What to do in april in Ischia

Luisa B.

Tot ce este de făcut în Ischia în aprilie

Aprilie în Ischia este o lună minunată, în care înflorirea de primăvară caracterizează aleile tipice ale insulei, făcând-o un adevărat paradis pe pământ. Clima temperată și zilele splendide însorite favorizează plimbările în aer liber, vizitele la principalele atracții și magazinele celebre care oferă gastronomia tipică perioadei de Paște. În aprilie se redeschid ușile sezonului cald și tocmai din acest motiv vom enumera cele mai frumoase 8 lucruri de făcut în Ischia în aprilie, cea mai frumoasă lună dintre toate.

8 lucruri de făcut în Ischia în aprilie

1. Vizită la Torrione din Forio

Torrione (care datează din 1480) este principalul dintre cele șapte turnuri din Forio, cel mai impunător și cu sarcina fundamentală de a repera în timp incursiunile flotelor sarazine care, fără răgaz, au invadat teritoriul Foriano. Închis printre casele compacte ale orașului, Torrione le domină maiestuos, dând un farmec antic elegant centrului istoric din Forio. Astăzi turnul este un muzeu: etajul inferior găzduiește diverse evenimente și expoziții ale artiștilor din Ischia, în timp ce etajul superior este dedicat în întregime lucrărilor artistului versatil Giovanni Maltese, cunoscut ca sculptor și pictor, dar și ca poet al numeroase poezii, care au trăit Torrione aproximativ 30 de ani. Merită absolut o vizită.

Torrione din Forio

 Informatii utile

ORARE - În fiecare zi de la 09:30 la 12:30 și de la 19:00 la 22:30 (închis în zilele de luni)
TARIFE - Costul admiterii în camera superioară este de 2 EUR de persoană, cu excepția rezidenților, școlilor și copiilor sub 16 ani.

2. Relaxați-vă în grădinile Poseidon

Dacă vii în Ischia în aprilie, nu poți renunța la o zi de wellness la Grădinile Poseidon, cel mai frumos parc termal din Italia. Parcul este situat în Forio d'Ischia, în minunatul golf Citara, și se redeschide în aprilie într-o atmosferă de liniște și relaxare totală. Poseidons oferă aproximativ 20 de piscine, inclusiv piscine cu apă termală cu proprietăți curative puternice (28°-40°), piscine potrivite pentru înot sportiv și piscine pentru copii. Urcând spre munte, se poate intra în sauna naturală caracteristică, situată în interiorul unei peșteri săpate în tuf, roca magmatică din care este compusă Ischia. În timpul zilei este posibilă alternarea piscinelor cu plaja privată încântătoare caracterizată de umbrele naturale din rafie, care au devenit simbolul de identificare al Poseidonilor. Pe scurt... dacă ai nevoie de liniște, Poseidonii din Ischia sunt locul potrivit.

Grădinile Poseidon din Ischia în aprilie

 Informatii utile

ORARE - În fiecare zi de la 09:00 la 19:00
TARIFE Descoperiți tarifele Grădinilor Poseidon

3. Prânz în Ischia Ponte

Ischia Ponte este cel mai vechi și mai faimos sat de pe insula Ischia: cu aleile sale caracteristice și casele vechi apropiate unele de altele, Ischia Ponte ne face să ne simțim cufundați în trecut. După o plimbare de dimineață printre magazine și magazine tipice, o pauză de prânz în fața Castelului Aragonez, simbolul maiestuos al Ischiei, este obligatorie. Oferta este largă: iată câteva dintre cele mai bune restaurante care servesc pește proaspăt bun, dar și pub-uri și pizzerii dacă doriți o soluție gustoasă și ieftină.

Pranz in Ischia Ponte cu vedere la Castelul Aragonez

Aflați cum să o obțineți
Hartă: afișează traseul recomandat cu autobuzul Linia 7

4. Vizita la Biserica San Vito

Biserica San Vito este foarte veche, datând din 1306, și stă pe un mic deal sărutat de apus, care este intrarea în cartierul omonim și faimosul Forio, în centrul istoric al orașului. Catedrala este dedicată sfântului patron din Forio, San Vito, iar fațada sa fascinantă nu poate trece cu siguranță neobservată: definită, curată, detaliată de două ceramice mari colorate și flancată de cele două clopotnițe. Cu siguranță merită o vizită.

Biserica San Vito din Forio

Aflați cum să ajungeți la el
Hartă: afișează traseul recomandat

5. Itinerar fotografic în Serrara

O vacanță în aprilie în Ischia necesită un itinerar fotografic de urmat pentru a purta amintiri prețioase cu tine în bagajul de întoarcere, dar este important să cunoști locurile potrivite pentru a surprinde locuri spectaculoase din perspectiva potrivită. Serrara-Fontana este cel mai înalt municipiu din Ischia, în care poți intra pe drum de-a lungul diferitelor curbe, căutând fotografia potrivită și trăind emoții unice și de neșters. În special, din punctul de vedere al Serrara te poți bucura de o panoramă fantastică a Sant'Angelo, cel mai cochet sat de pe insulă, putând vedea insula Capri în depărtare. Aprilie este luna ideala pentru a urma acest itinerariu, cu temperaturi racoroase si zile fabuloase.

Sant'Angelo de la punctul de belvedere Serrara din Ischia

 Fă-ți fotografia și etichetează-ne: @travellero.it

6. Porumbel artizan din Barano

Dacă veniți în vacanță în Ischia în luna aprilie, trebuie neapărat să gustați porumbelul artizanal al „Panificio Ferrari” din Barano d'Ischia, renumit și cunoscut pe toată insula. Brutăria de familie, activă din 1920, este un adevărat specialist în realizarea prăjiturii de Paște și le produce pentru toate gusturile: clasice, cu fistic, cu fructe de pădure, cu ciocolată, nucă de cocos și Nutella și așa mai departe. Trebuie neapărat să gusti această bunătate.

Porumbel artizanal cu nuca de cocos si nutella in Ischia

7. Degustare de salam tipic din Ischia

Gastronomia Ischia este o adevarata excelenta, variata si gustoasa, traditionala si excentrica: salamul de iepure, de exemplu, nu il puteti gusta decat in Ischia. Tocmai de la „Ischia Salumi”, un atelier artizanal de mezeluri tipice ischiene, situat în Ischia Ponte, la o aruncătură de băţ de Castelul Aragonez. Într-o după-amiază caldă de aprilie, vă puteți opri în această fabrică de salam originală pentru un aperitiv însoțit de brânzeturi și salam locale. Este o experiență cu adevărat tentantă pentru palat... nu trebuie ratată.

8. Descoperiți sursele Nitrodi

Nitrodi este unul dintre cele mai cunoscute izvoare ale Ischiei, din care ţâşnesc ape vindecătoare capabile să remedieze diverse patologii dermatologice: grecii antici mergeau deja la izvorul miraculos pentru a vindeca rănile de război, crezând că locul era locuit de Nimfe. Acest loc aproape „magic” mai există și astăzi, caracterizat doar prin averse de apă pură la o temperatură naturală de 28°, fără niciun fel de alterare chimică.

Izvorul termal Nitrodi din Ischia

 Informatii utile

ORARE - APRILIE-NOIEMBRIE 10:30-17:30 / MAI-OCTOMBRIE 10:00-18:00 / IUNIE-SEPTEMBRIE 09:00-19:00
TARIFE Consultați tarifele Nitrodi

Acestea sunt doar 8 idei despre ce să faci în Ischia în aprilie, dar insula verde oferă nenumărate alte experiențe și locuri magnifice de explorat.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)