Hotel Lord Byron

7,9 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Lord Byron se ridică în inima comunei Forio d'Ischia, foarte aproape de port și de faleza care îl unește de plaja celebră de la Chiaia. O structură de trei stele, al cărei slogan este ”English care Italian style”, înglobează esența acesteia în care toate detaliile sunt îngrijite cu meticulozitatea tipică englezească dar cu stilul tipic italian, care permite propriilor oaspeți să petreacă sejururi de neuitat. Trei clădiri separate care, împreună, dau viață întregului complex, situat într-o poziție liniștită, în spatele unei mici oaze verzi, unde se pot admira plante mediteraneene și magnificele panorame care înrămează Muntele Epomeo(789m) și muntele Corvo (663m). Interiorul îngrijit în minimile detalii, administrarea familiară, disponibilitatea personalului calificat, crează un ambient rafinat și confortabil, garanția unei vacanțe relaxante, liniștite, terme și bunăstare. Hotelu Lord Byron dispune de o pișcină în aer liber la temperatura ambientului, dominată de caracteristica Torre Nocerina (de la 1300 circa), și o pișcină cu ape termale internă, la o temperatură de 35°C. La dispoziția oaspeților este și un mic bazin cu hidromasaj jacuzzi și un centru wellness bine dotat care oferă diferite tratamente estetice, pe bază de apă termală, sau la noua tehnică de oxigen activ care sunt adaptate reîntineririi pielii. Camerele hotelului sunt dotate de tot confortul, mobilate în stil mediteranean sau british și se împart în: Standard, Superior și Relax grădină.

 

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund. Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci, pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso, (biserica Salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită și la Jacuzzi(8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, phon și telefon, birou, încălzire, aer condiționat.
Deșteptător pe telefon, minibar, cameră cu terasă sau balcon. 
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Bucătăria Hotelului Lord Byron oferă un serviciu doar de cină și se inspiră, foarte mult, la aromele teritoriului insulei Ischia. Bunătăți sănătoase, cu culori aprinse și cu un gust de neuitat care vor ști, cu siguranță, să vă imprime emoții intense și vor contribui să facă din șederea voastră una unică. Meniul național la alegere se alătură lungii liste a ”specialităților Ischitane” unde sunt alese ingrendientele mereu de prima calitate. Aceasta este sinonim de garanție dar, mai ales, de mâncăruri alese, gustoase și sănătoase pregătite după vechi rețete cărora se alătură noutățile bucătăriei noi.

Oferta cuprinde
Folosirea pișcinei externe.
Folosirea pișcinei acoperite și a Jacuzzi.
Folosirea solarium cu șezlonguri și umbrele.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, eventual de concordat separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț 10,00 euro la zi.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani euro 10,00 pe zi.
Al treilea și al patrulea pat copii de la 2 la 12 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!