Hotel Tirreno

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotel Tirreno este situat în aproprierea falezei de la Sapri, un splendid orășel din Cilento, în Campania, la 800 m de portul turistic și la 400 m de stația feroviară. Aspecte distinctive ale acestei structuri sunt ospitaliatatea și spiritul de primire care fac în mod plăcut permanența oaspeților. Hotel Tirreno dispune de 44 camere realizate cu stil sobru și elegant, unele dintre ele cu camere cu vedere la minunata mare de la Sapri, deținătoare a premiului Bandiera Blu. Oaspeții pot să folosească plaja rezervată situată în fața complexului și dotată cu umbrele, șezlonguri, scaune de plajă și zonă relax. Caracteristici și plăcute sunt, în plus, plimbările sub pini, eucalipți și alte plante maritime speciale, mai ales pe perioada ”insula pietonală” care transformă faleza într-o mare sufragerie cu numeroase baruri și locuri de întâlnire.

Localitatea
Sapri este cea mai mare localitare a Golfului Policastro, ultima comună la sud a provinciei Salerno, la puțini chilometri de Basilicata, pe marea Tirrenă, care închide la sud coasta cilentană. Înconjurat de semicercul Apenninilor, Sapri se poate lăuda a fi unul dintre centrele turistice cele mai renumite și foarte frecventate din Basso Cilento și din întreaga Campania. Din 1996 până 2005 pentru mai mult de 20 ani a fost deținătoarea premiului Bandiera Blu, în 2007 a ocupat al treilea loc în Campania în Guida Blu și al doisprezecelea loc printre cele mai bune localități balneare ale Italiei.

De vizitat și de cunoscut
Simbolul Sapri este Monumentul lui Carlo Pisacane, patriot, care sintetizează aventura celor ”treisute tineri și puternici” veniți să combată tirania și apoi uciși de țăranii (pe care voiau să ii salveze) împinși de borboni. Este o structură în bronz, realizată în 1933 de artistul Gaetano Chiaromonte, de văzut în grădinile primăriei.

În centrul istoric zis ”Marinella”, în spatele pieței Plesbicito, este un loc care va fi cu siguranță vizitat, cu ale sale palate de la șasesute și străduțele întortochiate de parcurs doar pe joc. Pentru shopping, se poate face plimbarea între Villa Comunale și cartierul Marinella, dar și zona dealungul mării.

Pentru a explora teritoriul mai sunt o serie de trasee cum ar fi cel de la ”Apprezzami l'asino", Apprezzam' u ciucc', o veche stradă strâmtă, abruptă deasupra mării, folosită de comercianți și de călători ca un parcurs ce unește Sapri de Maratea. Numele derivă din faptul că strada era așa de îngustă că, dacă se întâlneau doi măgari, iar dacă unul dintre ei cădea în mare, venea valutat, apreciat și proprietarul venea despăgubit.

Multe sunt și Bisericile care se pot vizita, cum ar fi: parohia Immacolata și San Giovanni Battista; Biserica Santa Croce; Biserica S. Antonio de la Padova și Trovaltella; Mânăstirile măicuțelor Francescane de la Sant'Antonio și măicuțele Francescane Bigie.

Specola este o cetate observatoriu astronomic meteorologic, construită în 1927, înaltă mai bine de 15 m, cu un aspect neo natal, cu decoruri în maiolică. Specola și biserica sunt în Zona Arheologică de la vila romana, unde se pot admira încă așa numitele ”Cammarelle”, locale de depozit.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 14.00- Check out până la ora 10.00.
Animalele sunt permise dar nu în zonele comune.

Servicii Gratuite incluse în toare tarifele noastre
Serviciu plajă amenajată cu umbrele, șezlonguri și scaune de plajă.
Conexiune WI-FI în toată stuctura.
Serviciu de depozit valori.
Excursii.
Depozit bagaje.
Recepție 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Excursii pe munte(cu plată).

Restaurant
Dotat de o sală climatizată, restaurantul Hotelului Tirreno, propune oaspeților săi o bună bucătărie națională însoțită de feluri tipice ale tradiției Cilentane pe bază de pește și de verdețuri. Primirea și serviciul sunt foarte îngrijite pentru a garanta mereu momente plăcute și cordiale. Restaurantul este indicat pentru organizarea de evenimente și mese de afaceri.

 

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Pătuț sau pat în plus pentru copii €15,00.
Masă pentru copii € 10,00. 

Reduceri
Copii 0/3 ani gratis în pat cu părinții.
Plan de Familie 4=3 în unele perioade. 

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!