Futura Style Baia Mimose

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Fututa Style Baia Mimose este situat într-o poziție panoramică și destul de liniștită, la 6 km de centrul Badesi, într-o splendidă oază caracterizată de verdele vegetației mediteraneene, pe o mare plajă aurie și râul Coghinas. Complexul este dotat de un corp central și de o serie de unități locuibile care sunt direct colegate de plajă, la o distanță de 250 m. Acest complex este ținta ideală pentru a petrece o vacanță relaxantă și plăcută, având la dispoziție tot confortul necesar. Oaspeții au la dispoziție o umbrelă și două șezlonguri pe lido și se pot bucura de cele 3 pișcine, dintre care una ideală pentru copii sau se pot distra și menține în formă folosind cele trei terenuri de tenis, de fotbal, basket, minigolf, tras cu arcul și ping pong. Și în complex și pe plajă un team expert va anima adulții și copii cu spectacole, jocuri, dansuri, turnee și multe alte activități recreative. 

Localitatea
Budoni este o adevărată bijuterie a Sardiniei, situată pe coasta nord orientală , printre plaje albe, caracteristice faleze, stânci și colonii de flamingo roz. Petrecere o vacanță la Budoni înseamnă multe altele. Acest pământ, printre Golful de Orosei și Coasta Smeralda, este una dintre destinațiile cele mai dorite, oferă sejururi relaxante și chiar distractive, cu peisaje și șcenarii unice în lume.

De vizitat și de cunoscut
Nuraghe Su Entosu, timp în urmă făcea parte dintr-un grup de turnuri de gardă care se bucură de o spendidă vedere spre Tavolara și Capo Ceraso. Consiste într-un turn unic, construit pe o ridicătură de stâncă granitică, perfect integrată cu acesta.

Biserica San Giovanni Battista, are forma unui cort și vrea să-l amintească pe cel folosit de poporul evreu în deșert. În interior este un crucifix de lemn.

Cala di Budoni, o plajă de 4 km de un nisip alb și fin, udată de marea cristalină și limpede, cu nuanțe care merg de la verde la albastru și caracterizată de fundaluri care coboară lent, ideale pentru copii.

Baia Sant’Anna, în localitatea Tanaunella, se caracterizează prin nisipul auriu și prin sugestiva panoramă a insulei Pedrami. Este vorba de un golf necontaminat, deloc aglormerat și iubit și de cei care practică diving pentru fundalurile sale spectaculoase.

Plaja de la Li Cucutti, în localitatea Agrustos, care ia numele de la broasca țestoasă marină, este lungă 3 km și caracterizată de nisp alb și mare turcoaz, înconjurată de stânci și de o pădure deasă.

Isuledda, în comuna de San Teodoro, este o plajă care se deschide către insula Tavolara de unde se observă coastele Capo Coda Cavallo și Puntaldia. Țărmul este lung circa 500 metri și are nisipul alb fin, marea, potrivită pentru balnearea copiilor pentru fundalul deloc profund,este prezentă vegetația mediteraneană cu plante de mătură, arbusturi de iarbă neagră, mirt.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 16.00 - Check out până la ora 10.00.
Sunt admise animale de talie mică, cu un supliment.
Sejur sâmbăta/ sâmbăta sau marți/ marți.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Solarium amenajat pe marginea pișcinei.
Parcare privată nesupraveghiată.
WI-FI în zolele comune.
Reception 24h.
Depozit bagaje.
Serviciu de portinage.
Zonă de spectacole.

Card Club
Obligatoriu de pe 26/05 până pe 22/09 include folosirea celor 3 pișcine dintre care una pentru copii, folosirea celor 3 terenuri de tenis, teren de fotbal, basket, minigolfm tras cu arcul, ping pong, canoa, turnee sportive, animație de zi și seara, gocuri și turnee pe plajă, cursuri de dans, spectacole muzicale și teatru, baby club 3/6 ani cu asistență și activități recreative, mini club 6/12 ani cu turnee, jocuri și prepararea de spectacole, colegamente de la și către centrele sportive cele mai apropiate la orarii stabilite (exclus noaptea), serviciu plajă.

Servicii cu plată
Închiriat auto, scooter și mountain bike.
Închiriat aparate sportive.
Serviciu spălătorie extern.
Calcio balilla și biliard.
Serviciu baby-sitter.

Activitate
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).

Restaurant
Către restaurantul Futura Style Baia Mimose, mesele sunt la bufet cu feluri tipice bucătăriei medieteraneene și pot fi consumate în sala climatizată sau în patio în aer liber. Oaspeții pot avea gratis soft drink, apă și vin în carafă, pe timpul meselor. Vor fi prevăzute seri tipice săptămânale cu meniu pe bază de carne și pește și la cerere este posibil gătit pentru celiaci (furnire alimente de bază).

Formula Soft All Inclusive
Pensiune Completă cu soft drink, apă și vin în carafă incluse la mese, consum nelimitat pe zi (de la 10.00 la 23.00) de apă și soft drink către barul hotelului și pișcină.

Formula Plus
Include: o umbrelă+ un șezlong+un scaun de plajă în 1° sau al 2° rând, 2 prosoape de mare (un schimb la săptămână), coș de fructe la sosire, late check out ora 13.00. De cerut la prenotare și de plătit pe loc (în funcție de disponibilități).

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală și a bagajului, bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Formula Plus € 25 de persoană la săptămână copii 0/14 ani excluși (de plătit pe loc).
Pătuț € 35 la săptămână de plătit pe loc (acceptat pătuț propriu fără supliment).
Aminale de talie mică sunt admise, €35 de sejur de plătit pe loc.
Card Club (de pe 26/05 până pe 22/09) obligatoriu de plătit pe loc, € 35 de persoană pe săptămână, copii 0/3 ani excluși.

Reduceri
Baby 0-2 ani gratis mese din meniu incluse.
Al treilea pat 2-12 ani gratis.
Al patrulea pat 2-12 ani -70%.
Al treilea și al patruela pat 12-18 ani -50%.
Al treilea și al patruela pat adulți -30%.
Al cincilea pat -50%.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!