Hotel Ipomea Club

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotelul Ipomea Club este situat direct pe mare, pe minunata baie de la Santa Maria di Capo Vaticano, la câteva minute de Tropea. Poziția sa strategică, atenția și grija pe care întreaga echipă o acordă propriilor oaspeți, vor face sejurul și mai relaxant și plăcut. Ipomea Club dispune de 52 de camere cu două, trei sau patru paturi, dotate de tot confortul cu implant de climatizare iarnă/vară. Terasele și comodele balcoane sunt locul ideal unde să consumați micul dejun, începând ziua cu un pas înainte. Oaspeții se pot relaxa în marea pișcină, cu mozaic în ceramică, cu hidromasaj, geyser și mare solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele pentru o relaxare plăcută. De pe solarium se coboară direct pe plaja privată cu nisip alb unde este rezervat o umbrelă și două scaune de plajă de cameră. Fundalul este caracterizat de o fâșie de nisip și pietriș care se prelungește apoi cu caracteristicul bazalt de granit, animat de o sumedenie de mici li diferiți pești, în timp ce mergând spre larg, nisipul crează în apă un minunat joc de culori. De pe plajă se are acces direct pe ”veranda di Lighea” care reprezintă unul dintre zonele cele mai încântătoare de la Ipomea Club și unde este posibil să luați prânzul sau să vă relaxați cu un drink bucurându-vă de splendida panoramă.

Localitatea
Capo Vaticano este, după cum spune cunoscuta revistă franceză ”Les Grands Voyageurs” , a treia plajă ca frumusețe a Italiei și printre primele 100 plaje cele mai frumoase din lume. Această întinsă localitate balenară este un cartier de la San Nicolò, în comuna Ricadi, situat dealungul cunoscutei ” coaste zeilor”, o fâșie de coastă Tireniană meridională turistică.

De vizitat și de cunoscut
Panorama este fără îndoială, una dintre lucrurile de văzut de la Capo Vaticano. Cu ai săi 124 metri de înălțime permite să admirați multele golfulețe și insenaturi care formează coasta, caracterizată de nisip alb și o mare cristalină și transparentă.

Vizitare Coasta Zeilor este o experiență minunată; excursia cu barca prevede zona de la Capo Vaticano la Tropea și dealungul percursului se văd mici golfulețe de nisip alb alb și fundaluri frumoase ideale pentru snorkeling sau divind.

Grotticell, una dintre plajele cele mai frecventate din zonă, constituie o lungă faleză de nisip foarte alb și format de fapt din trei plaje continue. Marea , de paradis, apa albastră și cristalină, fundalul jos. Alte plaje pe care merită să le vizitați sunt: plaja Tono, Santa Maria, plaja Torre Ruffa, plaja Praia di Fuoco, plaja Formicoli și cea de la Riaci.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la ora 16.00 - Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu de plajă (o umbrelă și două șezlonguri) de cameră.
Pișcină cu hidromasaj pe mare.
Pișcină pentru copii.
Canoe și pedalo.

Servicii cu plată
Serviciu de închiriat auto.
Centru de masaje și estetică.
Serviciu navetă.
Parcare auto.

Activitate
Excursii la insulele Eolie și în toată Calabria (cu plată).

Restaurant
Hotelul Ipomea Club este dotoat de două săli restaurant elegante și rafinate: ”Sala celor trei modele”, internă și ” Veranda di Lighea”, externă, deschisă spre mare. Ambele sunt foarte frumoase și foarte sugestive, ideale și pentru evenimente și meetinguri. Bucătăria este simplă și rafinată, punct de forță al structurii, propune feluri pe bază de pește proaspăt sau de carne de primă alegere, o gamă largă de vinuri care enumeră cele mai bune produse regionale. Barul de la Ipomea Club se deschide, cu mari ferestre, spre terasa care domină pișcina și reprezintă locul ideal unde să petreceți plăcute momente și asclutați muzică bună și să va bucurație de o superbă vedere a Baii

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, se pot concorda separat. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Demipensiune băuturi excluse euro 25,00 de persoană.
Pensiune completă băuturi excluse euro 50,00 de persoană.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani neîmpliniți gratis în pat cu părinții.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!