Alberobello

Cu ai săi Trulli patrimoniu UNESCO

Hotelurile recomandate in Alberobello

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Alberobello

Alberobello este un oraș italian din provincia Bari făcut celebru prin casele caracteristice care au fost recunoscute ca sit al patrimoniului UNESCO în 1996. Inima orașului este formată în întregime din trulli, casele originale din piatră uscată, unele chiar datând din secolul al XIV-lea, văruit.cu var neted și acoperiș în formă de con din pietre la vedere, decorat cu simboluri zodiacale, cruci și inimi străpunse.

Ce să vezi în Alberobello

Alberobello este alcătuit din alei și cartiere întortocheate precum cartierul Monti și cartierul Aia Piccola, unde Casa Pezzolla, un complex de 15 trulli comunicanți folosit acum ca Muzeu al Teritoriului, și Trullo Sovrano, care găzduiește spectacole și concerte, iasă în evidență. Caracteristice sunt și bisericile, tot în formă de trullo, precum Biserica Sant'Antonio și Bazilica minoră a Santi Medici.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)