Mers la Cantina Ischia 2022: itinerar culinar si vin

Venerdì 18 Novembre 2022 | di Luisa B.

Du-te la Cantine din Ischia - Crăciun 2022

„Andar per Cantine” din Ischia este evenimentul anului care constă într-un tur explorator și enogastronomic al tradiției autentice ischiene: acestea sunt adevărate excursii în natura insulei Ischia, mergând „din pivniță în pivniță”. Asociația Pro Loco Panza organizează în fiecare an această experiență unică și originală în timpul sezonului de recoltare a strugurilor, dar nu numai: turul este disponibil și în varianta sa de Crăciun „Cantinando a Natale” în perioada 29 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023, cufundat în magic. Atmosferă de Crăciun alcătuită din scene de naștere lucrate manual amenajate în pivnițe și jocuri fantastice de bingo de grup însoțite de vin bun din Ischia.

Mergeți la beciuri și poteci din Ischia


„Cellando a Natale” 2022 - 2023

Patut in pivnita din Ischia

Detaliu Nașterea Domnului - Pătuț Meșteșugar din Ischia


1. Ce sa porti

Excursia presupune o imersiune totala in natura nealterata a Ischiei, de aceea este indicat sa porti imbracaminte confortabila „stratificata” si pantofi de drumetie. În plus, ar fi util să aduci cu tine un tricou de rezervă, o pălărie și ochelari de soare pentru a te proteja de razele UV, o jachetă rezistentă la vânt sau ploaie, medicamente dacă faci alergii sau altele și cel puțin un litru de apă.

2. De unde începi

Fantasticul tur de Crăciun va începe din Piazza San Leonardo din Panza, un oraș din Forio d'Ischia, unde se vor aduna toți participanții la traseu.

Aflați cum să o obțineți
Harta: click aici pentru a vizualiza traseul recomandat

3. Informatii si rezervari

Traseele necesită o pregătire fizică minimă și pot să nu fie potrivite pentru cei care suferă de vertij sau cei cu dificultăți de mobilitate sau de mers. Îmbrăcămintea necorespunzătoare (încălțăminte/îmbrăcăminte nepotrivită) poate compromite participarea la eveniment. Traseul de drumeție poate fi modificat la discreția ghidului. Pentru toate traseele „Vizitarea pivnițelor și potecilor” sunt necesare rezervări, iar prețul include transfer, vizita la pivnițe, ghid și degustare.

Pentru mai multe informatii sau rezervari: 0815072482

n.b. itinerariile pot suferi variații și modificări în funcție de rezervări și de disponibilitatea pivnițelor.