Hotel Oasi Castiglione

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Oasi Castiglione este locul perfect pentru a trăi o experiență unică și de neiutat, în interiorul unei oaze de pace și de liniște. Îmbinarea dintre primirea călduroasă a personalului și frumusețea locului, permit musafirilor să petreacă un sejur regenerant în numele relaxului și al binestării. Complexul este compus, în afara hotelului, din zece pișcine termale, saună naturală în grotă, baie turcească, două percursuri kneipp, pod privat pentru acces direct la mare, centru termal și spa, două baruri, un restaurant self service și cunoscutul ”O Guarracino”  a la carte. Cele 41 camere ale hotelului Oasi sunt cu mobilier în lemn și decorate în tonuri calde, sunt dotate de servicii private, aer condiționat autonom, uscător de păr, seif, minibar, tv plat, telefon și conexiune WIFI nelimitată. Toate camerele, în fața intrării proprii, au o mică grădină amenajată sau un balcon, sau o terasă cu vedere către golf, în baza tipologiei alese. Se împart în: Economy, deasupra grădinilor parcului cu o mică terasă amenajată; Standard, dotate de tot confortul, sunt poziționate la un livel superior cu deschidere către partea centrală a parcului; Standard cu vedere la mare, identice cu cele standard, dar cu un balcon cu vedere la mare; Superior cu o frumoasă terasă amenajată, cu vedere la golful Napoli; Junior Suite, ”reginele” camerelor, prin poziție și mărime, dispun de un ”living” în afară de camerei de dormit.

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta.Bordul colinei Jetto separează comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena Penitente sunt biserici , ridicate în date necunoscute , dărâmate de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică.Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui : San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică(mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella(intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident.Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la tot parcul de pișcine (9.00-19.00).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Stație de autobuz locală în fața hotelului.
Toate camerele dispun de: servicii private, tv sat, uscător de păr,telefon, minibar, seif, minibar, climatizator autonom.
Serviciu de porterage.
Conexiune Wi- Fi în zonele comune.
Parcare nesupraveghiată.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
De la gustare până la cină la lumina lumânării, este ușor de înțeles că ați ajuns în locul potrivit. Serviciul restaurant este recunoscut, prin capacitatea de a mulțumi mereu pe toți, fie pe plan calitativ fie pe vastitatea produselor propuse. Propunerea de la self service este surprinzătoare și să luați prânzul sau cina la restaurantul ”O Guarracino”, la un pas de mare, este cu siguranță de nepierdut. 

Oferta cuprinde 
Saună și baie turcească.
Pișcina Lotus cu temperatura de 40°C.
Pișcina Nizzola cu apă marină cu temperaturi variabile.
Pișcina Kalypso cu temperatura de 34°C cu hidromasaj.
Terase solarium amenajate cu scaune, șezlonguri și umbrele.
Pișcină Olimpionică cu apă  marină la temperatura ambientului.
Băi și Nămoluri Termale sau inhalații termale (plata unui ticket).
Pișcina Aegina cu temperatura de 38°C cu cascade termale săpate în stâncă.
Pișcina Leukotea cu temperatura de 32°C cu hidromasaj și cascade tonificante.
Pișcina Perene cu temperatura de 30°C pe care o pot folosi și copii și femeile însărcinate.
Pișcinele Oinone și Dione, două pișcine speculare: prima cu temperatura de 36°C, a doua de 32°C, ambele cu hidromasaj și acoperire împotriva ploii.
Băi și nămoluri sau inhalații cu rețeta medicului de familie (cei nescutiți plătesc tiket de lege).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 11,00 pe zi, mese incluse.
Dublă folosită single euro 35,00.
Junior suite euro 60,00 la zi.
Apartament euro 40,00 la zi.
Cameră cu vedere la Mare Superior euro 20,00 de persoană la zi.
Cameră cu vedere Mare Superior euro 10,00 de persoană la zi. 

Reduceri
Copii gratis până la 2 ani.
Al treilea și al patrulea pat redus de 30% până la 12 ani.
Al treiela și al patrulea pat redus de 10% peste 12 ani.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!