Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Costa Hotel Sybaris

Hotelul Costa Sybaris este situat în municipiul Cassano allo Jonio, între contrastul splendid al apelor albastre ale mării Ionice și verdele accentuat al munților, unde și-a redeschis porțile și mai primitor și mai plin de viață decât înainte. Datorită poziției sale strategice, Hotelul Costa Sybaris, complet renovat, oferă diferite tipuri de vacanțe de la turismul de litoral până la turismul de congrese și excursii. Oaspeții hotelului se vor putea odihni într-un mediu liniștit, înconjurat de verdeață. Hotelul are o plajă privată la 1.000 de metri de hotel, care este bine conectată cu un serviciu de transfer continuu.

Costa Hotel Sybaris: Camere

Camerele Hotelului Costa Sybaris, complet renovate si spatioase, toate bine mobilate, sunt dotate cu aer conditionat, TV color, telefon, minibar, si terase mari. Hotelul dispune de camere pentru persoane cu dizabilitati.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)