Hotel Nettuno

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Edificarea Hotelului Nettuno datează de la 1751 și a fost una dintre primele de la Forio d'Ischia. În timpul restructurării au fost respectate toate caracteristicile vechi ale vilei. Această structură de la Charme, se bucură de o panoramă superlativă: direct pe mare și cu splendida și faimoasa biserică de la ”Soccorso”(biserica salvării) blocată ca într-un tablou. La dispoziția oaspeților este o pișcină cu hidromasaj acoperită alimentată cu o apă la 30°C, whirpool și cascadă cervicală pentru un sejur relaxant și regenerant. Pentru a complecta oferta, și a garanta oaspeților o vacanță cu adevărat de neuitat, este posibil de a folosi parcul pișcine și centrul beauty și wellness dotat de cele mai moderne tehnologii, ale hotelului geamăn Tritone destul de aproape. Aranjamentele de la Nettuno prezintă toate conforturile, tv sat, minibar, decoruri mediteraneene și câteva au deschidere direct la mare. Se împart în : Standard, aproape toate cu balcon și deschidere către grădina internă; Superior cu vedere la mare; Junior Suite, dispuse pe 2 nivele.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Reception 24h.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilității. 
Încălzire/ aer condiționat.
Posibilitatea de a lua micul dejun în cameră.
Posibilitatea de a lua masa de prânz în afară.
Sală comună/zona TV.
Serviciu concierge.
Serviciu bilete.
Fax/xerox.
Ziare.
Wi-Fi.

Servicii cu plată
Către Hotelul Tritone (același proprietar) cu excepția lunii august este posibil să folosiți următoarele servicii: Trei pișcine termale în aer liber cu cascade cervicale, hidromasaje soft și strong, Acquagym, Hydrobike, mare solarium amenajat pe plajă cu bar și pizzeria/snack, trei pișcine termale acoperite la diferite temperaturi, whirpool, cascade cervicale, pișcina cu percurs Kneipp pe pietre de lavă, plaja privată amenajată cu șezlonguri și umbrele, sală de sport, modern centru beauty.
Serviciu de călcat.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Închiriat biciclete.
Coafor/salon de frumusețe.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Hotelul de la Charme Nettuno dispune de o  sală restaurant pentru micul dejun și un mic punct ristoro. Micul dejun poate fi luat de pe terasă în lunile calde, de unde se bucură de o neegalabilă vedere la mare. Mâncărurile propuse de chef cu o înaltă calificare sunt rafinate și de un nivel ridicat, al cărui gust este exaltat folosirea unor materii prime proasptete și selecționate cu grijă.  

Oferta include
Pișcina externă cu hidromasaje.
Terasă solarium amenajată cu șezlonguri și umbrele.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalați termale (plata unui ticket) la Hotelul Terme Tritone distant 2.5 km cu serviciul navetă gratuit.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, eventual se pot concorda separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 15,00 pe zi.
Este posibil să folosiți următoarele servicii către Hotelul Tritone (același proprietar): Două pișcine în aer liber cu cascade cervicale  whirpool - hidromasaje - acquagym - mare solarium amenajat cu șezlonguri și umbrele pe mare -bar și pizzeria/snak - plaja amenajată - trei pișcine termale acoperite la diverse temperaturi cu diferite  hidromasaje soft și strong - whirpoool - hidromasaje plantare - cascade cervicale - modern centru beauty Cost Euro 7,00 sau 10,00 pe zi  de persoană (costurile variază în baza perioadei).

Reduceri
Al treilea pat -20%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!