Hotel La Ginestra

7,6 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul La Ginestra este situat în Forio d'Ischia, deschis spre satul pictoresc Sant'Angelo și la câțiva pași de faimoasa și particulara baia de la Sorgeto, caracterizată de prezența de izvoare termale naturale, direct pe mare. Structura dispune de o parcare internă și la mică distanță de stația de mijloace de transport public. Cele 50 de camere din care se alcătuiește hotelul sunt dotate de orice confort, în așa fel încât oaspeții să se simtă ca acasă. O pișcină termală cu hidromasaj și terase panoramice amenajate permit să vă bucurați în plin de zile de soare, relaxându-vă și petrecând momente de pură bunăstare.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei Ischia ca populație și ca importanță.Se extrinde între două coline Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale insulei, într-un șcenariu făcut să fie încântător în afara coastelor, și de vițele de vie, care pleacă de pe muntele Epomeo și adobează poalele foriene. Forio se extinde pe 13 km2, prin coastele sale naturale dă posibileatea de a folosi marea nu doar pe plaje dar și prin locuri unice, de stâncă , cum ar fi în zona Zaro sau baia Sorgeto faimosa pentru prezența căzilor termale naturale, care s-au creat direct în mare și de unde apa izvorăște la temperaturi destul de ridicate, care permit folosirea lor chiar și iarna. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine centrul vechi, bogat în străduțe, biserici și turnuri de gardă, care fac din Forio centrul cultural al insulei; în ani ”50 a fost locul râvnit și vizitat de nume celebre ale spectacolului  precum  Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiștii și oameni de cultură precum Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și mulți alții.

De vizitat și cunoscut
Plaja din Citara, caracterizată de nisupul fin și un fundal potrivit și celor mici, poate fi folosită liber sau pe unul dintre țărmurile amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata familiior pentru serviciile de divertisment (cu plată) pe care le oferă celo mici, dar și pentru fundalul deloc adânc.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după scânci , pentru cei apasionați de snorkeling, fac din plaja Chiaia cea ideală pentru cerințele celor mari și mici.

Plaja de la Cava de pe insulă, preferată de tineri care preferă meciurile de volley beach și fotbal, ideală petru cei care caută o distracție sănătoasă , apă cristalină și panorame sălbatice.

Grădina termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500metri de litoral, 8000m2 de plajă, un centru de spa și 6 hectare de terasare.

Pădurea din Zaro, un magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu localitatea Forio, se caracterizează prin priveliștea încântătoare spre plaja San Francesco, este și o zonă de cult ce o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea și shopping prin centrul orașului este la câțiva pași de centru, unde puteți admira faimosul Green Flash din piața bisericii salveții, Chiesa del Soccorso, visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso, se ridică din mare și împreună cu Torrione este un simbol al orășelului Forio și este unul dintre capodoperele arhitectonice ale insulei. 

Grădina botanica Ravino și Grădina Botanică La Mortella, adevărate gradini paradisiace sunt dedicate iubitorilor de natură și persoanelor care vor să cunoască plante rare și subtropicale și mediteranee. La Mortella în 2004 a fost aleasă ca cea mai frumoasă gradină botanică a Italiei.

Servicii oferite oaspeților Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până în ora 10.00.
Micul dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Animale admise.

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Accesul liber la pișcina descoperită și la terasele solarium amenajate.
Serviciu de navetă către baia di Sorgeto și pentru Sant'Angelo.
Parcare nesupraveghiată.
Aer condiționat.
Reception 24h.
Lift.

Servicii cu plată
Seif în cameră.
Serviciu de baby-sitter.
Serviciu de spălătorie.
Serviciu de călcat.

Activități
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Hotelul La Ginestra dispune de o sală climatizată unde se pot degusta foarte bune feluri sănătoase și tipice gastronomiei ischitane. Oaspeții au, zilnic, posibilitatea de a alege între trei feluri întâi și trei feluri doi, însoțite de un bogat bufet de aperitive și garnituri de verdețuri și bunătăți diferite. Dimineața un bufet dulce și sărat așteaptă oaspeții, oferind un mic dejun de tip continental în măsură să satisfacă exigențele tuturor. Odată pe săptămână se ține seară de Gală cu muzică live.

Oferta include 
Folosirea pișcinelor termale cu hidromasaj în aer liber .
Folosirea teraselor solarium amenajate.
Navetă de la și către Sorgeto și  Sant'Angelo.
Nămoluri și băi termale sau aerosol/inhalații termale (într-un centru aproape cu servicul de navetă inclus).

Un cadou de ales dintre cele prezentate în cartela prenotează 
Un tur al insulei Ischia în barcă. 
Un tur al insulei Capri în barcă.
Un tur al insulei Procida în barcă. 
Excursie la Amalfi și Positano în barcă.
Serviciu de taxi de la Port la hotel.
Intrarea la parcul termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire la mare.
Tur Napoli ieri și azi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Un tur al insulei Ischia în autobuz GT,  cu ghid turistic și degustare de produse locale tipice.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală / bagaj  eventual  de concordat separat .
Bacșiș și tot ce nu este descris în ofertă.

Suplimente
Single euro 10,00 de persoană la zi.
Cameră dublă folosită single euro 20,00 de personă pe zi.
Gala de pe 15 august (Ferragosto) euro 35,00 de persoană (obligatoriu).

Reduceri
Baby până la 4 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat de la 4 la 11 ani -25%.
Al triela și al patrulea pat de la 11 ani în sus -10%.
Copil până într-un an euro 15,00 la zi.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi vizibile în cartela prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!