Festival de pește prăjit în Santa Maria di Leuca

Ilaria M.

Eveniment promovat de Asociația Națională a Marinarilor din Grupul Castrignano del Capo / Leuca.
Acum la cea de-a cincea ediție, festivalul are loc în Punta Ristola, unde sunt oferite spații mari pentru a gusta mâncăruri leucanene în confort și pentru a dansa în ritmul tobos al pizzicii, pentru o seară de neuitat.

Bucatele
Leuca, un oraș de pe litoral, își propune să îi lase pe turiști și vizitatori să guste câteva feluri de mâncare tipice din bucătăria locală și, bineînțeles, pe această fereastră deschisă spre mare, pe bază totală sau aproape pește. Și apoi puteți gusta: paste alla pescatora, pittole cu pește, prăjit diferit pește, pe lângă inevitabilele dulciuri tradiționale, toate însoțite strict de vin excelent Salento. Pentru a amenaja seara ritmul pizzicii INDUSTRIULUI SALENTINO din Santa Maria di Leuca.

Informații:
3455247250 - 3668249642
www.facebook.com/SagreDelCapoDiLeuca

 

 

 

 

 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)