De la restaurantul "il Comignolo" la ferma "la Torre di Mezzo", am selectat pentru tine cele 6 restaurante în care iepurele all'ischiana este gătit ca de obicei.
Ischia, în ciuda faptului că este o insulă, are o legătură culinară puternică cu terenul mai mult decât cu marea, deoarece cultivarea a fost întotdeauna prima sursă de trai a insularilor, datorită fertilității terenurilor vulcanice care a permis recolte abundente. Adus de romani pe insula Ischia, iepurele a devenit antena prin excelență, gătită în principal cu ocazii speciale, sărbători sau duminică. Pe insulă, iepurii sunt crescuți în "gropi" săpate adânc în pământ, permițând iepurilor să creeze tuneluri și să se miște liber, ceea ce face carnea de iepure mai fragedă și aromată decât cele crescute în cuști. Te întrebi "dar unde să mănânci iepure toate'ischitana"? La această întrebare vă răspundem cu o listă de restaurante care pregătesc iepurele all'ischitana după cum dictează tradiția.
le nostre destinazioni
articoli correlati