Hotel Terme La Bagattella

7,9 7 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Structura, inițial o vilă privată, în 1965 a fost transformată în hotel, păstrând neatinse caractrristicile unei vile de la optsute. Îngonjurată de plante tropicale, unde natura a creat o atmosferă unică și de nereprodus , hotelul este situat într-o zonă sugestivă și liniștită de la Forio, într-o poziție de o frumusețe rară, în încântătoarea baie de la San Francesco. Hotelul La Bagattella dispune de două pișcine (una acoperită), un centru spa recent restructurat, un restaurant și două  baruri. Totul se desfășoară într-un parc cu plante caracteristice care oferă un loc unic, pur și simplu de relaxare. Camerele se divid în Economy, Standard cu balcon și Superior. Camerele Economy sunt situate prevalent în afara clădirii centrale , răspândite în grădină și fiecare cu o confidențialitate proprie. Camerele Superior în afară că dipun toate de balcon , sunt mobilate în stil antic, sunt spațiose și situate toate la etajul superior al clodirii centrale, caracterizate de verandă cu un loc amenajat pentru o lectură plăcută și cu vedere la pișcină. Câteva din acestea se găsesc în grădină și dipun de o largă terasă privată. Camerele Superior sunt imerse în grădină sau colocate în zona pișcinei , sunt camere largi în care se percepișe o atmosferă solară, datorită culorilor calde ale pareților.  Noile băi ample și luminoase cu dubă chiuvetă fixată în marmură, mobilier în lemn rafinat, sunt prevăzute cu duș, oglindă make-up, phon.Toate sunt dotate de implant insonorizare fonică, telefon, TV SAT, minibar, aer condișionat, seif, terasă cu propria zonă de privacy.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprins de doi promontori, è, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încîntătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo. Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată, permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi, bogat în străduțe, biserici, turnuri de gardă, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de peronaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi  Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permită să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri. 

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate (cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci, pentru iubitorii de snorkeșing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.  

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru bunăstare, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la  Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și  unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei. 

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate gradini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la  ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora  13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Folosirea saunei cu aburi termali.
Conexiune Wi- Fi în hall.
Informații destre excursii în jur.
Depozit bagaje.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Postazione Internet Point în Hall.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Parcare auto.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant 
Hotelul La Bagattella propune tuturor un serviciu de restaurant cu menù à la carte. Restaurantul “Capriccio Italiano” situat la bordul pișcinei și acoperit de o încăntatoare grădină la umbra plantelor luxuregiante, în timp ce sala restaurant, mobilată cu grijă, este situată intern dar cu vedere la pișcina externă. Bucătăria, îngrijită în mod atent, simplă și rafinată în acleși timp, oferă o vastă gamă de mâncăruri tipice locului. Bucătarul chef face față cerințelor de orice tip, de la regim, la bucătărie dietetică , de la bucătăria regională la cea locală sau internațională, totul însoțit de un vin bun, ales printre cele locale, regionale sau externe.

Ofera cuprinde 
Folosirea saunei și a băii turcești.
Folosirea pișcinei termale acoperite.
O mască de nămol pentru față pentru doamne.
Folosirea pișcinei termală externe cu hidromasaj.
Folosirea solarium amenajat cu șezlonguri, umbrele.
Reducere de 20% pentru toate tratamentele estetice propuse de hotel.
Nămoluri/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plătind un ticket) care se efectuează într-un stabiliment termal cu o navetă gratuită.

Un cadou la alegere între cele prezentate în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursie la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu transfertă de la Porto / Hotel.
Inntrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizita ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid și degustare de produse tipice locale.

Nu sunt incluse  
Taxa de ședere.
Asigurare medică și a bagajului. 
Bacșiș și tot ce nu este indicat în ofertă.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat -50%.
Copii până la 3 ani gratis.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi vizibile în cartela Prenotează.
Prin băuturi incluse se înțeleg 1/2 litru de apă minerală și 1/4 de vin de persoană la masă.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!