Hotel Villa Fiorentina

7,9 6 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Villa Fiorentina este un hotel de trei stele cu o administrare familiară, situat într-o zonă liniștită a comunei Casamicciola Terme, cu vedere către coasta golfului Napoli, oferă propriilor oaspeți sejururi regenerante și relaxante. Ideal pentru iubitorii de natură, darorită poziției, acest hotel oferă musafirilor săi o grădină minunată cu pișcină de apă naturală și hidromasaj, un solarium amenajat, pentru cure elioterapeutice, o terasă panoramică, o grădină cu barbeque, serviciu restaurant, un bar cramă și o zonă tv. Pișcina de apă naturală are hidromasaj și are șezlonguri și umbrele, ideală pentru a trăi un sejur bucurându-vă de încântătoare panoramă a insulei Ischia. Hotel Villa Fiorentina dispune de 2 tipuri de camere: Economy, cu mobilier simplu și funcțional, cu prevalență între parter și primul etaj, dotate de tot confortul; Standard cu vedere la mare, situate la etajele superioare și se bucură de o lumină mai bună față de Economy, cu o largă fereastră sau terasă-balcon cu vedere panoramică care variază de la vârful muntelui Epomeo, insulele Pontine, Capo Montevico, Capo Circeo și Golful de la Gaeta.

Localitatea
Situat în zona de nord a insulei Ischia, dispune de un port mixt comercial și turistic. Confinează cu comuna Ischia, cu comuna Barano de Ischia prin sentierul care separă pădurea Maddalena de Muntele Maschiatta. Bordul colinei Jetto separează comuna de cea de la Serrara Fontana, atingând comuna Forio și pe cea de Lacco Ameno (cu alte cuvinte confinează cu toate comunele insulei). Are o aree ce circa 5,5km², cu o conformație în mare parte colinară.

De vizitat și de descoperit
Basilica del Sacro Cuore di Gesù și Santa Maria Maddalena Penitente sunt biserici , ridicate în date necunoscute , dărâmate de cutremurul din 1883, recontruită în 1896. Are o sală împărțită în trei părți, un altar impunător în marmură policromă și alte 8 altare în tot atâtea capele laterale. Are un bazin de botez din secolul XVIII în marmură, multe statui și se găsește mormântul venerebilui Giuseppe Morgera. În mai 1965 papa Paolo VI a numit-o basilica minoră.

Confraternitatea de la Santa Maria della Pietà
Biserică ridicată în 1897 in interiorul căreia se păstrează un tablou de la șasesute al lui Signore della Croce dell Andrea Vaccaro, în operele sale se inspira la naturalismul lui Caravaggio, reinterpretat în cheie clasică. Asimilează mai multe școli de pictură, iar principalele sale caracteristici sunt regularitatea formeler, folosirea colorilor deschise care se sfumează în sfond absența totală de expresii de violență în figurile pictate.

Biserica Sfântului Antonio de la Mortito.
Biserica Sant'Antonio de la Padova, fu a doua parohie în 1955, care, cum se prezintă în prezent, este rezultatul nenumăratelor intervenții făcute pe o biserică contruită în 1692, de Cesare Corbera. Pe altarul de marmură se găsește , din 1985, statuia sfântului Antonio de la Padova (sec XIX), care a substituit statuia în teracotă de la 1850. Biserica găzduiește alte trei statui: San Giuseppe, il Cuore di Gesù și l'Immacolata.

Parcul Termal Castiglione
Este situat într-un bazin natural care se prelungețte către mare și este circundat de o varietate de vegetație mediteraneană care crează o atmosferă plăcută de liniște si calm. Parcul termal Castiglione dispune de 10 pișcine dintre care 8 sunt termale, cu o temperatură a apei care variază de la 30° la 40° și o pișcină olimpionică (mt. 25 x mt. 14) alimentată de apă de mare, are ieșire la mare și plajă privată.

Itinerarii și călătorii in natura din "Bosco della Maddalena e Cretaio" (pădurea Maddalena si Cretaio).
Între pini verzi și sentiere umbrite se ajunge o colină cu o panoramă spectaculoasă către portul Ischia. Percursul este bine delineat cu o primă parte asfaltată căreia i se succede o largă scară, trepte de piatră locală, care dupa câteva sute de metri ne invâluie intr-un sentier bine definit în pata meditereană de la Cretaio, o zonă veche vulcanică, care vă oferă o panoramă cu vedere spectaculoasă spre comuna Ischia și castelul Aragonez, dar și Casamicciola, urmând cursul printre pini, arbuști de mure se ajunge până la Fondo d oglio, un crater de circa 350 metri de diametru și cu 127 de profunzime.

Vechia fabrică de teracotă Mennella (intrarea liberă)
Cu cei 500 de ani de istorie este colocată în sânul tradițiilor din Ischia, faimoasă pentru transformarea teracotei și pentru vasele pe care le preducea deja din secolul opt î.C. cum o demonstrează repertele arheologice printre care celebra Cupă a lui Nestore, mărturie admirabilă a trecutului în care se amestecă abilitatea de a crea și suflul ușor al primelor expresii ale poeziei în Occident. Sunt expuse bucăți de consistență și prestigiu creații de mare impact care îmbină capacitatea de a decora cu tehnicile școlii ischitane.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcină (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Sunt admise animale, nu în zonele comune.
Lunch packet dacă se lipsește de la o masă.
Conexiune Wi- Fi în zonele comune.
Stația de autobuz locală este în fața hotelului.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Aer condiționat in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Bucătăria Hotelului Villa Fiorentina este bogată de feluri care păstrează aromele tradiționale ischitane. Bucătarul chef, cu 23 ani de experiență culinară, a lucrat în cele mai bune hoteluri ale insulei, administrază bucătăria în mod răspunzător și cu pasiune, preferând alimente sănătoase și de sezon la km 0. 

Oferta include
Pișcină externă.
Solarium cu șezlonguri, scaune și umbrele. 
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket) într-un centru la mică distanță cu un serviciu de navetă oferit de hotel.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Aer condiționat euro 6,00 de noapte de cameră.
Pătuț euro 10,00 pe zi.

Reduceri
Speciale Family într-o singură cameră -10%.
Al treilea și al patrulea pat indiferent de vârstă -50%.
Prenotează prima până la 60 zile de la sosire (exclus august) -10%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi verificate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!