Ce să faci în Ischia într-o zi

Luisa B.

Tot ce este de făcut în Ischia într-o singură zi

Insula Ischia este una dintre cele mai complete și fascinante destinații din Italia: totul datorită satelor caracteristice pline de istorie, vegetației magnifice care i-a dat porecla de „insula verde”, a stațiunilor balneare, a tradițiilor locale, a tradițiilor tipice. bucătărie, plaje minunate și multe altele. Vizitarea Ischia într-o zi poate părea aproape o utopie, dar cu sfaturile potrivite despre ce să faci în Ischia într-o zi, nu vei rata punctele de interes majore ale locului.

5 lucruri de făcut în Ischia într-o singură zi


1. Vizitați Ischia Ponte

Ischia Ponte este vechiul sat marinar din Ischia și este absolut unul dintre locurile de neratat dacă vizitați Ischia într-o zi: satul este caracterizat de case colorate, una aproape de alta, alei, biserici si magazine cu produse tipice. De neratat: catedrala Santa Maria della Scala, Muzeul Marii si o gustare din faimosul "paniello" cu mortadela Boccia cu vedere la Castelul Aragonez.

Magazin tipic din Ischia Ponte


2. Vizitați Castelul Aragonez

Dacă te întrebi ce să faci în Ischia într-o singură zi, Castelul Aragonez este cu siguranță a doua oprire după Ischia Ponte. Castelul este o fortăreață medievală bogată în secole de istorie și este posibil să o vizitezi pentru 12 €, mergând să explorezi Biserica Imacolata, Mănăstirea S. Maria della Consolazione și Cimitirul Maicilor, cu terase frumoase și un punct de vedere fantastic asupra Ischia Ponte.

Castelul Aragonez din Ischia Ponte


3. Mergeți la cumpărături în centrul orașului

Pentru a ajunge la Ischia Ponte și la Castel, treci prin Via Roma (sau Corso Vittoria Colonna), centrul principal al Ischia, care leagă portul Ischia de Ischia Ponte. Între un San Pietrino și altul te poți bucura de o înghețată bună de casă și poți merge la cumpărături în diverse buticuri și magazine tipice, de unde poți cumpăra bitter-uri tradiționale din Ischia pe care le poți lua ca suvenir în bagajul de întoarcere.

Via Roma din Ischia


4. Vizitați Forio din Ischia

Forio d'Ischia se află pe coasta de vest a insulei și este destinația preferată pentru vacanțele de vară, întrucât tocmai în Forio se găsesc cele mai mari și mai frumoase plaje din Ischia. Printre lucrurile de făcut în Ischia într-o singură zi se numără, fără îndoială, un tur al centrului istoric al orașului Forio: vizitați muzeul Torrione și Chiesa del Soccorso, una dintre cele mai fascinante biserici din Ischia.

Biserica Soccorso din Forio d'Ischia


5. Mergeți la o plimbare în Sant'Angelo

Sant'Angelo este un sat de pescari de pe coasta de sud a Ischiei, în municipiul Serrara Fontana, care reprezintă cea mai cochetă zonă a Ischiei, aleasă de mulți VIP-uri ca destinație liniștită pentru a-și petrece vacanța. Pe deal se află diverse case și hoteluri cu vedere la piața centrală a micului port (unde sunt baruri și restaurante în aer liber) și Turnul Sant'Angelo, simbolul insuliță al satului. La câțiva pași se află celebra plajă Fumarole: acestea sunt izvoare de apă termală sub nisip care îți permit să gătești prânzul sau cina, precum ouăle sau puiul, fără costuri... o experiență unică, cel puțin.

Sant'Angelo in Ischia

Aflați cum să o obțineți

Hartă: afișează traseul recomandat

Într-o singură zi în Ischia, cele mai frumoase și unice atracții ale insulei verzi nu pot fi ratate. Pentru alte sfaturi și pentru a vă găsi hotelul, contactați-ne la 0815072482

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)