Recenzii structură

8.0

Ottime recensioni sulla pulizia 3 Recenzii

Personale

8.0

Servicii

8.0

Curățenie

8.3

Confort

8.0

Locație

7.7

Calitate/preț

8.0

ottimo rapporto qualità prezzo da Luigi, Iul. 2019

Posto incantevole con un panorama stupendo, parcheggio riservato, prezzi onesti. Cucina casareccia ottima e varia, personale attento e gentile. Che dire ci torneremo!

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

8

Si sta bene! da Paola, Iun. 2019

Sono stata in questo hotel con tutta la famiglia ci siamo trovati benissimo sotto tutti gli aspetti. La posizione dell'hotel è ottima per chi vuole rilassarsi. I bambini si sono divertiti in piscina. Il cibo ottimo, le camere spaziose e pulite; si sta bene, ci ritorneremo

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

9

Confort

8

Locație

8

Calitate/preț

8

Lo consiglio da Massimo, Mai 2019

Hotel situato su una collinetta a Casamicciola Terme panoramico vista mare, ottimo rapporto qualità prezzo, stanze ben arredate e pulite; si mangia molto bene e il personale è attento e disponibile. Accogliente, semplice , rilassante, lo consiglio a tutti.

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

8

Locație

7

Calitate/preț

8

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Hotel Residence Villa Teresa este situat în Casamicciola Terme, o proprietate de 3 stele, administrată de o familie, doar pentru a vă simți ca acasă. Datorită locației sale strategice, se mândrește cu liniște completă.

Hotel Residence Villa Teresa are o piscină mare formată din două piscine circulare, situate într-o zonă panoramică și înconjurată de verdeața Mediteranei. De asemenea, Villa Teresa, are un restaurant, vă așteaptă mâncăruri tipice din grădina noastră.

ServiciiServicii

 • Bazin
 • Duș cu perdea
 • Conexiune Wi-fi
 • Aer condiționat
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Servicii hoteliere
 • Spații în aer liber
 • Conexiune Wi-fi
 • Zona cu camera TV

Servizi camere Servizi camere

 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Duș cu perdea

Ristorazione Ristorazione

 • Bar

Benessere e SPA Benessere e SPA

 • Bazin

Animali Animali

 • Animali di piccola/media taglia ammessi

Servizi a pagamento Servizi a pagamento

 • Transfer la și de la aeroport
 • Aer condiționat
Loading

Villa Teresa este o structură formată din Hotel și Residence, situată la Casamicciola Terme, care pune la dispoziția propriilor clienți o parcare privată, o pișcină, o sală pc și zonă WIFI. Residence este compus din 5 vile, fiecare dintre ele dispune de apartamente de diferite dimensiuni, pe o aree de circa 10.000metri înconjurate de verde. Apartamentele sunt diponibile în următoarele tipuri: Garsonieră de 2-3 locuri; Două camere de 3-4 locuri; Două camere de 4-5 locuri. Fiecare apartament dispune de toate conforturile și de o terasă cu o mică grădină privată. Clădirea principală oferă formula Hotel și este compusă dintr-o hall, un restaurant, o pișcină externă panoramică cu 2 bazine circulare și în mijlocul verdelui, la dispoziția tutror clienților.

Camerele hotelului dispun de servicii private, terasă sau balcon și de tot confortul. Toți clienții pot să efectueze cicluri nămolo-balneoterapeutici sau de tratamente de inhalații în centrul termal din apropiere ”Terme Rita”. Stația de autobuz care permite să ajungeți centrul Casamicciola, Ischia și Forio, este chiar în fața hotelului. 

Restaurant Villa Teresa

Bucătăria de la residence Villa Teresa este sănătoasă și naturală, datorită folosirii produselor la km 0 care vin din grădina de familie și sunt pregătite simplu și tradițional. Mesele pot fi însoțite de vinul alb sau roșu, de producție proprie. 

Localitatea: Casamicciola Terme

Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separează comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit

Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena
Penitente sunt biserici , ridicate în date necunoscute , dărâmate de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui : San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică(mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella(intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident.Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Informatii utileu

Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite 

Accesul liber la pișcină(8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Stația de autobuz în fața hotelului.
Conexiune Wi- Fi în hall.
Parcare nesupraveghiată.
Reception 24h.

Servicii cu plată

Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Vedi tutti i serviziSuplimente 

Pătuț euro 8,00 pe zi.
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.

Reduceri

Al treilea și al patrulea pat copii până la 11 ani -20%.

Notă

Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi verificate în cartela Prenotează.

Cota includeCota include

Folosirea pișcinei în aer liber. 
Folosirea solarium amenajat.
Folosirea parcării private.
Băi și nămoluri Termale sau inhalații termale (plata unui ticket).

Cota nu includeCota nu include

Taxe turistice, gratuități, orice suprataxe obligatorii care trebuie plătite pe site și tot ceea ce nu este indicat în mod expres.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)