Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Futura Style La Plage de bucură de o poziție foarte bună, pe o largă zonă caracterizată de vegetație mediteraneană care coboară dulce spre mare. Structura se compune dintr-o clădire principală, unde sunt situate serviciile principale și restaurantul, și o serie se unități înșirate, înconjurate de verde. Oaspeții se pot bucura de o spendidă plajă nisipoasă, cu un fundal care coboară lent, cu acces direct, privat și amenajat, cu beach bar cu terasă, unde, pentru fiecare cameră, este rezervată o umbrelă și două șezlonguri. Camerele sunt dotate de tot confortul și sunt disponibile în tipologiile: Satndard, în clădirea principală, în poziție panoramică, la primul etaj, unele cu vedere la mare (cu un supliment), cu acces direct la mare; Vile La Maree, înșirate pe mare, toate la parter, cu patio în grădină, unele cu vedere la mare (cu supliment); Villette I Ginepri, în interiorul bogatei grădini mediteraneene, în apropirierea noii pișcine și a jocurilor pentru copii.

Restaurant
Restaurantul panoramic cu sala internă climatizată și săli externe acoperite, zonă de grătare și show cooking. Mese la bufet din bucătăria națională și internațională; apă și vin de casă și soft drink la dozator incluse la mese. Cină tipică săptămânală. La dispoziția mamelor și a celor mici zona biberonerie pentru pregătirea mâncărurilor amenajată cu aragaz, cuptor cu microunde, încălzitor de bibieroane, mixer și tacâmuri, ulei, sare, apă și parmezan.

Localitatea
Marina di Sorso se caracterizează prin prezența mării albastre, kilometri de nisip alb fin și mirosuri meditereaneene care fac din marea plajă a golfului Asinara una dintre cele mai primitoare si fregventate de pe coasta nord-setentrională a Sardiniei.

De văzut și de cunoscut
Platamora este un lac într-o zonă dintre cele mai importante din nordul Sardiniei, clasificat ca un sit de importanță comunitară. Lacul este de circa 3 km, are o largheță maximă de 250 m și o suprafață de 95 hectare.

Palatul Baronale, în centrul orașului, fabricat de la șasesute a fost construit de Amat care îl aveau ca reședință. Lăsat în paragină, a fost restaurat pentru a-l face să devină centru cultural.

Fântâna Billellera este o fântână de la șasesute construită ca o imitație a celei de la Sassari. A avut un rol important în aprovizionarea populației. Asupra aceastei fântâni preexistă două simpatice legende, ambele ducând la aceeași concluzie, adică bând apa acestei fântâni face să devină nebuni.

Parohia San Pantaleo, dedicată patronului localității, a fost construită în 1836 de Antonio Cano, din Sassari, pe spațiul pe care se ridica vechia parohie, din care a refolosit materialele. Biserica se inspiră canoanelor neoclasice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in după ora 15.30- Check out până la ora 10.00.
Sejururi sâmbăta/sâmbăta sau marți/marți.
Animale de mică/medie talie sunt permise cu sumpliment.

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Primire 24h.
Anfiteatru pentru spectacole serale.
Piața centrală cu galerie comercială.

Card Club
Include folosirea celor două pișcini cu zonă pentru copii și terase solarium cu umbrele și șezlonguri, folosirea tuturor aparate sportive, turnee de tenis, fotbal, volley, fitness, aerobică, acquadance, stretching, dans de grup, animație de zi și de seară cu cabaret și spectacole, un teren polivalent tenis/ fotbal/ basket, fotbal de masă, ping pong, piano bar seara în piața centrală cu musica lounge, karaoke și dansuri. Program atrăgător pentru cei mici cu o zonă mini club 3/10 ani și junior club 11/16 ani cu activități de joacă/ recreative diferite pe vârstă, bany dance seara și spectacole. Serviciu de plajă.

Servicii cu plată
Pizzerie.
Coafor.
Bar dintre care unul pe plajă.
Minimarket și magazine de produse tipice.

Activitate
Scufundări submarine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Formula Soft All Inclusive
Include pensiunea completă cu apă, vin de casă și soft drink la dozator incluse la mese, consum nelimitat pe zi, de la 10,00 la 23,00, de apă și soft drink (suc de portocale, cola și sucuri) către barul central și barul din pișcină, o gustare zilnică dupăamiaza.

Suplimente
Alegerea camerei cu vedere la mare € 10 pe zi de cameră.
Card Club obligatoriu de plătit pe loc, € 42 de persoană pe săptămână, copii 0/3 ani excluși.
Copii 0-3 ani € 35 pe săptămână de plătit pe loc, pătuț la cerere, folosirea zonei biberon și mese din meniu incluse (se acceptă pătuț propiru cu același supliment).
Animale admise de mică/medie talie la cerere, excus în zonele comune, € 50 pe sejur de plătit pe loc (obligația de a avea locul propriu de dormit/cușca).

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat adulți -25%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)