Family Hotel Le Canne

8,0 2 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Family Spa Hotel Le Canne este o structură de 3 stele înconjurată de vegetația mediteraneană a unei mari grădini. Un hotel ideal pentru o vacanță de adevărată bunăstare printre terme, soare, mare, sport și delicatese culinare. Hotelul Le Canne, situat la Forio d'Ischia, la mică distanță de plaje, oferă un refugiu confortabil și liniștit și reprezintă cea mai bună alegere pentru o vacanță de totală bunăstare, de stat bine cu iubitul(a), cu prietenii sau cu toată familia. Structura pune la dispoziție o serie de servicii speciale pentru cei mici, pentru a face și sejurul lor de neuitat. Un mini club cu aminatori experți, un meniu pentru copii, camere confortabile, plaja convenționată și posibilitatea pentru cei mici de a efectua terapii inhalatorii într-un centru apropiat. Acest Family Hotel pune la dispoziția oaspeților biciclete de închiriat și ghizi experți care vor însoți oaspeții în excursii pe Ischia și o serie de servicii pentru cei care vor să petreacă o vacanță plină de activitate fizică și pentru iubitorii de excursii trekking și în bicicletă. Relax, armonie și îngrijirea corpului este tot ce hotelul este în măsură să ofere cu o grădină luxuoasă panoramică , cu palmieri înalți, unde este prezentă o mare pișcină cu un elegant solarium complet de tot confortul, pentru orele dedicate băilor în apă și băilor de soare. La dispoziția oaspeților este și un mic percurs de bunăstare, cu o pișcină acoperită și un bazin cu hidromasaj pentru a vă abandona plăcerii și beneficiilor unui masaj acvatic și a unei saune finlandeze pentru a purifica organismul și pielea. 

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Reception 24h.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilității. 
Încălzire/ aer condiționat.
Posibilitatea de a lua micul dejun în cameră.
Posibilitatea de a lua masa de prânz în afară.
Zonă de jocuri în aer liber și în interior.
Canale TV pentru copii.
Porți pentru copii.
Cărți, DVD, muzica pentru copii.
Jocuri de masă/puzzle.
Serviciu baby-sitter
Serviciu concierge.
Serviciu de bilete.
Divertisment seral.
Menù pentru cei mici.
Plajă privată.
Lift.
Mini club.

Servicii cu plată
Serviciu de călcat.
Serviciu spălătorie.
Închiriat biciclete.
Coafor/salon de frumusețe.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Bucătăria de la Family Hotel Le Canne exprime maximul tradiției culinare napoletane și ischitane. La micul dejun este prezent un bogat bufet pentru a începe ziua în plină formă, dulciuri și prăjituri făcute în casă, produse ischitane cum ar fi gemuri și miere de la Ischia nu lispesc deloc. Prânzul și cina propun un serviciu mixt: bufet de aperitive și verdețuri și o servire la masă pentru felurile unu și doi, cu posibilitatea de a alege dintre cele 3 feluri de primul și cele 3 feluri de felul doi propuse. Nu pot lipsi prăjiturile făcute în casă, înghețata și fructele proaspete la prânz și la cină. Este de altfel disponibilă cererea unui meniu vegetarian sau fără gluten. Pentru cei mai mici bucătarul chef Vito urmărește zilnic cerințele mamelor pentru a pregăti meniuri sănătoase și gustoase care pot fi consumate în restaurantul amenajat pentru cei mici cu scăunele și baby lingurițe. În hotel este prezent și un serviciu de biberoane deschis 24 din 24, dotat de o mică bucătărie, cuptor cu microunde, încălzitor de biberon și frigider pentru mamele care vor să pregătească mâncarea pentru cei mici singure.

Oferta include
Pișcina caldă acoperită.
Hidromasaj cald acoperit.
Pișcina externă temperatura ambientului.
Solarium amenajat pe marginea pișcinei.
Saună finlandeză.
Internet point. 
Wi-Fi în tot hotelul.
Parcare auto.
Mediaset premium Fotbal + Cinema în cameră.
Navetă la sosirea și la plecarea din portul de la  Forio.
Reducere pentru intrarea la parcul hidrotermal Negombo întreaga zi.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale  (plata unui ticket) la un centru termal cu serviciu navetă.
Mini și Junior Club de la 4 ani în sus cu animatori esperți, toate zilele câte șapte ore pe zi.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pachetul "Răsfăț pentru Corp și pentru Minte" euro 50 de confirmat în momentul prenotării cuprinde 1 Masaj antistress cu uleiuri esențiale, 1 Masaj total, 1 Linfodrenaj la față, 1 Test al pielii și cadou o  mască  de față personalizată.

Reduceri
Copii de la 0 la 12 ani în cameră cu doi adulți sejurnează Gratis.
Copii de la 13 la 17 ani în cameră cu doi adulți reducere de 50%.
Părinte singur + copil de la 4 la 12 ani plătește un bilet și jumătate.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!