurant și cină la hotel. Pernottamento.

 • Giorno 7 Marrakech/Casablanca

  Colazione și plecare spre Casablanca. Sosire și scurtă oprire în Piața Mohamed V, unde se înalță impunătoare clădiri publice în stil neo-maur. Prânz într-un restaurant și apoi tur panoramic al capitalei economice a Marocului: cartierul Habous, Palatul Regal, cartierul rezidențial Anfa și exteriorul superb al Moscheei Hassan II. Timp liber pentru a savura o sesiune relaxantă de hammam într-o baie marocană tradițională oferită cadou de Travellero. Nu ratați-o, este o experiență unică. Cină la hotel și cazare peste noapte.

 • Giorno 8 Casablanca/Italia

  Micul dejun (în funcție de ora plecării) și timp liber până la transferul către aeroport. Îndeplinirea formalităților de îmbarcare și plecare către Italia cu zbor regulat.

travellero tour

Contattaci

Informazioni importanti

Informații generale despre călătorie.

Informații generale despre călătorie.

Amintește-ți să aduci pașaportul valabil cu o dată de expirare de cel puțin 6 luni de la momentul intrării în țară. Moneda Marocului este Dirhamul (darahim) marocan.

Vize și vaccinări.

Vize și vaccinări.

Nu este necesară viza de intrare pentru scopuri turistice pentru șederi mai scurte de 90 de zile și nu este necesară vaccinarea, nu ți se va cere niciun certificat medical.

Numere de urgență.

Numere de urgență.

Numere utile: 112 - Poliția: 19 - Ambulanțe și Pompieri: 15 - Asistență rutieră pe autostradă: 5050 - Ambasada Italiei la Rabat: +212 537 21 97 30, pentru cazuri de urgență în zilele în care birourile sunt închise: +212 661 221324

Asigurările disponibile pentru anulare

Asigurările disponibile pentru anulare

Pentru pachetele propuse, este disponibilă o asigurare de anulare care îți garantează o rambursare de 75/80%, în funcție de caz. În cazul în care ai motive întemeiate care te împiedică să pleci, există o franșiză de 20/15%.

Le nostre guide

Scopri il mondo con le nostre guide esperte: esperienze uniche, conoscenze locale e passioni condivise ti attendono in ogni tappa del tuo viaggio. Il tour dei tuoi sogni inizia qui.

Eccellente

Star Star Star Star Star
Star Star Star Star Star

Consiglio questo servizio

Servizio di prenotazione eccellente, personale gentilissimo e attento a qualsiasi problematica. Mi sono confrontata più volte con la signora Luisa ed è sempre stata professionale e super gentile.

Enzina

Star Star Star Star Star

ECCELLENTE

Ci siamo trovati molto bene con la Travellero, ci hanno aiutato a scegliere la struttura che ci ha permesso di avere una magnifica vacanza in Sardegna a settembre 2023 e ci siamo appena rivolti di nuovo a loro per organizzare le nostre vacanze a Tenerife per il 2024. Sempre molto gentili e cordiali! Abbiamo ricevuto un'offerta dal rapporto qualità - prezzo ECCELLENTE

Simone

Star Star Star Star Star

Continuerò ad affidarmi a loro

Non conoscevo Travellero come Tour Operetor, che dire,competenza,gentilezza,disponibilità oltre il dovuto. Mi hanno trovato la soluzione a me più consona,subito dopo aver dato loro le richieste generali da accontentare. Continuerò ad affidarmi a loro,solo superlativo assoluto....grazieeeeee

Rossella

Potrebbe interessarti

Tour Kervansaray

8 giorni / 7 notti

Tour Kervansaray

A partire da € 985

Tur Istanbul și Cappadocia

8 giorni / 7 notti

Tur Istanbul și Cappadocia

A partire da € 874

Tour The Best of Jordan

8 giorni / 7 notti

Tour The Best of Jordan

A partire da € 1.250

Turul descoperirii Iordaniei

8 giorni / 7 notti

Turul descoperirii Iordaniei

A partire da € 1.483

Turul Marocului: Orașele Imperiale

8 giorni / 7 notti

Turul Marocului: Orașele Imperiale

A partire da € 972

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)