Ce să faci în iulie în Ischia

Luisa B.

Tot ce este de făcut în Ischia în iulie

Ischia, perla Mediteranei, este o destinație turistică potrivită pentru toată lumea datorită plajelor frumoase, parcurilor termale relaxante, vieții de noapte, mâncărurilor tipice, numeroaselor descoperiri culturale și nu numai: în iulie, Ischia capătă o „nouă viață”. devenind o destinație exclusivă plină de evenimente unice.

 

8 lucruri de făcut în Ischia în iulie

 

1. Faceți ocolul insulei cu barca

Printre lucrurile de făcut absolut în Ischia în luna iulie se numără, fără îndoială, un tur al insulei cu barca, prin închiriere sau prin organizații de tururi ghidate. Este probabil cea mai frumoasă experiență care poate fi trăită în Ischia: ocolind insulă cu barca este posibil să admirați minunatele coaste ale Ischiei, Muntele Epomeo care dă vedere la insulă, să înotați sub Castelul Aragonez, să vă scufundați lângă Ciupercă. de Lacco Ameno și o baie în apele limpezi ale celor mai incredibile golfuri.

 Contactați-ne la 081 507 24 82 pentru a afla mai multe

Tur al insulei Ischia cu barca


2. Participa la Festivalul de Film din Ischia

Festivalul de Film Ischia este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Are loc în fiecare an în Ischia, între iunie și iulie, în minunata locație a Castelului Aragonez. Festivalul a fost conceput acum douăzeci de ani cu scopul de a răspândi „Cineturismul”, sau mai degrabă promovarea teritoriului italian prin audiovizual. Un eveniment interesant și bogat cultural.

Festivalul de Film Ischia la Castelul Aragonez


3. Vizitați grădinile La Mortella

Grădinile La Mortella fac parte din atracțiile cele mai îndrăgite de turiști. Îngrijite și parfumate, Grădinile La Mortella din Ischia găzduiesc plante și flori din specii foarte rare, situate cu grijă și gust, cu panorama uluitoare a Forio în spate. În iulie, chiar în Teatrul Grec al Grădinilor sunt organizate spectacole de muzică simfonică, la care participă tineri muzicieni din toată Italia. Un lucru este cert: nu există turist care să fi fost în Ischia în iulie fără să fi vizitat aceste frumoase Grădini.

Grădinile La Mortella din Ischia


4. Petrecere pe mare pe stâncile Sant'Anna

Printre cele mai incitante experiențe pe care le oferă Ischia în iulie, se numără, fără îndoială, evaziva Festa di Sant'Anna din Ischia Ponte: este cel mai mare și mai important festival al anului care, în fiecare 26 iulie, transformă satul Ischia Ponte într-un spectacol de vitalitate și bucurie datorită sutelor de ischieni și turiști care invadează satul, dar nu numai pe uscat... și pe mare! Ca orice sărbătoare patronală, numeroase tarabe caracteristice se aliniază de-a lungul satului, dar punctele distinctive ale sărbătorii Sfintei Annei sunt cu siguranță celebra și îndrăgită paradă a bărcilor alegorice și focul incitant de la Castelul Aragonez. Nu trebuie ratat spectacolul piromuzical care, văzut pe o barcă dinspre mare, capătă un farmec mai mare.

Sărbătoarea Sfintei Anna în Ischia Ponte


5. Viața de noapte în malul drept și în Forio

Ischia în iulie este noaptea, iar în Ischia Porto seara este pe malul drept. Există multe restaurante tipice de-a lungul țărmului portului Ischia în care să petreci seara anterioară, iar apoi să treci la dans în cele mai populare disco-baruri de pe insulă. Viața de noapte nu se limitează doar la zona Ischia Porto: chiar și Forio, pe coasta de vest a insulei, este plină de cafenele de-a lungul portului unde poți petrece o seară frumoasă și intensă de vară în vacanță, mai ales joia pentru cei foarte aglomerați. Joi Foriano!

Mal drept în Ischia Porto


6. Relaxați-vă la parcul termal Negombo

O pauză de relaxare în luna iulie la parcul termal Negombo este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri de făcut dacă vii în vacanță în Ischia, cufundat în peisajul natural minunat al golfului San Montano (una dintre cele mai sugestive insulețe din Ischia) , într-un loc wellness și relaxare format din 11 piscine termale și marine, un centru de wellness, restaurante, baruri și o plajă privată.

Parcul Termal Negombo din Ischia


7. „Fantomele Castelului Aragonez”

Monologurile din „Fantomele Castelului Aragonez” au loc în fiecare iulie la Ischia: este o vizită teatrală originală în care este posibil să înveți despre emoțiile și experiențele unor personaje ilușoare ale trecutului, precum regele Alfonso I al Aragonului. , politicianul Carlo Poerio, nobila fondatoare a mănăstirii Beatrice Quadra și nobila poetă Vittoria Colonna.

Fantomele Castelului Aragonez din Ischia


8. Mănâncă o pizza napolitană bună

Să luați cina într-o seară caldă de iulie în Ischia cu o pizza rafinată este o experiență culinară care trebuie savurată absolut. Pizza napolitană a fost importată din Napoli din apropiere și este foarte bună și în Ischia! Vă recomandăm să îl încercați la restaurantul-pizzeria Onda Verde, cu o priveliște minunată spre Maronti și Sant'Angelo.

Pizza napolitana in Ischia

Acestea sunt doar 8 lucruri de făcut în Ischia în iulie, dar vara este posibil să vă plimbați printre o multitudine de activități, descoperiri și experiențe pe care doar insula Ischia le poate oferi.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)