Hotel Terme Gran Paradiso

8,4 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Gran Paradiso

este situat la câțiva pași de centrul elegant și rafinat al Casamicciola Terme, unde sunt amplasate, încă din timpurile romanilor, primele și cele mai vechi terme ale insulei. Centrul său vechi are o amplie zonă piedonală înconjurată de elegante magazine, baruri, restaurante și caracteristicile magazine de artizanat. Restructurant de curând, este situat la mai puțin de 200 metri de portul Casamicciola și de plajă, unde intensul miros al mării vă va însoți dealungul plimbărilor care vă vor duce până în localitatea apropiată Lacco Ameno: un alt loc plin de atracții turistice și culturale. O clădire cu un stil inconfundabil mediteranean, cu culori calde și delicate, care amintesc albastrul mării și al cerului, verdele intens al parcurilor înconjurătoare și diferitele nuanțe de gălbui: reflexul razelor de soare și al terenului vulcanic. Magia apusului și a răsăritului de soare, pe care aveți posibilitatea de a le admira de pe înflorita terasă care se deschide către spendidul golf vă vor fermeca; marmurile, gresia și nenumăratele frumuseți care din fiecare colț ajung la ochii dumneavoastră, crează plăcute armonii.

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separă comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena Penitente sunt biserici , ridicate în date necunoscute , dărâmate de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova(sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui : San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică (mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică , care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella(intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident. Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Happy Hour toate zilele de la  18:00 la 20:00.
Tea Time toate zilele de la 16:00 alle 18:00. 

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Parcare nesupraveghiată și în baza diponibilităților de locuri.
Tv sat, telefon in cameră, minibar.
Uscător de păr, aer condiționat.
Conexiune internet la recepție.
Se acceptă animale(nu în zonele comune).
Sale meeting cu prenotare.
Serviciu de fax, xerox, depozit, expediții.
Bucătărie pentru celiaci.
Sală de lectură.
Coffee break.
Reception 24h.
Serviciu de portinierie. 
Computer, imprimante disponibile.
Conexiune internet Adsl.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu de spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
O bucătărie mediteraneană autentică este servită la restaurantul hotelului Gran Paradiso, într-un decor în care eleganța albului și a albastrului gresiei și a mobilierului se îmbină perfect cu lumina și vederea panoramică a largii ferestre. Restaurantul, în afara largilor săli interne, ocupă și o parte din terasa și grădina unde în sezonul de vară se poate cina la lumina lumânării. Bogăția și varietatea meniului, destul de des actualizat în funcție de sezon, cu produse în exclusivitate italiene și preparate cu alimente proaspete și de calitate, se combină cu finețea ambientelor și atenția acordată serviciului, executat cum o cere tradiția hotelieră. Hotelul este unul dintre pionierii pe teritoriul ischitan în a oferi un program adaptat celiacilor, stând atent la calitatea produselor și a materiilor prime folosite. Meniul destul de elaborat vrea să strângă , fără nici o renunțare, gusturile, aromele, parfumurile și emoțiile unei bune bucătării, și necesitățile gândite pentru nenumărații intoleranți la gluten. Un proiect care a fost verificat în minimele detalii, amenajând astfel ambinetul, procedura, metoda, utensilele și personalul, dedicate în exclusivitate pregătirii mâncărurilor Fără Gluten.

Ofera cuprinde
1 mască de față de nămol activ de la Ischia.
Acces la Baia turcă cu aburi termali. 
Acces la Saună.
Folosirea pișcinei Termale acoperită.
Folosirea pișcinei Termale descoperită.
Folosirea hidromasajelor termale.
Nămol sau inhalații.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 20.00 pe zi.
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse. 
Garaj Victoria pentru auto la Napoli cu un cost de euro 13,00 pe zi, cu serviciu navetă gratuit da la și către port.

Reduceri
Reducere la al 3° pat adult de 20%.
Reducere la al 3° pat de la  2 la 12 ani de 30%.

Note
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!