Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Hotelul Forever Summer este destinația ideală pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită, în contact cu natura, înconjurat de verdeață, relaxare, bucurându-se de toate serviciile, idealizat pentru clienții noștri.

Hotelul Forever Summer are piscine interioare și exterioare, spa și solar.
De asemenea, oferim posibilitatea de a utiliza proprietățile benefice ale apelor locale.

ServiciiServicii

 • Parcare
 • Bazin
 • Conexiune Wi-fi
 • Solar exterior
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Parcare
 • Conexiune Wi-fi

Servizi camere Servizi camere

 • Seif
 • Cabină de duș de cristal
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Duș în baie privată
 • Aer condiționat

Benessere e SPA Benessere e SPA

 • Bazin
 • Solar exterior

Sport e attività Sport e attività

 • Palestra attrezzata Tecnogym

Servizi a pagamento Servizi a pagamento

 • Biroul de excursii

Forever Summer Resort

Formula exclusivă Forever Summer garantează o rată imbatabilă pentru un produs de o calitate excelentă, selectat printre cele mai bune hoteluri de 4 stele disponibile în principalele municipalități ale insulei Ischia ( Ischia Porto, Casamicciola Terme, Lacco Ameno și Forio d'Ischia ). Travellero Tour Operator atribuie unul dintre aceste hoteluri de 4 stele fără a comunica numele clientului în momentul achiziției, astfel încât să se asigure un produs satisfăcător la prețuri semnificativ mai mici decât lista sau oferta. Hotelurile și stațiunile care participă la această promoție sunt foarte aproape de mare și plaje și au piscine interioare, piscine în aer liber, spa și solar. De asemenea, oferă posibilitatea de a profita de proprietățile benefice ale renumitelor ape locale în stațiuni balneare eficiente, unde clienții, prezentând medicul solicitant, pot primi tratamente de vindecare a terapiei cu nămol, aerosoli și inhalații plătind numai biletul legal ( dacă nu este scutit ).

Restaurant

Restaurantele hotelului din linia Forever Summer Resort oferă bucătărie simplă și autentică, cu accent pe utilizarea produselor locale și de sezon. În fiecare zi, oaspeții se pot bucura de un mic dejun continental cu preparate dulci și savuroase, în timp ce pentru prânz și cină va exista un bogat bufet de legume fierte și crude, salate și diverse delicatese și puteți alege între trei primele cursuri și trei cursuri principale cu serviciu de masă. La cerere și cu un supliment mic, puteți include 1/4 de vin și 1/2 mineral de persoană în timpul meselor.

Localitate: Ischia

Ischia este o insulă care oferă multe oportunități de recreere și distracție și poate fi considerată una dintre cele mai atractive destinații din Italia. Cu Formula Forever Summer, turiștii pot economisi bani și, în același timp, apreciază frumusețea Ischia: marea, spa-ul, viața de noapte, istoria, arta și mâncarea bună. Oaspeții care aleg să cumpere pachetul Forever Summer vor câștiga un hotel situat într-una dintre principalele locații din Ischia, care îi va permite să ajungă cu ușurință la cele mai interesante atracții din zonă.

Ischia Porto

Ischia Porto este principalul oraș al insulei, centrul vieții de noapte din Ischia și plin de restaurante, baruri de lounge și cocktail-uri. Toate plajele din Ischia Porto sunt nisipoase și ușor accesibile pentru persoanele în vârstă și familiile cu copii, cum ar fi plaja San Pietro și plaja Pescatori.

Forio d'Ischia

Forio D'Ischia este a doua municipalitate a insulei pentru populație și importanță. Aici sunt situate cele mai frumoase plaje din Ischia, înconjurate de un peisaj fermecător caracterizat de vița de vie care împodobește munții foriane. Nu numai plajele cu nisip, ci și numeroase golfuri și întinderi de coastă accidentată permit scăldarea în ape cristaline și băi termale naturale. Forio d'Ischia este orașul insulei care își păstrează cel mai bine orașul vechi plin de alei, biserici și turnuri de veghe.

Lacco Ameno

Lacco Ameno este un adevărat amfiteatru natural, bogat în descoperiri arheologice care datează din epoca Magna Grecia, care se deschide pe mare și are ape termale cu cel mai mare coeficient de radioactivitate. Principalul simbol al Lacco Ameno este Ciuperca, o formațiune de tuf verde în mijlocul mării la aproximativ 10 metri înălțime și perfect vizibilă din cursul principal și din diferitele puncte de vedere.

Informatii utile

Sosire de la 14:00 - Plecare până la 10:00
Animale de companie permise ( unele facilități pot necesita un supliment )

Servicii gratuite

Recepție 24 de ore
Bagajul stâng
Wifi
Sala de sport echipată
Parcarea auto nu este păzită
Piscine termale interioare și exterioare
Șezlonguri lângă piscină
N.B. serviciile descrise în Formula de ruletă pot varia în funcție de hotelul alocat

Servicii plătite

Închiriere halat de baie
Drumeții

Vedi tutti i servizi

Suplimente

Cot euro 10,00 pe zi
Supliment pentru sejururi de 4, 5 și 6 nopți € 5,00 de persoană pe noapte

Cota includeCota include

Un cadou * pentru a alege dintre cele disponibile în timpul rezervării

Turul insulei Ischia cu vaporul
Turul insulei Capri cu vaporul
Turul insulei Procida cu barca
Tur cu barca în Positano și Amalfi
Serviciu de taxi cu transfer Porto / Hotel
Intrare în Parcul termic Castiglione pentru o zi întreagă
Turul insulei Ischia cu Bus GT cu ghid și degustare produs tipic

*pentru 1 persoană pe cameră

Demipensiune (HB), utilizarea piscinelor și a zonei de solar.

Cota nu includeCota nu include

Taxe turistice, gratuități orice suprataxe obligatorii care trebuie plătite pe site și tot ceea ce nu este indicat în mod expres.
Bilet statutar pentru tratamente spa ( scutit )

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)