TH Florio Park Hotel

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

HOTELUL CINSI FLORIO PARK

Hotelul Th Cinisi Florio Park este situat în Terrasasini la doar 30 km de Palermo, în direcția Trapani, cu vedere la frumosul golf Castellammi. Satul este format din 17 cladiri cu 1 sau 2 etaje si in total avem 200 camere de diferite tipuri, Hotelul al X-lea Cinsi Florio Park este amplasat intr-un parc frumos de 4 hectare care se termina pe plaja cu nisip fin si auriu, Lăsând loc apoi la albastru minunat de mare din Sicilia. Printre principalele servicii ale Hotelului Cinsi Florio Park se numara: Acces pentru persoanele cu dizabilitati (nu pe plaja), un frumos Centru de wellness, transferuri, 2 piscine si 1 pentru copii, divertisment de zi si de seara, turnee sportive, animatie pentru diferite grupe de varsta si multe sporturi pentru fani.

HOTELUL CINSI FLORIO PARK: CAMERE

Camerele Hotelului Cinsi Florio Park sunt 202 si impartite in functie de tip. Camerele clasice cvadruple pot gazdui familii cu copii de la 2 la 15 ani; toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon direct, televizor cu programe prin satelit, minibar (completand la cerere contra cost), cabina de dus, uscator de par. Cele 6 apartamente au un living, dormitor și baie privată cu duș cu duș, cadă cu jacuzzi și uscător de păr.

HOTELUL CINSI FLORIO PARK: ANIMATIE

Hotelul lea Cinsi Florio Park are o animatie potrivita pentru tineri si batrani! Activitățile sunt împărțite în grupe de vârstă, turnee sportive la piscină sau pe plajă, spectacole și spectacole, jocuri și petreceri tematice. Spectacolele teatrale sunt concepute cu adevărat pentru toată lumea, de la cabaret, musicaluri și spectacole de varietăți.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!