Oferte de calatorie Catania

La poalele Etnei, un oraș cu totul de descoperit

Hotelurile recomandate la Catania

Vezi hartaVezi harta

Niciun rezultat disponibil..

Catania

Catania este o comună italiană, reședință a regiunii omonime în Sicilia, la poalele sud orientale ale Etnei. Orașul are origini foarte vechi, a fost dominat de diferite popoare, printre care greci, romani, bizantini, arabi, normanzi, svevi, angioini, aragonezi, spanioli, din care se păstrează urme, și care au îmbogățit patrimoniul artistic, arhitectonic și cultural al Cataniei și care sunt vizibile în numeroasele monumente. Fundat în 729 Î.Hr. de greci, oașul a fost capitala Regatului de Sicilia și, în cursul istoriei sale a fost martoră de mai multe ori la erupțiile vulcanice care oferă un fermec particular. Deschisă spre Marea Ionică, Catania este un oraș spendit de artă, un exemplu necontestat al barocului sicilian care este declarat de UNESCO Patrimoniu al Umanității, împreună cu cele șapte comune din Val di Noto: Caltagirone, Militello în Val di Catania, Modica, Noto, Palazzolo Acreide, Ragusa și Scicli.

Vizitare Catania înseamnă să vă lăsați transportați de magia și de farmecul pe care doar aceast oraș reușește să transmită. Începând de la mărturiile romane, cum ar fi Odeon, anfiteatrul și clădirile termale realizate cu pietre vulcanice, pentru a trece apoi la vizita castelului Ursino, fundat de Federico II de Svevia, astăzi muzeu civic. Se poate apoi face o plimbare printre marile străzi de la șaptesute și vă puteți relaxa într-unul din localurile de pe strada Etnea, inimă pulsantă a mondenului este locul ideal pentru shopping. Iubitorii de mare nu vor fi dezamăgiți de litoralul calanez, caracterizat de o alternanță de plaje nisipoase și coaste stâncoase de natură lavică, în timp ce iubitorii de natură pot vizita parcul Etna, caracterizat de păduri de pini, suprafețe de lavă neagră și cratere fumante.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)