Ce să faci în carnavalul din ischia

Ilaria M.

Carnaval în Ischia: Un ghid pentru a petrece cea mai "nebun" zi a anului la cele mai bune!

Ca orice oras si sat, chiar si in Ischia urmeaza sa fie descoperita traditia carnavalului. Carnavalul din Ischia are rădăcini foarte vechi, de fapt, în orașul Forio în timpul secolului al XVI-lea au fost organizate târguri și petreceri foarte sălbatice, Atât de mult încât instituțiile religioase au trebuit să limiteze festivitățile pentru a reaminti populației că ritualul Carnavalului a trebuit să urmeze și să respecte preceptele postului mare. Intenția a eșuat complet deoarece, ca și în lume, amprenta păgână a Carnavalului a fost întotdeauna prezentă; doar în orașul Forio, a început să sărbătorească Carnavalul organizând târguri, petreceri cu dansuri, competiții de îndemânare și parade de papier-mâché. De-a lungul timpului "riturile" Carnavalului din Ischia au devenit mai silențioase, dar încă distractiv pentru tineri și bătrâni.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)